- 7 Aralık 2022
- 30
- -2
- 3
- 48
- Konu Sahibi Asumanbelen
-
Bu ne şimdi babası niçin çocuğu emzirsin :) bunun dışındakiler aynen doğru anladınızhadı bakalım işin içinden çıkalım hep birlikte
süt annesisiniz nasıl başardıysanız babasıyla emzirmişsiniz( şahsen ben tek emzirdim eşim emziremiyor), sütden kesilince ingiltereye gitmiş 13 yaşına kadar ingilterede büyümüş. o zaman kadın doğurur doğurmaz bıraktı birkaç ay emzirdiniz ve babası ingiltereye mi götürdü bunu mu demek istiyorsunuz ?
Aynı zamanlarda doğum yapmış iki kadın var. Babaları ayrı mı bir mi acabaAşk olsun kopya verdin ya. Şimdi olmadı
bu çocuğu babasıyla emzirdim dediğiniz için bende çok şaşırarak okudum. neyse . konu ilerlesin bakalım ...Bu ne şimdi babası niçin çocuğu emzirsin :) bunun dışındakiler aynen doğru anladınız
Evvelden bi bebeğiniz mi vardı! Hamilelik yada doğum olmadan süt olmaz ya memiklerde o açıdan!
Resmen fake hesaba konusunda yardım ediyoruz . Bırakın yarım saat araştırır öyle yanıt verirdiAynı zamanlarda doğum yapmış iki kadın var. Babaları ayrı mı bir mi acaba
Ya tabiki çocuğum var birisi diyor eşinizmi emzirdi birisi başka birşey söylüyor , dalgami geçiyorsunux ben herşeyi size niye anlatayım aile danismanimisinizAşk olsun kopya verdin ya. Şimdi olmadı
O zaman burası "ergen gelişim takip merkezi"de değil bacım. Sen önce 2 kelimeyi bi araya getirip meramını anlatmayı öğren. Dalga geçer gibisinizYa tabiki çocuğum var birisi diyor eşinizmi emzirdi birisi başka birşey söylüyor , dalgami geçiyorsunux ben herşeyi size niye anlatayım aile danismanimisiniz
nasıl denk gelmiş öyle tam doğum yapmış süt depoları doluyken eşinizin karısından olan çocuğu emziriyorsunuz falanYa tabiki çocuğum var birisi diyor eşinizmi emzirdi birisi başka birşey söylüyor , dalgami geçiyorsunux ben herşeyi size niye anlatayım aile danismanimisiniz
Aboo neler dönmüş.nasıl denk gelmiş öyle tam doğum yapmış süt depoları doluyken eşinizin karısından olan çocuğu emziriyorsunuz falan
eşinizin karısı dedim dikkat ettiyseniz . yeni doğum yapmış kadın ,evlilik dışı değildir heralde . resmen paradoks
Ayy gına geldi , kardeşim ben o dönem zaten eşimden ayrılmıştım aynı şekilde çocuğumda vardı yeni doğum yapmıştım , şimdiki eşimin eşide aynı dönemde doğum yapmış ve çocuğuda kendi çocuğumla beraber ben emzirdim , şimdi siz burayami taktınız yani...Resmen fake hesaba konusunda yardım ediyoruz . Bırakın yarım saat araştırır öyle yanıt verirdi
Teşekkür ederim ben açıkladım ama sizde güzel acikladinizKadın çocuğun babasının ikinci eşi bu 14 yaşında olan ilk eşinden küçükken almış emzirmid bakmış çocuk eğitim iicin İngiltere'ye gitmiş şimdi çocuk gelmiş her konuyu konusurmudunuz diye soruyor
ikinizde yeni doğum yapmış kocaları bırakmışsınız . fazla tesadüfAyy gına geldi , kardeşim ben o dönem zaten eşimden ayrılmıştım aynı şekilde çocuğumda vardı yeni doğum yapmıştım , şimdiki eşimin eşide aynı dönemde doğum yapmış ve çocuğuda kendi çocuğumla beraber ben emzirdim , şimdi siz burayami taktınız yani...Gidin çocuğun öz annesine sorun ,aldatma olayı falanmi arıyorsunuz yani
Ya bacım bi gitya ,derdinle uğraş boş konuşma , herkesin türlü derdi varResmen fake hesaba konusunda yardım ediyoruz . Bırakın yarım saat araştırır öyle yanıt verirdi
Siz teksiniz.Ben daha konuyu aciklayamadimki müsait değilim çünkü , en iyisi birazdaha detaylı aciklayim , oğlumun bir kızı sevmesi aşık olması özel durumları gibi durumlardan söz etmiştim , ben oğlumla arkadaş gibiyim herşeyinide bana anlatıyor , acaba benim gibi anne varmı diye düşündüm
Sizi ilgilendiren burda bir konumu var acabaikinizde yeni doğum yapmış kocaları bırakmışsınız . fazla tesadüf
Hayır eşimle yaşıyorum ve birde kızım varSiz teksiniz.
Teşekkür ederim ben açıkladım ama sizde güzel acikladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?