oğlum olursa bi gün...

İşte buna bazı mallar chp zihniyeti diyor , çok haklısın kuzum arkandayım , hele o paşam diyolar ya deliriyorum ben ya
Sizi nasıl yetiştirdilerse öyle yetiştirmeyin çocuğunuzu lütfen. Paşam demeye delirirken chp zihniyeti diyen karşıt görüşünüze 'bazı mallar' demenize ne diyelim?

İşçim, çiftçim, köylü süpersin :)

bencede yuh yani , türkiyemiz saçma sapan yerlere gidiyor artık ne diyeceğimi bilmiyorum
Bunda da mi siyaset yaa yok artik.Bir madde daha ozaman
-Kralli,prensli,padisahli masallar da okumayacagim krali iyi bi sey zannediyorlar sonra.Deli dumrul robin hood falan okurum

Benim oğlum 7 aylık şu an. Madde madde sıralamayacağım ama vicdan sahibi, saygılı, özgüveni olan, kendini ve haddini bile bir insan yetiştirmek en büyük arzum :) Kızım olsaydı da bu değişmezdi..

İşin makarasına gelirsek de.. Muhtemelen benimki büyüyüp evlenene kadar ben 60 yaşında olacağım (yaşım 31 şu an) o saatten sonra da kendi derdime düşerim muhtemelen, gelinle uğraşmaya mecalim kalmaz :))

Bu
Bunlar da hasta ruhlu herhalde. Hayır çocuğunu çok sevebilirsin ama başka çocukların suçu ne?

Ben de kızım olursa ona aynısını yapacağım. Kızım ezilmesin diye altlı üstlü oturup kv bir şey derse saçını başını yolacağım. Kız benim torun benim diyeceğim
Kız erkek farketmez her zaman yanlarinda ve destekcileri olmak lazim bu arada kimsenin kimseyi etmek gibi bir lüksü yok bunu yapan da ruh hastasıdir gitsin tedavi olsun herkesin evladı kıymetli.

aynen cnm her bi halta siyaseti karıştırıyolar , benımde hoşuma gitmiyor
Siyaset bilimi okudum bunlar kadar siyaset yapmadim.Yok siyaset olsa yine iyi yaptiklari.Gün dedikodusu gibi ya da kahvede pisti oynarken televizyona bakan amcalar gibi.Kendinize ait cumleleriniz olsun bir kadin olarak durusunuz olsun.Erkekler konusuyor onlar agzini kipirdatiyor.Yazik cok yazik bari kadinlar yapmasin.Medeni kanuna Fransiz kadinlari gibi öle öle sahip olsaydik kiymeti olurdu.Çok üzücü gercekten

Off söylediğim şey neden yanlış anlaşıldı , ben söylemiyorum bunu söyleyen bir erkek , kesinlikle ve kesinlikle ben öyle düşünmüyorum ve size katılıyorum

Off söylediğim şey neden yanlış anlaşıldı , ben söylemiyorum bunu söyleyen bir erkek , kesinlikle ve kesinlikle ben öyle düşünmüyorum ve size katılıyorum
Hayir seni yanlis anlamadim, ben soyleyen bir kadin ve burada söyledi sandim sana degil cumlelerim

Kiziniz olursa da bunlari kiziniza uyarlayarak dusunun ve yapmayin. Evladin cinsiyeti olmaz.

Ek olarak kiziniz olursa ona da erkeklerin maddi bir arac olmadigini ogretin
Zaten bunlari ogluna ogretmeyi dusunebilen herkes kizina da en iyi sekilde ogrenmesi gerekenleri ogretir diye dusunuyorum

Kayinvalidem daha hamileyken küfür öğretmeyi düşünüyordu, babam ağzı bozuk bir insandır ve cok kalp kırdı bu sebeple. Eşim de sinirlendiğinde kullanır ve nerden geldiği de ortada. Kayinvalideme oğlum küfrederse acımam döverim dedim haklisin o senin evladin dedi sustu, suan 2 yasinda asla esim yaninda kotu birsey soylese dahi sustururum örnek almasini istemem.
Biz egomuzu tatmin etmek için değil, once kendisine sonra vatanına faydali olacak, Allah korkusu taşıyan evlatlar yetiştirmek için anne olmalıyız. Toplum da ancak bu şekilde kalkinir. Kız evlatları olanlar da evlatlarinin güzelligini değil akıl ahlak ve becerilerini on plana çıkarmalı şahsi görüşüm.

2 erkek çocuğum var, olduğum gibiyim ben, onlar da mizaçları neyse öyleler. Doğduklarından beri birey olarak davranmaya çalışıyoruz. Özel olarak cinsiyeti ile ilgili davranışımız yok, o sorunlar ergenliğinde babasına havale edilecek. Tabi anneleri tembel biri olduğundan ev işleri ellerinden öper.

doğru yoldasın bacım o Paşa'dan bir adet evde mevcut bir gün elimde kalacak çayın ısısını şekerini ayarlamaktan yoruldum çayın içine mi tükürsem acaba

Yanlış anlaşılmasın ben de bu paşam agam şeklinde hoşlanmıyorum ve yapanlar çok itici oluyor. Sevmek illa bunlarla gösterilmez. Kimse paşa değil, kızlar da prenses değil. Bu zihniyeti aşılaya aşılaya erkekler ayağına hizmet, kızlar kapısına servis bekliyor. Bu zihniyeti körüklüyorlar.

Güzel paylaşım için çok teşekkür ederiz. Ben oğluma elimden geldiğince bu maddeleri uygulamaya çalışıyorum. Bir dipnot da geçmem gerekirse; zaten kurban olurum sana cümlesi çok yanlış onun yerine seni yaradana kurban olurum cümlesini kullanmak çok daha doğru olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…