oğlum olsun istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süper anneler diye bi başlık var. orda ayrıntılı yazanlar var. oraya bak istersen erkek için

Öyle valla hep dua ediyorum. Bugün de Mevlid Kandili Rabbim hayırlısıyla bana ve tüm isteyenlere nasip etsin. Acaba bu kadar çok isteyerek günaha giriyor muyum?
İlk çocuğunun kız olması, kadının bereketindendir.) [İbni Asakir] kızınız olduğu için çok şanslısınız ama insan elma da ister armut da bu çok normal.bende ikizlerim olsun istiyorum mesela biri kız biri erkek inşaallah keşke olsa
Bir kimse hamile olan hanımının karnı üzerine elini koyup da Muhammed ismi verilmek şartıyla bu duayı okursa, o anne karnındaki nutfe Allahü Teala’nın izniyle erkek olabilir.Dua şudur:
“Bismillahi’l ehad. Allahi’s-Samedi’llezi lem yelid ve lem yuled. Allahümme inni semmeytü ma fi’l-batni Muhammeden bismi Muhammedin Sallallahü aleyhi ve sellem”
Anlamı: “Bir olan, hiçbirşeye ve kimseye ihtiyacı olmayan, doğmamış ve doğurmamış olan Allah’ın adıyla. Allah’ım! Bu karında olana Muhammed (Sallallahü aleyhi ve sellem)’in ismi sebebiyle Muhammed ismini verdim.

bu ne ya....insanları yanlış yönlendirmeyin..

yanlış yönlendirmekle ne ilgisi var kızı olan erkek ister oglu olan kız ister tercih meselesi

nerde görülmüş elle dokunupta dua edince erkek oluyormuşta..shirbazmısınız..öyle olsa herkes anne karnında dua ile elle dokunarak cinsiyet değiştirir..buradaki masum insanların guruyla oynamayın..bu yönde yanlış yönlerdirmeyin..yukardaki yanlış üye..kendi işinize bakın..bana cevap vermek zorunda değilsin..sanamı dokundu..

Benim mesajimdan alıntı yapmışsın herhalde bana dokunacak bu sizi hiç ilgilendirmez herşey inanç meselesidir siz soylenilen isimin ağırlığını anlayamamissiniz yapıp yapmamak yardımcı olmak istediğim sahisa bağlıdır cubbeli ahmet hocadan bizzat duydugum bi dua bu herkes inancına göre yaşar

Ayrica duanin sonunda Allahın izniyle erkek olabilir yazıyor birşeyleri tam olarak okumadan kanıya varmayin biz kimsenin gururuyla oynamıyoruz içtenlikle yapılan hiçbir dua geri cevrilmez bunu anlatmaya çalışıyoruz beni polemiklere karıştırmayın hayırlı aksamlar

Kızlar,
Bazı pozisyonlar erkek bebek olasılığını yükseltiyor.
Kız spermler, erkek spermlerden daha yavaş. Döl yolunda kız spermler yumurtaya doğru daha yavaş hareket ediyor. Eğer erkek spermler daha kısa sürede rahme ulaşırsa, kız spermler geride kalır ve döllenen sperm erkek sperm olur. Bir yakışıklı oğluşunuz olur

Yapmamız gerekenler şunlar:
1- Doggy stilde sevişmek (Bu pozisyonda penis rahme daha yakın. Erkek spermler kız spermleri geride bırakıp hemen döllenebilir)
2- Ayakta sevişmek (Erkeğin boşalması daha hızlı rahme ulaşabiliyor)
3- Orgazm olmamız. (Çünkü orgazm olduğumuzda rahmin ph'ı değişiyor ve döllenmeye daha uygun zemin hazırlıyor)
4- Döllenme gününüzde birlikte olun.
5- Muz, balık, tahıllar erkek bebek olmasını destekliyor.
6- Eşinize sevişmeden yarım saat önce sert bir kahve yapabilirsiniz. Kafeinli sert bir kahve, erkek spermleri daha da hızlandırıyor. Erkek spermler kız spermleri geride bırakarak yumurtamıza doğru koşuyorlar.

Benim görüşüm, sağlıklı olsun da Allah'ım erkek ya da kız vermiş fark etmez.
Yine de erkek olması için bu yazdığım 6 maddenin bilimsel açıklaması var. İsteyenlere kaynak kitabın bilgilerini verebilirim.

Bu nasil bir hircinliktir anlamadim.arkadas sizinle bi konu paylasmis yorum istemis bi dovmediginiz kaldi.cok normal bisey oglu olup kiz istemek veya kizi olupta oglu olsun istemek.duani kucumseyen insanlara sozum .elbette hersey duayla.elbette hersey icin Allaha siginicaz.Allah hakkimizda hayirliysa verir tabiki...hastalandiginizda doktora gitmeyin o zaman.kaderimiz bu deyin.ayni sey.bir insan katil oldu o zaman bu benim kaderimdi benlik bi durum yok desin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…