Oğlum sanki beni sevmiyor

Burayı okudukça abarttığımı anladım içim rahatladı sağolun yaa. Rabbim bu mübarek günlerde sıkıntınızı gidersin inşallah.. Öperim tabi ..

Takılma seni özlemeye vakti olmamıştır hiç oyüzden yengesine meyl ediyordur. yoksa hiç bir çocuk yoktur annesi sevgi verirken o annesini sevmesin daha anne kuzusu o zaten..

H
hadi ya :) allahım ne fenalar yaa :) ay nasıl güldüm valla allahım sağlıklı ömürler versin kuzularımıza

Eltiniz demek ki sizin yokluğunuzda da ona çok iyi davranıyor ve seviyor öyle düşünün.
Çocuklar anne baba dışında bakım verene de bağlanabilir normal bu ama annesi başkadır sizi herkesten çok seviyor.
Yeğenim de bana çok bağlıdır ben varken annesini pek görmez çünkü çok baktım bebekliğinden beri herşeyiyle ilgilenirim oynarım...

Ama eltimi çok seviyorum ben de. Onu sevmesini çok isterim tabi ama benden önce gelmesini ne biliyim benden çok onunla vakit geçirmek isterse bu beni çok üzer. Ama bu ablam kendi annem falan olsaydı da üzülürdüm heralde ya bende olmayan ne acaba derdim heralde ama neyse bütün arkadaşların dediği gibi başkalarıyla vakit geçirmeyi sevseler bile bizim yerimiz ayrı olacaktır inşallah canım

çocuğunz kaç yaşında bilmiyorum ama ilgi istiyor gibi .. haftasonları hayvanat bahçesine sonraki haftasonu lunaparka sonra.....bi pasta yemeye dışarda vakit geçirin .. ewde monoton vakit geçiriyorsa bir başka yer ona tabikide daha sempatik gelir. sewmiyor diyede düşünmeyin. hiçbirşeyi anne yerine koymaz çocklar..

Sen onun annesinin daha ötesi mi var tabikide seviyor seni böylesine negatif düşünceleri cikarmalisin aklindan

Hiç üzülmeyin, ben de çocukken annemden başka herkese giderdim :), sebepleri çok , ya oyun, ya yumuşak yüz, ya değişik bir yüz, eltinizin de çocukları varmış, bu da bir etken, çocuklu ortam eğlenceli gelir diğer çocuklara ama tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı :)
Bir de şu açıdan bakın eltiniz demek ki merhametli çocuk seven biri ki çocuğunuz ona böyle gidiyor, güvenebileceğiniz biri var, burda ne insanlar gördük, küçük çocukların yediği bir lokmayı bile sayan... Dünyanın bin türlü hali var, etrafınızda böyle birinin olması güzel.

Yaaaa normal değil mi gerçekten. Yanlış bilmiyorsam sizinde bir çocuğunuz var değil mi? Onun başkalarıyla ilişkisi nasıldı hiç olmadı mı böyle şeyler sizden başkasına bi düşkünlüğü olmadı mı? Etrafımda görüyorum annesi odadan çıkınca çığlığı basanlar da var.
Tabi öyle olmasınıda istemem ama görmezden gelmesi de çok üzücü gerçekten.

Üst konşumun kızı okuldan gelir (4yaşında kreşe gidiyor) ,annesine gitmeden bana girer saatlerce bende durur ,annesi çağırır hadi gel artık der ,ama gitmez.çocuk rahat olduğu yeri seviyor.merak etmeyin büyüdükçe tek sevdiği kadın siz olcaksınız.

Daha önceki yorumlarda bahsedildi mi bilmiyorum ama bebeklikte bağlanma çeşitleri var . Güvenli bağlanma, güvensiz bağlanma vs . Bazen çocuk Anne onu bırakıp gitti diye döndüğünde annesini görmezden gelerek tepki verebiliyor. Güvenli bağlanmaydi bu yanlış hatırlamıyorsam ama araştırın. Gelişim Psikolojisi bağlanma türleri diye.
Düzeltme güvenli bağlanma değilmiş.
Benim tekrar baktığıma göre güvensiz-kaçınan bağlanmaya giriyor sizin çocuğunuz. Bi okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Eltinle, seninle gecirdigi zamandan daha kaliteli zaman geciriyorsa ondan sebeptir
Bir kaç saat içinde o kadar kaliteli vakit geçirdiklerini sanmıyorum çünkü zaten iki saatin de uyuyor. Geri kalan zamanda da biraz oyun yemek yeme olarak geçiyor ya da geziyorlar. Ama bilemem onun yemek yedirişi oyunları kısa da olsa ona çok değişik eğlenceli geliyor olabilir.

Ahh kiyamam. Insan anne olunca gercekten cok takıntılı oluyo. Cocugunuzla daha cok vakit geçirmeye ozen gösterin. Benim oglumda 8 aylik kaynanamin kucagindan bazen bana gelmes cok gicik olurum kiskanirim, cildiririm. O yüzden durumunuzu gayet iyi anliyorm.

Benimde kuzenimin 2.5 yasinda bir oglu var. Apartmanda onunla oyun oynayan ilgilenen ona durmadan hediye getiren 19 yaslarinda bir komsu kizi var. Onu gorunce deliriyor resmen kosup kucagina atliyor annesine gitmek istemiyor.

Annesini hergun gordugu icin ilgi gosteren baska insanlara boyle davranmasi normal bence uzulmeyin. Siz sadece sinava birakip gitmissiniz o zaman calisan anneler ne yapsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…