Burayı okudukça abarttığımı anladım içim rahatladı sağolun yaa. Rabbim bu mübarek günlerde sıkıntınızı gidersin inşallah.. Öperim tabi ..lütfen kendinizi üzmeyin.
eşimin teyzesinin 3 yaşında bir oğlu var beni gördüğü zaman aklı gidiyor çocuğun ne anne ne babasına gidiyor.
gece bi kere annesini uyandırmış ablaya gidelim diye ağlamış..
beni de haftada 2-3 kez anca görüyor ama ben onunlayken sadece oyun oynuyorum sevdiği şeyleri alıyorum falan.. sizce beni annesinden fazla sevme ihtimali var mı ?
benleyken annesi babası çağırsın asla gitmiyor. benim evden ağlaya ağlaya gidiyor sadece onunla fazla ilgileniyorum ve bişeyler alıyorum diye.. evet çok seviyorum bayılıyorum oda bunun farkında tabi..
sizinkide öyle bişey.. her zaman görmüyor sonuçta biraya geldiğinde svegiyi hissediyor bu yüzden gelmiyor size siz nasılsa hep elinin altındasınız :)
lütfen üzmeyin kendinizi... şuan o kadar üzgünüm ki.. konunuz yüzümü güldürdü resmen..
benim yerime de öpün ufaklığı
Burayı okudukça abarttığımı anladım içim rahatladı sağolun yaa. Rabbim bu mübarek günlerde sıkıntınızı gidersin inşallah.. Öperim tabi ..
hadi ya :) allahım ne fenalar yaa :) ay nasıl güldüm valla allahım sağlıklı ömürler versin kuzularımızaCocuklar cok acayip zaten, 2. Donem boyunca haftada 1 gun halasi sehir disindan kalkip geldi kizima bakmaya. Nasil duskun kizima nasil seviyor ilgileniyor anlatamam, parka goturuyor, alisveris yapiyor, bir dediğini iki etmiyor, kizim da benim okula gidecegim onun gelecegi gunu iple cekiyordu. Neyse gecen hafta halasinin sinavlari vardi diger halasi geldi bikac gun kaldi. Ona diyor ki halacim sen ne kadar iyisin x halam (normalde her hafta onun icin gelen) hic guzel yemek yapmiyor, benimle oynamiyor, parka bile goturmuyor. Dedim nankor bu cocuk, gozumle gormesem inanirim. Ustelik kotu dedigi yemekleri de ben yapiyordum
Ee çoocuk eltinizi sizden çok görürse tabi ona yakınlaşır.
Ayrıca saçma bir yorum bayan sadece sınava giderken biraktgni söylemiş yorum yapmak için yorum yapmış arkadaşNe kadar acımasız bir yorum
Ama eltimi çok seviyorum ben de. Onu sevmesini çok isterim tabi ama benden önce gelmesini ne biliyim benden çok onunla vakit geçirmek isterse bu beni çok üzer. Ama bu ablam kendi annem falan olsaydı da üzülürdüm heralde ya bende olmayan ne acaba derdim heralde ama neyse bütün arkadaşların dediği gibi başkalarıyla vakit geçirmeyi sevseler bile bizim yerimiz ayrı olacaktır inşallah canımBenim de kızım aynen o şekilde ablama bağlı.
Sevgisinden şüpheye düşmedim hiç ama ablamla çok daha keyifli vakit geçiriyor bu çok bariz. Ben de oyun oynuyorum, dışarı çıkarıyorum ama ablamla çok daha Mutlu ve keyifli. ablam olduğu için belki benim çok hoşuma gidiyor.
Yaaaa normal değil mi gerçekten. Yanlış bilmiyorsam sizinde bir çocuğunuz var değil mi? Onun başkalarıyla ilişkisi nasıldı hiç olmadı mı böyle şeyler sizden başkasına bi düşkünlüğü olmadı mı? Etrafımda görüyorum annesi odadan çıkınca çığlığı basanlar da var.Normal gelmedi
Allah başka dert vermesin[/
Ben daha çok şimdiden böyleyse ileride hiç bana bakmaz istemez sevmez derdindeyim. Eğer öyle bişey olursa ki Allah korusun bence gayet de büyük bir dert. Düşünsenize gözünüzden sakındığınız biricik evladınız sizi sevmiyor istemiyor bu çok üzücü birşey değil mi sizce? Ben şuan öyledir kesin demedim zaten ama bu birkaç hareketi beni üzdü korkuttu ilerisi için.
Bir kaç saat içinde o kadar kaliteli vakit geçirdiklerini sanmıyorum çünkü zaten iki saatin de uyuyor. Geri kalan zamanda da biraz oyun yemek yeme olarak geçiyor ya da geziyorlar. Ama bilemem onun yemek yedirişi oyunları kısa da olsa ona çok değişik eğlenceli geliyor olabilir.Eltinle, seninle gecirdigi zamandan daha kaliteli zaman geciriyorsa ondan sebeptir
Eşim de öyle diyor ben abartıyorum demi ya her çocuk yapar bunu dimi? Hiç böyle olmamıştı şimdi olunca ki sürekli birlikteyiz hiç ayrılmıyoruz şimdi böyle olunca çok üzüldüm. Bunu duymak iyi geldi sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?