çocuğunuza daha fazla zaman geçirmeye çalışın. onunla oyunlar oynayın. gıdıklayıp , şarkı söyleyin , dans edin.Merhaba arkadaşlar üç dört gündür moralim çok bozuk. Hafta sonu açıköğretim sınavları vardı. Kayınvalidemgille aynı sitede oturuyoruz. Bir tane eltim var o kvlerle aynı apartmanda ve sürekli beraberler. Sınav dolayısıyla oğlumu oraya bıraktım. Ben eltimi çok severim çok iyi anlaşırız. O da oğlumu çok sever ilgilenir gezdirir kısacası ben yokken herşeyiyle o ilgilenir. Sınavdan geldim düşünün üç dört saat görmedi beni oğlum uyuyordu uyandı ve bana baka baka gidip yengesinin kucağına yattı ona sarıldı. Sonra benim yanıma geldi. Biraz zaman geçti oğlum benim kucağımdaydı eltim mutfaktan geldi sanki annesi gelmiş gibi benim kucağımdan kendini yere atıp yengesine sarıldı onun kucağına gitti. Pazar günü sınavdan geldim kapıyı açtı eltim kucağında oğlum bak anne gelmiş diye gene bana gelmek istemedi ona sarıldı.
Dün iftarda beraberdik dönerken ben ayakkabılarımı giyiyorum oğlumda eltimin kucağında gel oğlum diyorum gelmiyo ona sarılıyo üç kere falan çağırdım kesinlikle kucağıma gelmedi ki normalde kapıda biri dışarı giderken onunla gitmek ister gezmeye gidicem dışarı çıkıcam diye ama bana gelmedi. Eşim geldi o çağırınca hemen geldi zaten babası varken kimseye gitmez hadi eşimi az görüyor oyüzden diyorum ama annesi varken neden bana gelmiyor Israrla yengesine sarılıyor onda kalmak istiyor? Çok üzüldüm beni istemiyor sevmiyor diye.inanın oğlum herkesi sevsin zaten dedim ya eltim çok iyidir bana abla oldu çok severim onu sevmesinde sorun yok ama beni annesi olarak böyle bana gelmemesi ona sarılması sürekli normal mi? Önceden de çok sever yengesini hep ona güler kucağına giderdi ama bu söylediğim gibi değildi şimdi beraberken sanki annesi o gibi davranıyor bu da beni kahrediyor inanılmaz üzüldüm.
Dün parka gittik orda eltiminde kızları var onlarda vardı gene benim oğlan yengesine koştu sarıldı.
Oğlumun herşeyiyle kendim ilgileniyorum oyun yemek herşey babası bile değil ben hep birlikteyiz onu asla bırakıp gezmeye biryere gitmem sadece sınav için bırakırım o da birkaç saat. Evde gayet oynarız güleriz evde sarılır eder. Ama bu hafta sonundan beri yengesini nezaman görse beni unutuyor. Ya bu normal mi geçer mi bu? Beni sevmiyor mu istemiyor mu sıkıldı mı benden? Çok ama çok üzülüyorum. Kılına zarar gelse hatta gelmeden ona bişey olacak diye yüreğim ağzımda gezerken ben o beni istemiyor başkasının yanında benden yüz çevirdi resmen. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama üzüldüm işte içimi döktüm sizlere..
tam okumadan hemen yorum yapmaya çalışmak !Ee çoocuk eltinizi sizden çok görürse tabi ona yakınlaşır.
Demeyin öyle yaaZamane anneleri de pek bir narinler. Her gün garip garip konular açıyorlar.
tek diyeceğim endişelenmeyin aksi takdirde eltinizi de gücendirirsinizGerçekten öyle çok sağolsun. Burda yalnızım eşimden başka kimsem yok ama eltim bana resmen abla oldu e oğlumla da teyzesi gibi ilgilenir sever gerçekteN
İnşallah canım ya doğru aslında ama hani ben koşa koşa geldim sınavdan o öyle yüzüme bakmayınca nasıl gücüme gitti anlatamam. Abartıyorum heralde eşimin ve bazı arkadaşların dediği gibi :)Oğlunuz kaç yaşında?
Küçük çocuklara yabancılar (yani anne baba dışındakiler) daha çekici gelir anne babayla birlikteyken.. Çünkü annesiyle her zaman başbaşa kalabilir, ama teyzesiyle-dayısıyla vs her zaman birlikte değiller.. Bu demek değil ki seni sevmiyor.. Çok seviyordur emin ol
Aynen öyle kuralcıyım bazen hele ki bunlardan sonra yapmayayım diyorum elimde değil kurallarımı bozamıyorum. İnşallah öyledir çok sağolunEltiniz simartiyorsa ve siz de kuralciysaniz boyle davraniyor olabilir. Cocuk akliyla ne dusundugunu bilemeyiz de biraz daha buyuyunce zaten dunyada en sevdigi siz olacaksiniz
Dediğim gibi eltim çok ilgilenir sever gerçekten sağolsun gezdirir eder heralde ondan öyle oldu biraz. İnşallah bende o günleri görürüm sizin gibi. Çocuklar sevildiği şımartıldığı yeri iyi biliyor gerçekten bebekte olsalar.
Kesinlikle sanki yaptığı şeyleri koca adam yapmış gibi üzülüyor insan. Bebek olduğunu unutuyoruz bazen. Ama yaptığı her hareket her yüz ifadesi herşeyi çok anlam taşıyor biz anneler için.Demeyin öyle yaa
Bende kızımı sütten kestiğimde sanki beni daha az sevecek gibi gelmişti. Sonra saçmaladığımı farkettim tabi ama.... İnsan anne olunca daha bir takıntılı, duygusal oluyor galiba.
Aynen...Kesinlikle sanki yaptığı şeyleri koca adam yapmış gibi üzülüyor insan. Bebek olduğunu unutuyoruz bazen. Ama yaptığı her hareket her yüz ifadesi herşeyi çok anlam taşıyor biz anneler için.
Haklısınız asla kırılsın istemem. Ona belli etmemeye çalıştım ama belli olmuştur heralde.tek diyeceğim endişelenmeyin aksi takdirde eltinizi de gücendirirsiniz
+1 aynısını dedim okurken.Ne kadar acımasız bir yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?