Oğlum sanki beni sevmiyor

inşallah sağolun :)
evet biliyorum bunları ama tam ayrıntılı bir şekilde araştıramadım daha

Ama dimi ya insan hemen üzülüyo ondan sonra senaryolar dönüyo ya şöyle ya böyle diye işte..

Haklısınız

Evet ben genellikle stresliyim malesef herşeyi kafama takıyorum eltim daha pozitif ve sakin birisi haklısınız bu büyük bir etken olabilir

canım elbette herkes her zaman aynı olamaz, ama dikket etmeye çalış.
okuduğum bir kitapta bazen bebeklerin ilk defa gördükleri bir yabancıda sakinleşmeleri ancak annelerinde sakinleşmemeleri örnek verilmişti bu konuda. anne stres oldukça çocuk o stresi hissediyor ve etkileniyor, o yüzden yabncı bile olsa sakin birinde daha rahat ediyor.

Ben çok stresliyim oğlum konusunda. Herşeyimiz saatli tabi bazen aksayabiliyor bazen de olmuyor oğlum uymuyor bu saatlere tabi. En ufak şey de bende sıkıntı stres yapıyorum bu da onu etkiliyor haliyle. Mesela saati geliyor uyutmaya çalışıyorum o uyumuyo benimde içimde ne volkanlar patlıyor uyumuyor diye kendimi yiyip bitiriyorum. Biraz sakinleşmeye rahatlamaya ihtiyacım var gerçekten. Mesela eltimin kuralları yoktur çok sakin maşallah kızmaz bağırmaz sesini bile yükseltmez ve hep güleryüzlü. Ama o da kendi kızlarına yaranamıyor bazen de. Bu işler garip :) dikkat edicem bundan sonra daha sakin pozitif daha çok oyun inşallah havalarda düzeldi bol bol gezeriz oğlumla .

O değilde sizin üzüntünüze bende üzüldüm gerçekten çok can sıkıcı bi durum empati yaptım bi an Allah ferahlık versin çocuktur diyin fazla derin düşünmeyin daha çok sevip sarılın kucaklayın Allah acısını göstermesin en güzel derdiniz bunlar olsun

Ama dimi ya insan hemen üzülüyo ondan sonra senaryolar dönüyo ya şöyle ya böyle diye işte..
Aynen cnm valla bazen benm oglumu kaynanama birakmam gerekiyo disarda işim olunca kaynanamda diyo beni daha cok seviyo ben daha iyi bakarm vs. Cok zoruma gidiyo

Bu çok normal canım, sevinmelisin demekki oğluna muhteşem ilgi gösteriyorlar. Annem de annem diye ağlasa dahamı iyi demekki oğlunun sana güveni tam, annem beni bırakmaz yine dönüyor beni gelip alıyor. Merak etme seni çoooooooook ama çok seviyor yoksa böyle rahat rahat başkalarına gitmezdi canım.

Ben de küçükken teyzeme anne derdim bazen dilim sürçerdi, onda kalçam diye ağlardım çok severdim ama şimdi annemi dünyaya değişmem. Teyzemi de ayrı severim elbette ama anne başka. Lütfen endişelenmeyin ondan

2 yaşından sonra daha yakınlaşır size.

Birde kurallarının varsa esnetmelisiniz.

Bu günler bir daha gelmeyecek. Çocuk bu , bazen uyur bazen uyumaz, yemez, kriz geçirir v.s . Anne sakın olmalı

Bebekler her zaman görmedikleri insanları daha dikkat çekici buluyor siz onun meleğisiniz düşünmeyin öyle :) şimdi anne duygusu ağır basıyor ondan böyle üzülmeniz. Biraz daha büyüsün bakın sizin kucaktan başka kucağa gidecek mi :)

Etin ona 2. Anne olmuş ne güzel. Çocuk yeni birini tanıyor merak ediyordur. Ona da anne diyorlar sen de annesisin. Onun da başka bebekleri var ilgisini çekmiştir. Neler oluyor burada demiştir. O kadın şu anda onun gözünde senin yansıman gibi. Yani ayna da seni inceliyor çocuk. Öyle düşün. Üzme canını ama ben seni biraz tehlikeli gördüm. yani söyleki yarın bu çocuk evlendiginde ama karısını benden çok seviyor sanki diye ağlayacak gibisin. Hımm kötü kV.

Evet ya nekadar içimi ferahlatsamda her çocukta oluyo falan filan diye ama o anı yaşarken çok üzülüyorum orda o anda ağlayasım geliyor öyle yapınca. Hayırlısı olsun bakalım allahım hayırlı uzun ömürler versin evlatlarımıza

Aynen cnm valla bazen benm oglumu kaynanama birakmam gerekiyo disarda işim olunca kaynanamda diyo beni daha cok seviyo ben daha iyi bakarm vs. Cok zoruma gidiyo
Ay bide böyle söylenir mi ya gerçekten çok sinir bozucu haklısın valla. Allah'tan eltim öyle bişey demedi bana yoksa nekadar sevsemde onu ay çok fena şeyler yapmak isterdim ona sinirimden. Ne güzel çocuk ağlamadan duruyorsa yanında ondan öyle diyordur üzülme :) bende sana teselli vereyim :)

Dün aynen böyle bir konu açacaktım . 11 aylık Kızım halasından bana gelmiyor beni farketmiyor diye. İnanın oturup ağladım. Yazdıklarınıza verilen cevapları kendi adıma da okudum.
İnşallah o dört gözle beklediğimiz ayrıcalıklı Sevgiyi en yakın Zamanda buluruz

Bu açıdan düşünmemiştim hiç sağol canım. Ya zaten dediğin gibi ağlasın arkamdan benden başka kimseyi sevmesin diye düşünmem istemem de ama hani annesi yanındayken hele ki birkaç saat ayrılıktan sonra beni özlemiş olsun hemen kucağıma koşsun ilk bana sarılsın isterim. Belkide aman anneme hep sarılıyorum biraz da bu kadıncaza sarılayım dedi heralde :)

Oh bunları okudukça rahatlıyorum valla sağolun :)

2 yaşından sonra daha yakınlaşır size.

Birde kurallarının varsa esnetmelisiniz.

Bu günler bir daha gelmeyecek. Çocuk bu , bazen uyur bazen uyumaz, yemez, kriz geçirir v.s . Anne sakın olmalı
Tamam bundan sonra sınır kural tanımıcam :) şaka bir yana doğru ben onu zorladıkça hem o hem ben sinirleniyoruz. Bugünler geri gelmicek çok doğru. Ilk doğduğu zamanlar kucağa alışır aman sürekli kucaklama derler ya ben tam tersi hiç ayırmadım koynumdan. Ama şuan kucağıma bağlasam gene durmaz :) sürekli koşma yürüme yaramazlık peşinde :)

. İnşallah ya öyle olsun önceden hatta uzak değil daha bu hafta sonuna kadar öyleydi.kucağa gidecekse bana koşar gelirdi. Bu hafta sonu yenge delisi oldu çocuk :) önceden de severdi ama böyle değildi tabi.

. İnşallah ya öyle olsun önceden hatta uzak değil daha bu hafta sonuna kadar öyleydi.kucağa gidecekse bana koşar gelirdi. Bu hafta sonu yenge delisi oldu çocuk :) önceden de severdi ama böyle değildi tabi.
:) Yeni ortamlar insanlar ilgisini çeker ama onun gözünde herşeyi sizsiniz yengemin 3 çocuğu var kucağıma düşkünlerdi 1 yıl sonra yengem onlardan kaçar oldu kucaktan inmiyorlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…