- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.325
- 798
Allah rahmet eylesin babannenize nurlar içinde yatsın inşallah ne güzel bakmış size. Sürekli oynarız dışarı çıkar gezeriz elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum inşallah.Çok iyi hatırlıyorum rahmetli babaannem bakardı bana üstelik annemden de öyle ilgi sevgi görmedim. Küçük yaşta babaanne mi gormeyince cildirirdim. Sonra yine anneme düşkün oldum. Ama annem bu durumu fırsata ceviremedi ve kopukluk öylece gitti. Sen sevgini ilgini göster meyvesini ileride alırsın uzulmeyelim
ablam çek kadar bebeği ananeye anne dedi diye çok dövmüştü,ne var bunda sen hassas bir dönemden geçiyorsun takılma lütfen[/QUOTE
Oo okadar da değil tabi kızmam bile. Ben burda yalnızım ailem kimsem yok heralde oğlum öyle yapınca duygusala bağladım zaten kimsem yok oğlum bile beni sevmiyor diye:)
Dimi ya farklılık oyun gezme falan o yüzden öyle yapıyordur yoksa seviyordur oğluşum beni :)Üzülmeyin bence. Bizimde komşumuzun kızı var hergün bizde :) her dediği oluyo ilgileniliyo ondan. Farklı ortam farklı insan olarak geliyo. Yoksa çocuk ne anlasın :)
İnşallah, gerçekten kayınvalidemden daha çok güvenirim ona gözüm kapalı emanet edebileceğim bir insan. Eltim değil ablam sanki sağolsunAmin tabii ki görürsünüz. Siz onun annesisiniz ve aradaki o anne-evlat bağı kopmadığı gibi büyüdükçe daha da sıkılaşıyor. Bu arada şanslısınız aslında oğlunuzu bir işiniz olduğunda güvenle emanet edebileceğiniz ona sevgisini hissettiren bir yengesinin olması gerçekten güzel.
Allah bağışlasın canım. Öyle babaya ayrı zaten babası varken hiç kimseyi gözü görmez çok düşkün benim oğlumda babasına. Ama onları sürekli görüp vakit geçiremiyorlar ya ondan bu normal geliyorda işte bir başkası nekadar severse sevsin normal gelmedi kıskandım galiba abarttım biraz :)Benim bir oğlum var ki evlere şenlik. Doğduğundan beri uyanında baba diye ağlar,babam yedirsin,babam giydirsin,babam yatırsın,babam babam babam. Sanki babası doğurmuş :) babası aşırı ilgilidir,herşeyini o yapar o yüzden babaya çok düşkün. Ama bazen öyle laflar ediyor ki anlıyorum yerimin çok ayrı olduğunutakma kafana çok normal. Seni sevmediği anlamına gelmez.
normal arkadaşım..
eltiniz onla günlük oyun oynar çizgi film izler parka götürü evde diğer çocuklarıyla oynatır.
siz de yemeğini yedir altını aç uyut kirlilerini yıka banyosunu yaptır.. ee bunlar çocuğa eğlenceli gelmiyor. benim sıpa da annemi ya da teyzelerini görünce yapıyor bunu
Aynen ya ben nerde sevmediği şey var onları yaptırıyorum tabi bez değiştirme yemek yeme burun temizleme ilaç içirme krem sürme yatırma bunları sevmiyor ve yaparkende sanki etinden et koparılıyormuş gibi de ağlıyo malesef. Ama başkalarıyla sadece oyun eğlence var :)normal arkadaşım..
eltiniz onla günlük oyun oynar çizgi film izler parka götürü evde diğer çocuklarıyla oynatır.
siz de yemeğini yedir altını aç uyut kirlilerini yıka banyosunu yaptır.. ee bunlar çocuğa eğlenceli gelmiyor. benim sıpa da annemi ya da teyzelerini görünce yapıyor bunu
Hayır okudum konuyu da takip ediyorum.
Konu sahibine de sordum söyledim.
Çocuk yemgesi ile sürekli bir arada olduğu için alışmış olabilir diye.
İlk mesajımda uslup biraz sert olmuş farkettim maruz görün.
Ama kötü niyetli yazmadım.
şu zamana kdr bırakmadım hiç demişsiniz ya belki o yüzden kırıldı küçük adam size. ufak bir oyuncak alarak gönlünü alabilirsiniz bence :) kayıtsız kalmayacaktır . benim yerime de bol bol öpün miniği :)15 aylık daha. Bilemedim ki olabilir belki minicik kalbi kırılmıştır belki bana :)
Sağol canım teşekkür ederim :)ee ne guzel iste cocuk kendini seveni bilir hisseder onada yakin olur.demekki yengesi onu candan icten seviyor.butun gun sizi goruyor ya ondandir.uzulme ne guzel iste tabiki o en cok seni seviyor..
Yok daha bebek :) heralde büyüdüğünde Allah korusun böyle olsa napardım bilemiyorumBende çocuğun büyük sandım okurken daha 15 aylıkmış ne var bunda Can'ım yeğenimde 1.5 yaşında bana anne diyor. Israrla anne diye ağlıyor. Çocuk bu üzülme.
Bencede gönlünü alayım belki kızmıştır bana . Zevkle öperim sizin için sağolun :)şu zamana kdr bırakmadım hiç demişsiniz ya belki o yüzden kırıldı küçük adam size. ufak bir oyuncak alarak gönlünü alabilirsiniz bence :) kayıtsız kalmayacaktır . benim yerime de bol bol öpün miniği :)
Evet ben genellikle stresliyim malesef herşeyi kafama takıyorum eltim daha pozitif ve sakin birisi haklısınız bu büyük bir etken olabilirsiz stresli iseniz ve eltiniz rahat biri ise de bu durum oluşabilir.
çocuklar stresi hemen algılıyorlar,
acaba sınav vs diyerek bu aralar stresli mi dolaşıyorsunuz evde?
Allah kolaylık versin canım zor gerçekten çocuk işleri ama dünyanın en güzel şeyi aynı zamandaAynı dert bende de var ama benim bir çocuğum daha var oğlum 37 aylık kızım 15 aylık. Kv ile aynı binadayiz kızım doğduğundan beridir kv ilgilenir ha bu demek değil ki ben onunla hiç ilgilenmiyorum bir de kv her dediğini yapar kardeş kıskançlığı da eklenince bana gelmeyi oda istemiyor zaman zaman bende o duyguya kapilsamda büyüyüp beni anlayacak yaşa gelecek inşallah. Ben bol bol öpüp seni seviyorum diyorum . Kardeşini bırakıp onu alıp gezmeye çıkartiyorum
Buna rağmen beni reddettiği zamanlar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?