Benim bir oğlum var şimdi ikinciye hamileyim onada 15 haftalıkken %80 erkek dedi doktorum ama ben inanmıyorum çünkü tüm belirtilerim ve hislerim kız 20 haftamı bekliyorum çıkacak hayırlısıyla erkek bebek istiyorsanız yumurtlama dönemini çok iyi takip etmelisiniz adetten olduğunuz günüde sayarak 14 16 18 günleri ilişki olunca erkek spermler daha hızlı olduğu için yumurtaya çabuk girmeyi başarıyorlar ama her kadının adet döngüsü değişik olduğu için kaç günde bir adet olduğunuza göre hesaplayın bende kız çok istiyorum inşallah rabbim gönlüme göre verir
Cvplariniz için çok teşekkür ederim. Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin. Yaşım 24 canım. ..
Bi tek ben mi tersten anladim . neyse sustum...
Neyi yanlış anladın anlamadım
Yanlış anladım demedim tersten anladım dedim,neyse Allah akil Fikir versin gönlüne gore versin ne diyeyim
Insallah kizin olur canim benim. Bizim ailedede 6 kiziz, 1 erkek. O 1 erkek aileyi alt üst etti. Diyecegim oki, yüce Allah`dan hayirli evlat iste, kiz erkek fark etmez.
Sağol canım Allah razi olsun:)Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
= "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."
(Bilal Eren, Açıklamalı Büyük Dua Hazinesi, sh. 165-166)
şöyle birşey okumuştum dene istersen
Elimizde degilki kiz isteyelim, erkek isteyelim. O doga geregi olan bir sey. Yani konu acip ne tavsiyelerde bulunmamizi istedin, orasini anlayamadim.
Allah bana da hayirli saglikli bahti güzel kendi güzel merhametli bir evlat versin.bes yıldır istiyorum.
Yaa hala acaba neyi anlamıyorsunuz bunlar duayla olacak şeyler mi ki şu duayı okursan olur filan diye kim demiş bunu kuranda mı yazıyor? Allah zaten önceden alnımıza yazmış kaderimizde ne varsa o olacak ki bir de bilimsel yönü var bunun biz zaten sadece x kromozomu taşıyoruz sadece erkekler hem x hem de y kromozomuna sahipler. Birleşme olduktan sonra spermler tüplere gittiğimde yumurtayı x kromozomlu sperm döllerse bizde zaten sadece x kromozomu olduğu için 2 x ile kız olur ama y kromozomlu bir sperm döllerse xy ile erkek olur ve bizim bunu tayin etme şansımız yok Allahtan önce sağlıklı evlat dileyin böyle günaha giriyorsunnuz seçmece yaparak demek ki kızınız olsa üzüleceksiniz. Ben senelerdir hamile kalmaya çalışıyorum aşılaması tüpü, iğneleri, muayeneleri Allah bana evlat versin cinsiyeti umrumda değil yeter ki sağlıklı olsun ikisi de kız olsa ne olur ki erkek olunca daha mı havalı oluyor. Hep erkekler empoze ediyor bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?