Oğlum sanki beni sevmiyor

ridak42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
266
195
103
38
Merhaba arkadaşlar üç dört gündür moralim çok bozuk. Hafta sonu açıköğretim sınavları vardı. Kayınvalidemgille aynı sitede oturuyoruz. Bir tane eltim var o kvlerle aynı apartmanda ve sürekli beraberler. Sınav dolayısıyla oğlumu oraya bıraktım. Ben eltimi çok severim çok iyi anlaşırız. O da oğlumu çok sever ilgilenir gezdirir kısacası ben yokken herşeyiyle o ilgilenir. Sınavdan geldim düşünün üç dört saat görmedi beni oğlum uyuyordu uyandı ve bana baka baka gidip yengesinin kucağına yattı ona sarıldı. Sonra benim yanıma geldi. Biraz zaman geçti oğlum benim kucağımdaydı eltim mutfaktan geldi sanki annesi gelmiş gibi benim kucağımdan kendini yere atıp yengesine sarıldı onun kucağına gitti. Pazar günü sınavdan geldim kapıyı açtı eltim kucağında oğlum bak anne gelmiş diye gene bana gelmek istemedi ona sarıldı.
Dün iftarda beraberdik dönerken ben ayakkabılarımı giyiyorum oğlumda eltimin kucağında gel oğlum diyorum gelmiyo ona sarılıyo üç kere falan çağırdım kesinlikle kucağıma gelmedi ki normalde kapıda biri dışarı giderken onunla gitmek ister gezmeye gidicem dışarı çıkıcam diye ama bana gelmedi. Eşim geldi o çağırınca hemen geldi zaten babası varken kimseye gitmez hadi eşimi az görüyor oyüzden diyorum ama annesi varken neden bana gelmiyor Israrla yengesine sarılıyor onda kalmak istiyor? Çok üzüldüm beni istemiyor sevmiyor diye.inanın oğlum herkesi sevsin zaten dedim ya eltim çok iyidir bana abla oldu çok severim onu sevmesinde sorun yok ama beni annesi olarak böyle bana gelmemesi ona sarılması sürekli normal mi? Önceden de çok sever yengesini hep ona güler kucağına giderdi ama bu söylediğim gibi değildi şimdi beraberken sanki annesi o gibi davranıyor bu da beni kahrediyor inanılmaz üzüldüm.
Dün parka gittik orda eltiminde kızları var onlarda vardı gene benim oğlan yengesine koştu sarıldı.
Oğlumun herşeyiyle kendim ilgileniyorum oyun yemek herşey babası bile değil ben hep birlikteyiz onu asla bırakıp gezmeye biryere gitmem sadece sınav için bırakırım o da birkaç saat. Evde gayet oynarız güleriz evde sarılır eder. Ama bu hafta sonundan beri yengesini nezaman görse beni unutuyor. Ya bu normal mi geçer mi bu? Beni sevmiyor mu istemiyor mu sıkıldı mı benden? Çok ama çok üzülüyorum. Kılına zarar gelse hatta gelmeden ona bişey olacak diye yüreğim ağzımda gezerken ben o beni istemiyor başkasının yanında benden yüz çevirdi resmen. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama üzüldüm işte içimi döktüm sizlere..

Oğlunuz kaç yaşında?

Küçük çocuklara yabancılar (yani anne baba dışındakiler) daha çekici gelir anne babayla birlikteyken.. Çünkü annesiyle her zaman başbaşa kalabilir, ama teyzesiyle-dayısıyla vs her zaman birlikte değiller.. Bu demek değil ki seni sevmiyor.. Çok seviyordur emin ol

abartmayın arkadaşım. çocuk bu kim onunla oynarsa ona gider. konu sahibine de fiştek vermeyelim lütfen. çocuğumuz bizden başkasına gitmesin diye dibinden ayrılmayacak mıyız allah aşkına??
benim oğlum da dedesi oynar ondan bana gelmez, amcası oynar gelmez, anneannesi oynar gelmez.
ama akşam oldu mu girer koynuma uyur kimselere de gitmez. ağlayınca da koşar yapışır bana.
bunları mı takcaz kafamıza..

Ee çoocuk eltinizi sizden çok görürse tabi ona yakınlaşır.
15 aydır sadece sınavım olduğunda birkaç saat birlikte kaldılar oğlumla. Normalde ben oğlumu bir kere bile ona bırakıp biryere gitmedim yukarıda da belirttim. Birkaç saat görmesi sürekli onu gördüğü anlamına mı geliyor sizce?

Eşim de öyle diyor ben abartıyorum demi ya her çocuk yapar bunu dimi? Hiç böyle olmamıştı şimdi olunca ki sürekli birlikteyiz hiç ayrılmıyoruz şimdi böyle olunca çok üzüldüm. Bunu duymak iyi geldi sağolun

Onu kasdetmedim canım. Sadece okurken sürekli eltinle vakit geçirdiğini gördüm. Ve sanki eltin şımarttığı için ona yakın olabilir. Her gün bırakıp gittiğin gibi bir anlam çıkartma. Birlikte fazla vakit geçiriyorsunuz diye. Alışmıştır.

siz stresli iseniz ve eltiniz rahat biri ise de bu durum oluşabilir.
çocuklar stresi hemen algılıyorlar,
acaba sınav vs diyerek bu aralar stresli mi dolaşıyorsunuz evde?

15

Oğlum 15 aylık

o zaman normal bir durum. bebek o daha. ben de 5-6 yaşında bilinçli bir çocuk sandım.
benim oğlum da dedesine düşkün bu ara, daha önceden babannesine düşkündü evden gitsin istemezdi. ben işe giderken ağlamıyor diye sevinirdim şimdi 2 yaşını geçince tersine döndü. işe giderken beni bırakmak istemiyor bir saat ikna etmeye çalışıyorum.

Yok gerçekten bu hafta sonu birkaç saat beraber oldular kayınvalidem de vardı hepsi sever ama busefer böyle oldu. Yani sürekli görüşüyoruz ama ben hep yanındayım onu bırakıp gitmem normal zamanda. Önceden de eltimi baya sever hani anlaşılır ya ama ben varken bu hareketleri asla yapmazdı. Saece bu hafta sonu olmaya başladı.

Yok canım annesisn neticede kendine yakın görmüş olabilir eltini. Sevgisini hissetmiş olabilir. Ne varbunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…