- 16 Haziran 2011
- 15.980
- 69.629
- 798
- Konu Sahibi Asumanbelen
-
İkinizinde sütten kesilmemiş bebekleriniz vardı. İkinizde boşandınız, birbirinizle evlendiniz? Hayatınızda bu kadar hızlı radikal değişiklikler yapabiliyorsanız, bir ergenin problemlerine de çok güzel çözümler üretebilirsiniz. Bence size akıl verilmesine ihtiyacınız yok.
Bugün hiç bir konu sahibi bizden memnun değil. (Başka konudan geliyorum). Konu sahiplerini anlamadık püü bize
Ay mükemmel annesiniz , bravo sahane annesiniz, sizden öğrenmiş olduk oğlumuzun ask hayatıyla ilgilenmemiz gerektiğiniBen daha konuyu aciklayamadimki müsait değilim çünkü , en iyisi birazdaha detaylı aciklayim , oğlumun bir kızı sevmesi aşık olması özel durumları gibi durumlardan söz etmiştim , ben oğlumla arkadaş gibiyim herşeyinide bana anlatıyor , acaba benim gibi anne varmı diye düşündüm
Herkes anladı anlamayan sizsiniz merak etmeyin
Yengec yazdigin mesaja katiliyorum ilk paragrafa aciklik getirmek istedim, Domperidon etken maddeli ilac kullanirsan emzirebilirsin. Motilium adi altinda satilan mide ilaci mesela prolaktini yukseltiyor ve sut olusumuna izin veriyor vucutta.Babayla evlenip çocuğu emzirdim demişsiniz ya.
Boş memeyi ağzına mı tiktiniz, doğum yapmayan kadın nasıl bebeği emzirebilir?
Babanın boşanmasi,sizle evlenmesi,sizi hamile bırakmasi ,doğum yapıp sutunuzun gelmesi falan araya epey zaman giriyor. O yaştan sonra koca çocuğu nasıl emzireceksiniz ki?
Soruya gelince yakın bulduysa tabii ki anlatır aşk hayatını,platonikleri. Çocuğun yapısi ve aile bağları ile alakalı. Mesela ben öz anneme asla anlatmadım, öyle bir ihtiyac da duymam,otuzbir yaşındayım. Evlenecegim kişiyi tanısa yeter. Ama kız arkadaşlarım var , sevgilileriyle tatil yapsınlar diye anneleri yalanlarına ortak oluyor, babayı gecistiriyor falan.
Yani herkesin aile yapısı, çocuğu ile samimiyeti farklı farklı. Sizinle konuşuyorsa bu güzel bir sey
Hepimiz üç aşağı bes yukarı böyleyiz. Çocuğun icine kapanmaması için ,dinliyoruz,anlamaya calışıyoruz,sakin kalarak ki onu sıkmadan ne olup bitiyor farkında olalım diye. İstemem zira benden birşey gizlesin. Kızim 10 yaşında şu an okulda olan herşeyi gayet kendi istegi ile anlatıyor bana. Okul cıkısı arabada eve giderken anne bugun böyle oldu,şöyle oldu diyerek başliyor bende ilgiyle dinliyorum ,şevkini kirmıyorum cok alakasız bazen saçma gelen hatta bazen kizimla en ufak ilgisi olmayan şeyleri bile.İlerde de böyle devam etsin isterim.Ben daha konuyu aciklayamadimki müsait değilim çünkü , en iyisi birazdaha detaylı aciklayim , oğlumun bir kızı sevmesi aşık olması özel durumları gibi durumlardan söz etmiştim , ben oğlumla arkadaş gibiyim herşeyinide bana anlatıyor , acaba benim gibi anne varmı diye düşündüm
Bu konuya benzer bir konuda da yazmıştım. Lütfen Cimer'e bu üyeyi pedofili, ensest başlıkları adı altında şikayet edin.
Hepimiz üç aşağı bes yukarı böyleyiz. Çocuğun icine kapanmaması için ,dinliyoruz,anlamaya calışıyoruz,sakin kalarak ki onu sıkmadan ne olup bitiyor farkında olalım diye. İstemem zira benden birşey gizlesin. Kızim 10 yaşında şu an okulda olan herşeyi gayet kendi istegi ile anlatıyor bana. Okul cıkısı arabada eve giderken anne bugun böyle oldu,şöyle oldu diyerek başliyor bende ilgiyle dinliyorum ,şevkini kirmıyorum cok alakasız bazen saçma gelen hatta bazen kizimla en ufak ilgisi olmayan şeyleri bile.İlerde de böyle devam etsin isterim.
Oglunuz yaşı itibariyle birini sevebilir pekala. Bunu size anlatıyorsa sizin yapabileceğiniz şevkini kirmadan,müdahaleci olmadan dinlemek.
Bu kadar atar gider yorumu yapacağınıza oğlanın derdi ne yazsanıza. Olay cinsellikse İngiltere'de bu yaş çocuklara cinsellikle ilgili bilgi veriliyor. Yani okulda bunun dersi var. 14 yaşında ergen gelip size sormaz bu tür şeyleri. Arkadaşlarıyla konuşurlar.Merhaba hanımlar benim 14 yaşında bir oğlum var , fakat öz annesi ben degilim süt annesi sayılırım fakat öz oğlum gibi seviyorum 1000 canım olsa bin tanesini veririm onun için, oğlum 13 yaşına kadar İngilterede büyüdü. Benim size soruma gelince özellikle 12-14 yaşında erkek çocukları olan annelere sesleniyorum yeni ergenliğe giren çocuklarınızın herşeyiyle ilgileniyorsunuz degilmi
Bu kadar atar gider yorumu yapacağınıza oğlanın derdi ne yazsanıza. Olay cinsellikse İngiltere'de bu yaş çocuklara cinsellikle ilgili bilgi veriliyor. Yani okulda bunun dersi var. 14 yaşında ergen gelip size sormaz bu tür şeyleri. Arkadaşlarıyla konuşurlar.
Ben de herkes gibi anlamadım bu çocuk 13 yaşına kadar İngiltere'de mi kaldı?
Bu konuya benzer bir konuda da yazmıştım. Lütfen Cimer'e bu üyeyi pedofili, ensest başlıkları adı altında şikayet edin.
Sonra ortak bir çocuk daha yapıp onu da emzirmis.konu sahibi size gelirsek bence boşan!konuyu gerçekten anladınız mı ya. nolur biri bana anlatsın ,ben çocuğun sorununa gelemedim bile takılı kaldım. kadın yeni doğum yapmış kocasını terk etmiş şimdiki süt anneliğini yapıp kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun babasıyla evlenmiş , kocasıyla beraber emzirdiği çocuğun anneside yeni doğum yapmış aynı anda , kadın da konu sahibinin şimdiki eşini terk etmiş
Yengec yazdigin mesaja katiliyorum ilk paragrafa aciklik getirmek istedim, Domperidon etken maddeli ilac kullanirsan emzirebilirsin. Motilium adi altinda satilan mide ilaci mesela prolaktini yukseltiyor ve sut olusumuna izin veriyor vucutta.
Yurtdisinda cok yaygin olan bir sey bu, genelde evlatlik edinenler veya premature anneleri bu yonteme basvuruyor. Yani hic dogum yapmayan birisi de emzirebilir duruma geliyor.
NÖÖÖYYYYY????konu sahibinin 12 yasindaki oglu, ayni apartmanda oturduklari 23 yasindaki bir kadinla cinsel iliski yasamak istedigini söylemiş.
Ayni zamanda duş alirken cirilciplak soyunuyormus konu sahibinin yaninda, konu sahibi arkadasimiz bunun dogru olmadığıni, yaninda soyunmamasi gerektigini soylemis süt ogluna.
Konu sahibi arkadas psikolog arkadasiyla bu konuyu konusunca, arkadaşı demis ki; bacim biz neler goruyoz dikkat et.
Al yorumla simci
Bana özel mesaj attı başka kimlere attı merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?