15 aydır sadece sınavım olduğunda birkaç saat birlikte kaldılar oğlumla. Normalde ben oğlumu bir kere bile ona bırakıp biryere gitmedim yukarıda da belirttim. Birkaç saat görmesi sürekli onu gördüğü anlamına mı geliyor sizce?Ee çoocuk eltinizi sizden çok görürse tabi ona yakınlaşır.
Ee çoocuk eltinizi sizden çok görürse tabi ona yakınlaşır.
Eşim de öyle diyor ben abartıyorum demi ya her çocuk yapar bunu dimi? Hiç böyle olmamıştı şimdi olunca ki sürekli birlikteyiz hiç ayrılmıyoruz şimdi böyle olunca çok üzüldüm. Bunu duymak iyi geldi sağolunabartmayın arkadaşım. çocuk bu kim onunla oynarsa ona gider. konu sahibine de fiştek vermeyelim lütfen. çocuğumuz bizden başkasına gitmesin diye dibinden ayrılmayacak mıyız allah aşkına??
benim oğlum da dedesi oynar ondan bana gelmez, amcası oynar gelmez, anneannesi oynar gelmez.
ama akşam oldu mu girer koynuma uyur kimselere de gitmez. ağlayınca da koşar yapışır bana.
bunları mı takcaz kafamıza..
15 aydır sadece sınavım olduğunda birkaç saat birlikte kaldılar oğlumla. Normalde ben oğlumu bir kere bile ona bırakıp biryere gitmedim yukarıda da belirttim. Birkaç saat görmesi sürekli onu gördüğü anlamına mı geliyor sizce?
Oğlum 15 aylıkkaç yaşında çocuğunuz?
Ne kadar acımasız bir yorum
15
Oğlum 15 aylık
Arkadaşım anlamadan etmeden atlamayalım.
Ay pardon bi dahakine size sorarım, ne zaman "atlayacağımı"
Yok gerçekten bu hafta sonu birkaç saat beraber oldular kayınvalidem de vardı hepsi sever ama busefer böyle oldu. Yani sürekli görüşüyoruz ama ben hep yanındayım onu bırakıp gitmem normal zamanda. Önceden de eltimi baya sever hani anlaşılır ya ama ben varken bu hareketleri asla yapmazdı. Saece bu hafta sonu olmaya başladı.Onu kasdetmedim canım. Sadece okurken sürekli eltinle vakit geçirdiğini gördüm. Ve sanki eltin şımarttığı için ona yakın olabilir. Her gün bırakıp gittiğin gibi bir anlam çıkartma. Birlikte fazla vakit geçiriyorsunuz diye. Alışmıştır.
Çabuk kaptın aferim reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?