Oğlum ve ergenlik

Bu ne şimdi babası niçin çocuğu emzirsin :) bunun dışındakiler aynen doğru anladınız

Bu ne şimdi babası niçin çocuğu emzirsin :) bunun dışındakiler aynen doğru anladınız
bu çocuğu babasıyla emzirdim dediğiniz için bende çok şaşırarak okudum. neyse . konu ilerlesin bakalım ...

Babayla evlenip çocuğu emzirdim demişsiniz ya.
Boş memeyi ağzına mı tiktiniz, doğum yapmayan kadın nasıl bebeği emzirebilir?
Babanın boşanmasi,sizle evlenmesi,sizi hamile bırakmasi ,doğum yapıp sutunuzun gelmesi falan araya epey zaman giriyor. O yaştan sonra koca çocuğu nasıl emzireceksiniz ki?
Soruya gelince yakın bulduysa tabii ki anlatır aşk hayatını,platonikleri. Çocuğun yapısi ve aile bağları ile alakalı. Mesela ben öz anneme asla anlatmadım, öyle bir ihtiyac da duymam,otuzbir yaşındayım. Evlenecegim kişiyi tanısa yeter. Ama kız arkadaşlarım var , sevgilileriyle tatil yapsınlar diye anneleri yalanlarına ortak oluyor, babayı gecistiriyor falan.
Yani herkesin aile yapısı, çocuğu ile samimiyeti farklı farklı. Sizinle konuşuyorsa bu güzel bir sey

Ya tabiki çocuğum var birisi diyor eşinizmi emzirdi birisi başka birşey söylüyor , dalgami geçiyorsunux ben herşeyi size niye anlatayım aile danismanimisiniz
O zaman burası "ergen gelişim takip merkezi"de değil bacım. Sen önce 2 kelimeyi bi araya getirip meramını anlatmayı öğren. Dalga geçer gibisiniz

Ya tabiki çocuğum var birisi diyor eşinizmi emzirdi birisi başka birşey söylüyor , dalgami geçiyorsunux ben herşeyi size niye anlatayım aile danismanimisiniz
nasıl denk gelmiş öyle tam doğum yapmış süt depoları doluyken eşinizin karısından olan çocuğu emziriyorsunuz falan
eşinizin karısı dedim dikkat ettiyseniz . yeni doğum yapmış kadın ,evlilik dışı değildir heralde . resmen paradoks

Kadın çocuğun babasının ikinci eşi bu 14 yaşında olan ilk eşinden küçükken almış emzirmid bakmış çocuk eğitim iicin İngiltere'ye gitmiş şimdi çocuk gelmiş her konuyu konusurmudunuz diye soruyor

Aboo neler dönmüş.

Resmen fake hesaba konusunda yardım ediyoruz . Bırakın yarım saat araştırır öyle yanıt verirdi
Ayy gına geldi , kardeşim ben o dönem zaten eşimden ayrılmıştım aynı şekilde çocuğumda vardı yeni doğum yapmıştım , şimdiki eşimin eşide aynı dönemde doğum yapmış ve çocuğuda kendi çocuğumla beraber ben emzirdim , şimdi siz burayami taktınız yani... Gidin çocuğun öz annesine sorun ,aldatma olayı falanmi arıyorsunuz yani

Teşekkür ederim ben açıkladım ama sizde güzel acikladiniz

ikinizde yeni doğum yapmış kocaları bırakmışsınız . fazla tesadüf

Siz teksiniz.

Teşekkür ederim ben açıkladım ama sizde güzel acikladiniz

Keşke ilk başta bunları açıklasaydnz bu kadar atraksiyona gerek olmayacaktı.. Bir de ben hala anlamadm, çocugun hangi sorunu sizi rahatsz ediyor? Neyi danışıyorsunuz? Yani taksit taksit anlatcagınıza baştan duzgun bi açıklama yapsaydnZ insanlar da ona göre yardımcı olurdu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…