- 7 Aralık 2022
- 30
- -2
- 3
- 48
- Konu Sahibi Asumanbelen
-
Sorun ne anlamadım?Merhaba hanımlar benim 14 yaşında bir oğlum var , fakat öz annesi ben degilim süt annesi sayılırım fakat öz oğlum gibi seviyorum 1000 canım olsa bin tanesini veririm onun için, oğlum 13 yaşına kadar İngilterede büyüdü. Benim size soruma gelince özellikle 12-14 yaşında erkek çocukları olan annelere sesleniyorum yeni ergenliğe giren çocuklarınızın herşeyiyle ilgileniyorsunuz degilmi
Aklıma gelenler değildir inşallahHerseyiyle derken? O yaştaki bir çocuk çoğu işini kendi yapar zaten, neyi kast ediyorsunuz?
Bende onu düşündüm de yarım saat önce üye olup böyle bir soru sormak da çok garipAklıma gelenler değildir inşallah
Pardon ama aklınıza ne geldikiBende onu düşündüm de yarım saat önce üye olup böyle bir soru sormak da çok garip
Neyi kast ettiğinizi öğrenmeye çalışıyoruz işte, sizin aklınıza ne geldi?Pardon ama aklınıza ne geldiki
Siz duzgunce sorunu yazar misiniz?Pardon ama aklınıza ne geldiki
Ben daha konuyu aciklayamadimki müsait değilim çünkü , en iyisi birazdaha detaylı aciklayim , oğlumun bir kızı sevmesi aşık olması özel durumları gibi durumlardan söz etmiştim , ben oğlumla arkadaş gibiyim herşeyinide bana anlatıyor , acaba benim gibi anne varmı diye düşündümHerseyiyle derken? O yaştaki bir çocuk çoğu işini kendi yapar zaten, neyi kast ediyorsunuz?
Konunuzu düzenleyip bunları da yazarsanız daha iyi olurBen daha konuyu aciklayamadimki müsait değilim çünkü , en iyisi birazdaha detaylı aciklayim , oğlumun bir kızı sevmesi aşık olması özel durumları gibi durumlardan söz etmiştim , ben oğlumla arkadaş gibiyim herşeyinide bana anlatıyor , acaba benim gibi anne varmı diye düşündüm
Hala aciklayamadiniz sorun neBen daha konuyu aciklayamadimki müsait değilim çünkü , en iyisi birazdaha detaylı aciklayim , oğlumun bir kızı sevmesi aşık olması özel durumları gibi durumlardan söz etmiştim , ben oğlumla arkadaş gibiyim herşeyinide bana anlatıyor , acaba benim gibi anne varmı diye düşündüm
Tamam teşekkür ederimKonunuzu düzenleyip bunları da yazarsanız daha iyi olur
Ha öyle deseniz baştan, oğlunuz size anlattığı sürece konusun elbette. Ama sürekli sıkıştırmayın sevgilin var mı falan diye. Onun anlattığı kadar.Ben daha konuyu aciklayamadimki müsait değilim çünkü , en iyisi birazdaha detaylı aciklayim , oğlumun bir kızı sevmesi aşık olması özel durumları gibi durumlardan söz etmiştim , ben oğlumla arkadaş gibiyim herşeyinide bana anlatıyor , acaba benim gibi anne varmı diye düşündüm
Ben daha konuyu aciklayamadimki müsait değilim çünkü , en iyisi birazdaha detaylı aciklayim , oğlumun bir kızı sevmesi aşık olması özel durumları gibi durumlardan söz etmiştim , ben oğlumla arkadaş gibiyim herşeyinide bana anlatıyor , acaba benim gibi anne varmı diye düşündüm
oglum 10 yasinda, odevlerini, kisisel bakimini kendisi yapiyor, yemeklerini ben hazirliyorum, yedikten sonra tabaklarini kendisi kaldiriyor, beslenmesini ben hazirliyorum, okuldan gelince esyalarini kendisi katlayip yerine koyuyor :)Merhaba hanımlar benim 14 yaşında bir oğlum var , fakat öz annesi ben degilim süt annesi sayılırım fakat öz oğlum gibi seviyorum 1000 canım olsa bin tanesini veririm onun için, oğlum 13 yaşına kadar İngilterede büyüdü. Benim size soruma gelince özellikle 12-14 yaşında erkek çocukları olan annelere sesleniyorum yeni ergenliğe giren çocuklarınızın herşeyiyle ilgileniyorsunuz degilmi
benim oglum da bir kizdan hoslandigini soylemez direk ama bi kizdan daha cok bahsedince ben anlarim. sonra da kizla ilgili sorular sorunca o da anlatiyor genelde, mesela ayseyle konustunuz mu bugun, ayse su aktivitye geldi mi? vs gibi :)Ben daha konuyu aciklayamadimki müsait değilim çünkü , en iyisi birazdaha detaylı aciklayim , oğlumun bir kızı sevmesi aşık olması özel durumları gibi durumlardan söz etmiştim , ben oğlumla arkadaş gibiyim herşeyinide bana anlatıyor , acaba benim gibi anne varmı diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?