Oğlum ve ergenlik

Çocuğun öz annesi çocuğu kabullenmedi yurtdışına gitti bende sahiplendim

Evet biliyor tabiki benim annem sensin diyor
siz herhalde biyolojik annesi degilim, acaba ne kadar dogru yapiyorum diye stres yapiyorsunuz. annelik sadece biyoloji ile olacak bi sey degil, kalbinizle sevginizle yaklastiginizda zaten oglunuz icin en dogru seyi yaparsiniz.. ne guzel bir is yapmissiniz..

Gayet normal, insan böyle şeyleri annesine anlatır.
Süt annesiyim yazmışsınız anlayamadım, üvey anne misiniz, çocuğun annesi kimdir?
Çocuğun öz annesi çocuğu kabullenmedi yurtdışına gitti bende sahiplendim
cocuk biliyor mu?
Evet biliyor tabiki benim annem sensin
Çocuğu sahiplendim demişsiniz yani nüfusa mi aldınız yoksa öyle bırakıp gitti sizde büyütüyor musunuz.
Çocuğun annesi çocuğu dogurunca bırakıp gitmiş ondan sonra ben eşimle tanıştım yani bu çocuğun babasıyla emzirdim sütten kesilince benim eşimde bir müddet sonra oğlunu İngilteredeki akrabalarının yanına götürdü daha iyi bir eğitim alsın diye eşim zaten İngilterede yaşıyordu önceden

hadı bakalım işin içinden çıkalım hep birlikte

süt annesisiniz nasıl başardıysanız babasıyla emzirmişsiniz( şahsen ben tek emzirdim eşim emziremiyor), sütden kesilince ingiltereye gitmiş 13 yaşına kadar ingilterede büyümüş. o zaman kadın doğurur doğurmaz bıraktı birkaç ay emzirdiniz ve babası ingiltereye mi götürdü bunu mu demek istiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…