Oğlum ve ergenlik

Belki sorusu, ergen süt oğluna ne kadar akıl vereceğiyle ilgilidir. Vereceği tavsiyeler , 14 yaşındaki bir oğlan çocuğuna fazla gelmesin diye kendini frenleyecektir.

Burayada bir IQ testi gerekiyor sanirim konu sahibi hem sorunu anlatmayip ay sizin yuzunuzden asil konuya gelemedim diyip sacma sacma cevaplar vermis zaten asil konuyu bastan anlatmasi gerektigini bile anlayamamis birde burdakileri anlamamakla suclamis pes yani

Ay mükemmel annesiniz , bravo sahane annesiniz, sizden öğrenmiş olduk oğlumuzun ask hayatıyla ilgilenmemiz gerektiğini
Tövbe est ya iyice kafayı yedi millet , ne konu açacağını şaşırdı buraya

Yengec yazdigin mesaja katiliyorum ilk paragrafa aciklik getirmek istedim, Domperidon etken maddeli ilac kullanirsan emzirebilirsin. Motilium adi altinda satilan mide ilaci mesela prolaktini yukseltiyor ve sut olusumuna izin veriyor vucutta.
Yurtdisinda cok yaygin olan bir sey bu, genelde evlatlik edinenler veya premature anneleri bu yonteme basvuruyor. Yani hic dogum yapmayan birisi de emzirebilir duruma geliyor.

Hepimiz üç aşağı bes yukarı böyleyiz. Çocuğun icine kapanmaması için ,dinliyoruz,anlamaya calışıyoruz,sakin kalarak ki onu sıkmadan ne olup bitiyor farkında olalım diye. İstemem zira benden birşey gizlesin. Kızim 10 yaşında şu an okulda olan herşeyi gayet kendi istegi ile anlatıyor bana. Okul cıkısı arabada eve giderken anne bugun böyle oldu,şöyle oldu diyerek başliyor bende ilgiyle dinliyorum ,şevkini kirmıyorum cok alakasız bazen saçma gelen hatta bazen kizimla en ufak ilgisi olmayan şeyleri bile.İlerde de böyle devam etsin isterim.
Oglunuz yaşı itibariyle birini sevebilir pekala. Bunu size anlatıyorsa sizin yapabileceğiniz şevkini kirmadan,müdahaleci olmadan dinlemek.

Bu konuya benzer bir konuda da yazmıştım. Lütfen Cimer'e bu üyeyi pedofili, ensest başlıkları adı altında şikayet edin.

Bu kadar atar gider yorumu yapacağınıza oğlanın derdi ne yazsanıza. Olay cinsellikse İngiltere'de bu yaş çocuklara cinsellikle ilgili bilgi veriliyor. Yani okulda bunun dersi var. 14 yaşında ergen gelip size sormaz bu tür şeyleri. Arkadaşlarıyla konuşurlar.
Ben de herkes gibi anlamadım bu çocuk 13 yaşına kadar İngiltere'de mi kaldı?

Bu konuya benzer bir konuda da yazmıştım. Lütfen Cimer'e bu üyeyi pedofili, ensest başlıkları adı altında şikayet edin.

Sonra ortak bir çocuk daha yapıp onu da emzirmis.konu sahibi size gelirsek bence boşan!

Evet bebeğimi bu ilaçla emzirdim 9. Aydan sonra

NÖÖÖYYYYY????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…