Oğlum sanki beni sevmiyor

Benim de kızım aynen o şekilde ablama bağlı.
Sevgisinden şüpheye düşmedim hiç ama ablamla çok daha keyifli vakit geçiriyor bu çok bariz. Ben de oyun oynuyorum, dışarı çıkarıyorum ama ablamla çok daha Mutlu ve keyifli. ablam olduğu için belki benim çok hoşuma gidiyor.

Zamane anneleri de pek bir narinler. Her gün garip garip konular açıyorlar.

çok minikmiş kuzu benim kızımla yaşıt, oğlunuzla kaliteli vakit geçirin sevdiği oyunlar, gezmeler, sevdiği yiyecekler çok hoşuna gidecektir, bol bol sarılın öpün koklayın anne hiç sevilmez mi, minicik kalpleri öyle şey bilmez dert etmeyin geçicidir

çocuğunuza daha fazla zaman geçirmeye çalışın. onunla oyunlar oynayın. gıdıklayıp , şarkı söyleyin , dans edin.
ben 9 aylık kızımla bunları yapıyorum. işin kötü yanı kimselere gitmiyor şu ara. kimin kucağına gitse kıyameti koparıyor.

Zamane anneleri de pek bir narinler. Her gün garip garip konular açıyorlar.
Demeyin öyle yaa
Bende kızımı sütten kestiğimde sanki beni daha az sevecek gibi gelmişti. Sonra saçmaladığımı farkettim tabi ama.... İnsan anne olunca daha bir takıntılı, duygusal oluyor galiba.

Gerçekten öyle çok sağolsun. Burda yalnızım eşimden başka kimsem yok ama eltim bana resmen abla oldu e oğlumla da teyzesi gibi ilgilenir sever gerçekteN
tek diyeceğim endişelenmeyin aksi takdirde eltinizi de gücendirirsiniz

İnşallah canım ya doğru aslında ama hani ben koşa koşa geldim sınavdan o öyle yüzüme bakmayınca nasıl gücüme gitti anlatamam. Abartıyorum heralde eşimin ve bazı arkadaşların dediği gibi :)

canım muhtemelen o şımartıyordur senin minik o yüzden ona koşuyordur.. üzme kendini bende küçükken ananeme öyleymişim.. annem oturup ağlarmış kızım beni sevmiyor bana gelmiyor diye.. Çünkü ananem hep gezdirir oynatır her istediğimi yapardı.. bu durumlar olur büyüdükçe değişiyor.. ne güzel işte bir işin olunca gönül rahatlığıyla bırakacağın biri olmuş

Çok iyi hatırlıyorum rahmetli babaannem bakardı bana üstelik annemden de öyle ilgi sevgi görmedim. Küçük yaşta babaanne mi gormeyince cildirirdim. Sonra yine anneme düşkün oldum. Ama annem bu durumu fırsata ceviremedi ve kopukluk öylece gitti. Sen sevgini ilgini göster meyvesini ileride alırsın uzulmeyelim

ablam çek kadar bebeği ananeye anne dedi diye çok dövmüştü,ne var bunda sen hassas bir dönemden geçiyorsun takılma lütfen

Eltiniz simartiyorsa ve siz de kuralciysaniz boyle davraniyor olabilir. Cocuk akliyla ne dusundugunu bilemeyiz de biraz daha buyuyunce zaten dunyada en sevdigi siz olacaksiniz
Aynen öyle kuralcıyım bazen hele ki bunlardan sonra yapmayayım diyorum elimde değil kurallarımı bozamıyorum. İnşallah öyledir çok sağolun

Üzülmeyin bence. Bizimde komşumuzun kızı var hergün bizde :) her dediği oluyo ilgileniliyo ondan. Farklı ortam farklı insan olarak geliyo. Yoksa çocuk ne anlasın :)

Amin tabii ki görürsünüz. Siz onun annesisiniz ve aradaki o anne-evlat bağı kopmadığı gibi büyüdükçe daha da sıkılaşıyor. Bu arada şanslısınız aslında oğlunuzu bir işiniz olduğunda güvenle emanet edebileceğiniz ona sevgisini hissettiren bir yengesinin olması gerçekten güzel.

Demeyin öyle yaa
Bende kızımı sütten kestiğimde sanki beni daha az sevecek gibi gelmişti. Sonra saçmaladığımı farkettim tabi ama.... İnsan anne olunca daha bir takıntılı, duygusal oluyor galiba.
Kesinlikle sanki yaptığı şeyleri koca adam yapmış gibi üzülüyor insan. Bebek olduğunu unutuyoruz bazen. Ama yaptığı her hareket her yüz ifadesi herşeyi çok anlam taşıyor biz anneler için.

Benim bir oğlum var ki evlere şenlik. Doğduğundan beri uyanında baba diye ağlar,babam yedirsin,babam giydirsin,babam yatırsın,babam babam babam. Sanki babası doğurmuş :) babası aşırı ilgilidir,herşeyini o yapar o yüzden babaya çok düşkün. Ama bazen öyle laflar ediyor ki anlıyorum yerimin çok ayrı olduğunu takma kafana çok normal. Seni sevmediği anlamına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…