Oğlum ve ergenlik

Asumanbelen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
30
-2
3
48
Merhaba hanımlar benim 14 yaşında bir oğlum var , fakat öz annesi ben degilim süt annesi sayılırım fakat öz oğlum gibi seviyorum 1000 canım olsa bin tanesini veririm onun için, oğlum 13 yaşına kadar İngilterede büyüdü. Benim size soruma gelince özellikle 12-14 yaşında erkek çocukları olan annelere sesleniyorum yeni ergenliğe giren çocuklarınızın herşeyiyle ilgileniyorsunuz degilmi

Sorun ne anlamadım?

Biraz daha aciklayici olur musunuz?

Herseyiyle derken? O yaştaki bir çocuk çoğu işini kendi yapar zaten, neyi kast ediyorsunuz?
Ben daha konuyu aciklayamadimki müsait değilim çünkü , en iyisi birazdaha detaylı aciklayim , oğlumun bir kızı sevmesi aşık olması özel durumları gibi durumlardan söz etmiştim , ben oğlumla arkadaş gibiyim herşeyinide bana anlatıyor , acaba benim gibi anne varmı diye düşündüm

Konunuzu düzenleyip bunları da yazarsanız daha iyi olur

Hala aciklayamadiniz sorun ne

Ha öyle deseniz baştan, oğlunuz size anlattığı sürece konusun elbette. Ama sürekli sıkıştırmayın sevgilin var mı falan diye. Onun anlattığı kadar.

Mahrem alan tanıyarak herşeyiyle ilgilenin. Yemek yapmak,çamaşırını yıkamak,okul ihtiyaçlarını karşılamak,sosyalleşmesine destek olmak,saygı göstermek,sevgi göstermek yani birtek banyosunu yaptırıp üstünü değiştirmek hariç herşey denebilir. Bende anlamadım çekindiğiniz noktayı.

Gayet normal, insan böyle şeyleri annesine anlatır.
Süt annesiyim yazmışsınız anlayamadım, üvey anne misiniz, çocuğun annesi kimdir?

oglum 10 yasinda, odevlerini, kisisel bakimini kendisi yapiyor, yemeklerini ben hazirliyorum, yedikten sonra tabaklarini kendisi kaldiriyor, beslenmesini ben hazirliyorum, okuldan gelince esyalarini kendisi katlayip yerine koyuyor :)

benim oglum da bir kizdan hoslandigini soylemez direk ama bi kizdan daha cok bahsedince ben anlarim. sonra da kizla ilgili sorular sorunca o da anlatiyor genelde, mesela ayseyle konustunuz mu bugun, ayse su aktivitye geldi mi? vs gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…