• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum olsun istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bir oğlum var şimdi ikinciye hamileyim onada 15 haftalıkken %80 erkek dedi doktorum ama ben inanmıyorum çünkü tüm belirtilerim be hisselerim kız 20 haftamı bekliyorum bakalım ne çıkacak hayırlısıyla erkek bebek istiyorsanız yumutlama dönemini çok iyi takip etmelisiniz adetten olduğunuz günüde sayarak 14 16 18 günleri ilişki olunca erkek spermler daha hızlı olduğu için yumurtaya çabuk girmeyi başarıyorlar ama her kadının adet döngüsü değişik olduğu için kaç günde bir adet olduğunuza göre hesaplayın bende kız çok istiyorum inşallah rabbim gönlüme göre verir

Benim bir oğlum var şimdi ikinciye hamileyim onada 15 haftalıkken %80 erkek dedi doktorum ama ben inanmıyorum çünkü tüm belirtilerim ve hislerim kız 20 haftamı bekliyorum çıkacak hayırlısıyla erkek bebek istiyorsanız yumurtlama dönemini çok iyi takip etmelisiniz adetten olduğunuz günüde sayarak 14 16 18 günleri ilişki olunca erkek spermler daha hızlı olduğu için yumurtaya çabuk girmeyi başarıyorlar ama her kadının adet döngüsü değişik olduğu için kaç günde bir adet olduğunuza göre hesaplayın bende kız çok istiyorum inşallah rabbim gönlüme göre verir

Benimde bir oglun var oyle yontemle falan hamile kalmadim ama teyzemin dedigi bir yontem var ve bi kac kisi denedi oldu ben hemen adet bitiminden 1 gun sonra ve ondan 2 gun sonra denedim yattim uzun uzun bekledim esimde bende uzun sure birlikte olmamistik ben yurt disindaydim geldim adet oldum temizlendim ve 8. Ve 10. Gun iliskiden hemen hamile kaldim bilmem size bu yardimci olurmu :))

Teyzemi dedigi yontemde bu oda ogluna bu sekilde hamile kalmis ona bir doktor soylemis adet gununden sayarak 28 gun dongu diyelim ilk 14 gun erkek ondan sonraki adete yakin 14 gun kiz tabi adete yakin zamanda cocuk tutmasida biraz zor ama iste genelde ilk hafta kimi duyduysam hamile veya yumurtlama gununuzu tayin edebilirsiniz yumurtlama testleri alip o gece ve bir sonraki gece iliski olursa erkek sansi cok yuksekmis rabbim size gonlunuzdekini nasib etsin insallah

Insallah kizin olur canim benim. Bizim ailedede 6 kiziz, 1 erkek. O 1 erkek aileyi alt üst etti. Diyecegim oki, yüce Allah`dan hayirli evlat iste, kiz erkek fark etmez.

Insallah kizin olur canim benim. Bizim ailedede 6 kiziz, 1 erkek. O 1 erkek aileyi alt üst etti. Diyecegim oki, yüce Allah`dan hayirli evlat iste, kiz erkek fark etmez.

Ya Allaha Şükür 3 kızım var zaten. Benim istediğimde hayırlı bi evlat olması tabi. Allah kimseye hayırsız evlat vermesin.

Elimizde degilki kiz isteyelim, erkek isteyelim. O doga geregi olan bir sey. Yani konu acip ne tavsiyelerde bulunmamizi istedin, orasini anlayamadim.

Allah bana da hayirli saglikli bahti güzel kendi güzel merhametli bir evlat versin.bes yıldır istiyorum.:KK43:

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

= "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

(Bilal Eren, Açıklamalı Büyük Dua Hazinesi, sh. 165-166)

şöyle birşey okumuştum dene istersen

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

= "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

(Bilal Eren, Açıklamalı Büyük Dua Hazinesi, sh. 165-166)

şöyle birşey okumuştum dene istersen
Sağol canım Allah razi olsun:)

Elimizde degilki kiz isteyelim, erkek isteyelim. O doga geregi olan bir sey. Yani konu acip ne tavsiyelerde bulunmamizi istedin, orasini anlayamadim.

Doğa gereği olan birşey değil Rabbimin elinde olan birsey. Bunuda öğren. Ben sadece bi oğlum olsun istiyorum Allah bana nasip edene kadarda ugrasacam kimseyi ilgilendirmez.

Dogayi kim yaratti canim benim, tabiki yüce Allah`in dedigi olur ama o Zaman sen neye bosuna dert yapiyorsunki kendine ?
Yüce Rabbimiz ne yazmissa o olacak, hiiiccc bosuna üzülmene ve istemene gerek yok. Hersey olacagina varir. Saglikli olmasi icin dua edecegine erkek cocuk istemende biraz ilginc dogrusu.

Yaa hala acaba neyi anlamıyorsunuz bunlar duayla olacak şeyler mi ki şu duayı okursan olur filan diye kim demiş bunu kuranda mı yazıyor? Allah zaten önceden alnımıza yazmış kaderimizde ne varsa o olacak ki bir de bilimsel yönü var bunun biz zaten sadece x kromozomu taşıyoruz sadece erkekler hem x hem de y kromozomuna sahipler. Birleşme olduktan sonra spermler tüplere gittiğimde yumurtayı x kromozomlu sperm döllerse bizde zaten sadece x kromozomu olduğu için 2 x ile kız olur ama y kromozomlu bir sperm döllerse xy ile erkek olur ve bizim bunu tayin etme şansımız yok Allahtan önce sağlıklı evlat dileyin böyle günaha giriyorsunnuz seçmece yaparak demek ki kızınız olsa üzüleceksiniz. Ben senelerdir hamile kalmaya çalışıyorum aşılaması tüpü, iğneleri, muayeneleri Allah bana evlat versin cinsiyeti umrumda değil yeter ki sağlıklı olsun ikisi de kız olsa ne olur ki erkek olunca daha mı havalı oluyor. Hep erkekler empoze ediyor bunları.

Yaa hala acaba neyi anlamıyorsunuz bunlar duayla olacak şeyler mi ki şu duayı okursan olur filan diye kim demiş bunu kuranda mı yazıyor? Allah zaten önceden alnımıza yazmış kaderimizde ne varsa o olacak ki bir de bilimsel yönü var bunun biz zaten sadece x kromozomu taşıyoruz sadece erkekler hem x hem de y kromozomuna sahipler. Birleşme olduktan sonra spermler tüplere gittiğimde yumurtayı x kromozomlu sperm döllerse bizde zaten sadece x kromozomu olduğu için 2 x ile kız olur ama y kromozomlu bir sperm döllerse xy ile erkek olur ve bizim bunu tayin etme şansımız yok Allahtan önce sağlıklı evlat dileyin böyle günaha giriyorsunnuz seçmece yaparak demek ki kızınız olsa üzüleceksiniz. Ben senelerdir hamile kalmaya çalışıyorum aşılaması tüpü, iğneleri, muayeneleri Allah bana evlat versin cinsiyeti umrumda değil yeter ki sağlıklı olsun ikisi de kız olsa ne olur ki erkek olunca daha mı havalı oluyor. Hep erkekler empoze ediyor bunları.

Allah sanada sağlıklı hayırlı bi evlat versin inşallah. Anlıyorum seni ama keşke sende beni biraz anlasan. Benim yaşadığım yerde erkek çocuğuna çok önem veriyorlar. Oğlum yok diye oğullarını benden saklıyorlar. En ufagindan bi örnek vereyim. Benim 7 yıllık komşum 8 aylık hamile.Çok yakınız onunla. Bugüne kadar hep cinsiyetini sorduğumda kız dedi.. geçen akşam onlarda otururken eşi ağzından kaçırdı bebek erkek dedi. Orda ne kadar üzüldüm bilemezsin. Yani sırf oğlum yok belki onu nazar edecem diye korkup söylemedi bana ve bunun gibi nice örnek yaşadım burda. Sırf böyle insanlar yüzünden çok istiyorum bir oğlum olmasını.

Arkadaşlar gönlünüzden bir cinsiyet geçebilir ama ne olursunuz ''Allah'ım erkek ver veya Allah'ım kız ver''demeyin,Rabbim sen gönlümdekini hayra çevir,kalbimi bilensin,ama hayırlı olanın ne olduğunu ben bilmiyorum,sana teslim oldum'deyin.Çünkü ben hususi kız veya erkek isteyen kişilerin çok kez hayırsız evlatla veya onların büyüdüklerini görememekle imtihan olduklarına şahit oldum.

Düşünün ki 1 erkek istersiniz ama Allah size 3-5 kız verir de öyle hayırlı ve tatlı olurlar ki, 1 erkek çocuğunun vefasına veya şirinliğine bedel olur.Benim dedem 5 kızın ardından 2 oğlan sahibi olmuş,çok istemiş vakti zamanında, haberi alınca ne yemekler ne ziyafetler vermiş, ama noldu 2si de vefasız çıktı, hele birisi tüm servetini çar çur etti dedemin, ama kızları ve damatları öyle iyi çıktılar ki.

Bizler geleceği göremeyeceğimize göre,şimdiyi bu kadar çok düşünmeden hayırlısını dileyerek rahat olalım.

Back
X