Oğlum sanki beni sevmiyor

normal arkadaşım..
eltiniz onla günlük oyun oynar çizgi film izler parka götürü evde diğer çocuklarıyla oynatır.
siz de yemeğini yedir altını aç uyut kirlilerini yıka banyosunu yaptır.. ee bunlar çocuğa eğlenceli gelmiyor. benim sıpa da annemi ya da teyzelerini görünce yapıyor bunu

Allah rahmet eylesin babannenize nurlar içinde yatsın inşallah ne güzel bakmış size. Sürekli oynarız dışarı çıkar gezeriz elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum inşallah.

ee ne guzel iste cocuk kendini seveni bilir hisseder onada yakin olur.demekki yengesi onu candan icten seviyor.butun gun sizi goruyor ya ondandir.uzulme ne guzel iste tabiki o en cok seni seviyor..

Bende çocuğun büyük sandım okurken daha 15 aylıkmış ne var bunda Can'ım yeğenimde 1.5 yaşında bana anne diyor. Israrla anne diye ağlıyor. Çocuk bu üzülme.

Üzülmeyin bence. Bizimde komşumuzun kızı var hergün bizde :) her dediği oluyo ilgileniliyo ondan. Farklı ortam farklı insan olarak geliyo. Yoksa çocuk ne anlasın :)
Dimi ya farklılık oyun gezme falan o yüzden öyle yapıyordur yoksa seviyordur oğluşum beni :)

İnşallah, gerçekten kayınvalidemden daha çok güvenirim ona gözüm kapalı emanet edebileceğim bir insan. Eltim değil ablam sanki sağolsun

Allah bağışlasın canım. Öyle babaya ayrı zaten babası varken hiç kimseyi gözü görmez çok düşkün benim oğlumda babasına. Ama onları sürekli görüp vakit geçiremiyorlar ya ondan bu normal geliyorda işte bir başkası nekadar severse sevsin normal gelmedi kıskandım galiba abarttım biraz :)

ek olarak annemi ve teyzelerini görünce bana : dittttt diyor eşşek

Aynen ya ben nerde sevmediği şey var onları yaptırıyorum tabi bez değiştirme yemek yeme burun temizleme ilaç içirme krem sürme yatırma bunları sevmiyor ve yaparkende sanki etinden et koparılıyormuş gibi de ağlıyo malesef. Ama başkalarıyla sadece oyun eğlence var :)

Evet sertti. Konu sahibi mazur görsün benlik bir durum yok. Sonuçta karşısınızda bu konuda hassas bir anne var.

15 aylık daha. Bilemedim ki olabilir belki minicik kalbi kırılmıştır belki bana :)
şu zamana kdr bırakmadım hiç demişsiniz ya belki o yüzden kırıldı küçük adam size. ufak bir oyuncak alarak gönlünü alabilirsiniz bence :) kayıtsız kalmayacaktır . benim yerime de bol bol öpün miniği :)

Boşuna kuruntu yapıyorsun. Çocuğun zaman zaman dış etkenlere anneden daha fazla yatkınlığı oluşabilir bu seni sevmediğini göstermez.
Sürekli seninle olduğu için başka insanlar daha cazip geliyor sadece.

Benim kızımda 19 aylık,teyze delisi :) Aslında çok sık görüşmüyorlar. Ama görüştükleri zamanda oyunlar, eğlenmeler, gezmeler,hediyeler....Böyle olunca teyzesini görünce hepimizi satıyor valla Takılmayın böyle şeylere, bir evlat için annenin yeri bambaşkadır her zaman..Daha çok ufak üstelik, oyun nerede o orada.

sizi her gün görüyor. eltinizi daha az görüyor, belki o süre zarfında eltiniz onu şımartmıştır. sonuçta siz annesiniz hani sinirleniyosunuz bazen ona karşı sert oluyosunuz vs. doğal olarak bi gönlü kaymış olabilir ama siz annesisiniz, sizi sevecek tabi ki.

Bende çocuğun büyük sandım okurken daha 15 aylıkmış ne var bunda Can'ım yeğenimde 1.5 yaşında bana anne diyor. Israrla anne diye ağlıyor. Çocuk bu üzülme.
Yok daha bebek :) heralde büyüdüğünde Allah korusun böyle olsa napardım bilemiyorum

Bencede gönlünü alayım belki kızmıştır bana . Zevkle öperim sizin için sağolun :)

siz stresli iseniz ve eltiniz rahat biri ise de bu durum oluşabilir.
çocuklar stresi hemen algılıyorlar,
acaba sınav vs diyerek bu aralar stresli mi dolaşıyorsunuz evde?
Evet ben genellikle stresliyim malesef herşeyi kafama takıyorum eltim daha pozitif ve sakin birisi haklısınız bu büyük bir etken olabilir

Allah kolaylık versin canım zor gerçekten çocuk işleri ama dünyanın en güzel şeyi aynı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…