Oğlum ve ergenlik

bugün ne böyle ya bana da bi kadın çok arkadaşça yaklaşıp evlilik problemlerini anlattıktan sonra en son salonda yatarken sütyenini çıkardığı ve kaynı onu yakalayınca sütyenini yastığın arkasına sakladığı bir hikaye anlatmaya başladı nasıl kaçacağımı şaşırdım kjasfhjkdshfd şimdi de sapık gibi ucu nereye varır belli olmayan konu açılmış bi de mesaj atıyor millete.....

Arttırıyorum bana direk attı

: 1101033"]
Söylediğinde haklısın ama 10 sene önce çok bilinmiyordu ve konu sahibi de anlaşılan, ya ergen ya da değişik şeyler peşinde.
Hikaye kurgusunda sıkıntı var, ondan deştik. Bu hesap çok şaibeli.

Özelden millete tuhaf alengirli hikayeler atmalar

Hepinize farklı hikayeler mi attı ?

Yada bi ihtimal adam çifte hayat yaşamış 1 tane ingilterede 1 tane türkiyede

İyi de cocuk sutten kesilince (tahmini 2 yas) ingiltereye gitmis. 13 yasinda geri donmusse siz ne ara annelik yaptiniz “benim anam sensinn” oldunuz. Asil analigi ingilterede bakip buyuten kisi yapmis oluyor sanki.
Aradıgım yorum tutturmuş anası terk etti diye sanki babası terk etmemiş çocugu

Ben de okuyunca suphelenmistim zaten.
Bu forumda daha neler gorecegiz bakalim, tuhaf tuhaf konular aciliyor durmadan.
Hadi ya ozelden milleti mi rahatsiz ediyor bir de??

Ben de okuyunca suphelenmistim zaten.
Bu forumda daha neler gorecegiz bakalim, tuhaf tuhaf konular aciliyor durmadan.
Hadi ya ozelden milleti mi rahatsiz ediyor bir de??

Aynen aslında şikayet edilmeli. Birinin Facebook’tan resmini indirip adını soyadını kullanıp kullanıyor olabilir. Artık çekinme de kalmadı. Ayan beyan yazıyorlar. İkinci el kıyafet satan bir kadına çocuk kıyafetleri için çocuğunun giyilmiş resmini görmek isteyen mi dersin? Sonra da bir de siz çok farklı konuya çekiyorsunuz. Ben tüketiciyim diye üste çıkmaya çalışma ne? Sosyal medya bumlara gün doğdurdu resmen. Hiç çocuk resmî paylaşmamak en iyisi

Masum cocuklari alet ediyorlar iste boyle. Bugun okudugum konular hep garip hep takintili. Ozellikle cocugunu 40 dakika arabaya kitleyen kadini okuyunca yuh dedim aklim durdu. Bu konu da cok cok degisik zaten kadin agzinda dondurup duruyordu lafi en son okudugumda.

Esas meseleye geldiyse iyi çünkü en son hala size laf anlatmaktan soruma gelemedim diyordu neymiş esas mesele tam olarak
Arkadaşlarda yazmış zaten.

Beni oğlu olan anlar oglun var mı gibi şeylerle girizgâh yapıp finalde uzinca bi mesajla oğlunun yanında soyunduugunu ve apartmanda oturan 26 yaşında ki ogrenci kızla birlikte olmak istediğinden söz etmişti, pedegogla görüldüğünden falan söz etmiş. Ne biliym konuda bariz bi muaallaklık vardı ama bu denli sapık vakası olduğu hiç aklıma gelmedi

Abooovvv bu yazılan mıydı cidden. Nasıl bi sapıklık bu ne boş insanlar var ya bunlardan korusun Allah cocuklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…