- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.659
- 133
- Konu Sahibi Asumanbelen
-
bugün ne böyle ya bana da bi kadın çok arkadaşça yaklaşıp evlilik problemlerini anlattıktan sonra en son salonda yatarken sütyenini çıkardığı ve kaynı onu yakalayınca sütyenini yastığın arkasına sakladığı bir hikaye anlatmaya başladı nasıl kaçacağımı şaşırdım kjasfhjkdshfd şimdi de sapık gibi ucu nereye varır belli olmayan konu açılmış bi de mesaj atıyor millete.....
: 1101033"]Yengec yazdigin mesaja katiliyorum ilk paragrafa aciklik getirmek istedim, Domperidon etken maddeli ilac kullanirsan emzirebilirsin. Motilium adi altinda satilan mide ilaci mesela prolaktini yukseltiyor ve sut olusumuna izin veriyor vucutta.
Yurtdisinda cok yaygin olan bir sey bu, genelde evlatlik edinenler veya premature anneleri bu yonteme basvuruyor. Yani hic dogum yapmayan birisi de emzirebilir duruma geliyor.
Bana atta ama ben cevap vermedim o yüzden ilerletemedi
: 1101033"]
Söylediğinde haklısın ama 10 sene önce çok bilinmiyordu ve konu sahibi de anlaşılan, ya ergen ya da değişik şeyler peşinde.
Hikaye kurgusunda sıkıntı var, ondan deştik. Bu hesap çok şaibeli.
Özelden millete tuhaf alengirli hikayeler atmalar
Eşinizin eski karısı ingilterede mi yaşıyor oralı mıHayır eşimle yaşıyorum ve birde kızım var
Yada bi ihtimal adam çifte hayat yaşamış 1 tane ingilterede 1 tane türkiyedekonuyu gerçekten anladınız mı ya. nolur biri bana anlatsın ,ben çocuğun sorununa gelemedim bile takılı kaldım. kadın yeni doğum yapmış kocasını terk etmiş şimdiki süt anneliğini yapıp kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun babasıyla evlenmiş , kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun anneside yeni doğum yapmış aynı anda , kadın da konu sahibinin şimdiki eşini terk etmiş
Aradıgım yorum tutturmuş anası terk etti diye sanki babası terk etmemiş çocuguİyi de cocuk sutten kesilince (tahmini 2 yas) ingiltereye gitmis. 13 yasinda geri donmusse siz ne ara annelik yaptiniz “benim anam sensinn” oldunuz. Asil analigi ingilterede bakip buyuten kisi yapmis oluyor sanki.
Ben de okuyunca suphelenmistim zaten.: 1101033"]
Söylediğinde haklısın ama 10 sene önce çok bilinmiyordu ve konu sahibi de anlaşılan, ya ergen ya da değişik şeyler peşinde.
Hikaye kurgusunda sıkıntı var, ondan deştik. Bu hesap çok şaibeli.
Özelden millete tuhaf alengirli hikayeler atmalar
Ben de okuyunca suphelenmistim zaten.
Bu forumda daha neler gorecegiz bakalim, tuhaf tuhaf konular aciliyor durmadan.
Hadi ya ozelden milleti mi rahatsiz ediyor bir de??
Canım benim diyelimki oglunun çok özel bir durumu var bir kızla ilgili sana anlatsa en özelini en ozelinede yardımcı olmaya çalışırdin demi , bu arada oğlun kaç yaşındaBana atta ama ben cevap vermedim o yüzden ilerletemedi
Banada attı. Esas meseleye gelene kadar ben uyumuşum. Uyandığımda da banlanmıştiBana özel mesaj attı başka kimlere attı merak ettim?
Esas meseleye geldiyse iyi çünkü en son hala size laf anlatmaktan soruma gelemedim diyorduBanada attı. Esas meseleye gelene kadar ben uyumuşum. Uyandığımda da banlanmışti
Masum cocuklari alet ediyorlar iste boyle. Bugun okudugum konular hep garip hep takintili. Ozellikle cocugunu 40 dakika arabaya kitleyen kadini okuyunca yuh dedim aklim durdu. Bu konu da cok cok degisik zaten kadin agzinda dondurup duruyordu lafi en son okudugumda.Aynen aslında şikayet edilmeli. Birinin Facebook’tan resmini indirip adını soyadını kullanıp kullanıyor olabilir. Artık çekinme de kalmadı. Ayan beyan yazıyorlar. İkinci el kıyafet satan bir kadına çocuk kıyafetleri için çocuğunun giyilmiş resmini görmek isteyen mi dersin? Sonra da bir de siz çok farklı konuya çekiyorsunuz. Ben tüketiciyim diye üste çıkmaya çalışma ne? Sosyal medya bumlara gün doğdurdu resmen. Hiç çocuk resmî paylaşmamak en iyisi
Arkadaşlarda yazmış zaten.Esas meseleye geldiyse iyi çünkü en son hala size laf anlatmaktan soruma gelemedim diyorduneymiş esas mesele tam olarak
Abooovvv bu yazılan mıydı cidden. Nasıl bi sapıklık bu ne boş insanlar var ya bunlardan korusun Allah cocuklarımızıArkadaşlarda yazmış zaten.
Beni oğlu olan anlar oglun var mı gibi şeylerle girizgâh yapıp finalde uzinca bi mesajla oğlunun yanında soyunduugunu ve apartmanda oturan 26 yaşında ki ogrenci kızla birlikte olmak istediğinden söz etmişti, pedegogla görüldüğünden falan söz etmiş. Ne biliym konuda bariz bi muaallaklık vardı ama bu denli sapık vakası olduğu hiç aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?