- 7 Aralık 2022
- 30
- -2
- 3
- 48
- Konu Sahibi Asumanbelen
-
Çocuğun öz annesi çocuğu kabullenmedi yurtdışına gitti bende sahiplendimGayet normal, insan böyle şeyleri annesine anlatır.
Süt annesiyim yazmışsınız anlayamadım, üvey anne misiniz, çocuğun annesi kimdir?
cocuk biliyor mu?Çocuğun öz annesi çocuğu kabullenmedi yurtdışına gitti bende sahiplendim
Çocuğun öz annesi çocuğu kabullenmedi yurtdışına gitti bende sahiplendimGayet normal, insan böyle şeyleri annesine anlatır.
Süt annesiyim yazmışsınız anlayamadım, üvey anne misiniz, çocuğun annesi kimdir?
Evet biliyor tabiki benim annem sensin diyorcocuk biliyor mu?
siz herhalde biyolojik annesi degilim, acaba ne kadar dogru yapiyorum diye stres yapiyorsunuz. annelik sadece biyoloji ile olacak bi sey degil, kalbinizle sevginizle yaklastiginizda zaten oglunuz icin en dogru seyi yaparsiniz.. ne guzel bir is yapmissiniz..Çocuğun öz annesi çocuğu kabullenmedi yurtdışına gitti bende sahiplendim
Evet biliyor tabiki benim annem sensin diyor
Valla öyle. Ben g.t korkusuna neyi nasıl değiştirip yazarım diye kafa patlatıyorumBen başka birsey soracağım bu isim ve fotoğraf gerçekten size mi ait
Bravo, böyle anonim bir sitede büyük cesaret.
Valla öyle. Ben g.t korkusuna neyi nasıl değiştirip yazarım diye kafa patlatıyorum
Çocuğun öz annesi çocuğu kabullenmedi yurtdışına gitti bende sahiplendim
Bence Facebook’tan indirdi herhalde profil resmini birininYani ilginç geldi, ya hiç boyle site kullanmadı konudan cok uzak yada kendisi değil
Evet biliyor tabiki benim annem sensincocuk biliyor mu?
Çocuğun annesi çocuğu dogurunca bırakıp gitmiş ondan sonra ben eşimle tanıştım yani bu çocuğun babasıyla emzirdim sütten kesilince benim eşimde bir müddet sonra oğlunu İngilteredeki akrabalarının yanına götürdü daha iyi bir eğitim alsın diye eşim zaten İngilterede yaşıyordu öncedenÇocuğu sahiplendim demişsiniz yani nüfusa mi aldınız yoksa öyle bırakıp gitti sizde büyütüyor musunuz.
Hayır ya öyle değil bakın yoruma yazdım okuyunÇocuğu 13 yaşına kadar annesi baktı herhalde yurtdışından geldi orada büyüdü dediniz. Şimdi annesi bıraktı diyorsunuz?
Merhaba hanımlar benim 14 yaşında bir oğlum var , fakat öz annesi ben degilim süt annesi sayılırım fakat öz oğlum gibi seviyorum 1000 canım olsa bin tanesini veririm onun için, oğlum 13 yaşına kadar İngilterede büyüdü. i
hadı bakalım işin içinden çıkalım hep birlikteÇocuğun öz annesi çocuğu kabullenmedi yurtdışına gitti bende sahiplendim
Evet biliyor tabiki benim annem sensin
Çocuğun annesi çocuğu dogurunca bırakıp gitmiş ondan sonra ben eşimle tanıştım yani bu çocuğun babasıyla emzirdim sütten kesilince benim eşimde bir müddet sonra oğlunu İngilteredeki akrabalarının yanına götürdü daha iyi bir eğitim alsın diye eşim zaten İngilterede yaşıyordu önceden
Nasıl yani nasıl emzirdimNasıl emzirdiniz?
Aynı zamanda küçük çocuğu olmalı. Bu konuda çok eksik yerler varNasıl emzirdiniz?
Aşk olsun kopya verdin ya. Şimdi olmadıAynı zamanda küçük çocuğu olmalı. Bu konuda çok eksik yerler var
Evvelden bi bebeğiniz mi vardı! Hamilelik yada doğum olmadan süt olmaz ya memiklerde o açıdan!Nasıl yani nasıl emzirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?