Bende böyle düşünüyorum aslinda ayaz kuru soğuk manasına geliyor ama Ulaç dediğim zamanda aileler o nasil isim garip değişik öyle isimmi olurmuş falan diye tepki alıyorum moralim bozuluyorUlaç koyun o çünkü Ayaz manası iç açıcı değil
Ömer ismini bende beğeniyorum ama yegnimin ismiAyyy valla suan gordum bi hos oldum bende bugun cok guzel 2 isimle karsilastm cokta hosuma gitmissti sizin konuyu gordum Ömer ve Öykü
Değişik güzel bunu yazıyorum kenaraUtku ismi de güzel aslında Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan mutlu sonuç
Öykü Utku
Ya böyle heycanla mutlulukla bir isim seçiyorum herkes başka kafadan ses böyle hevesim kursağımda kalıyor Diğer isimlere o kadar takilmamistim ama yaklasik 1aydir Ulaç diye seviyorum oglumuUlaç içinize çok çok sindiyse onu koyun duyulmamış bir isin olduğu için ilk herkesin tepkisi farklı olur sonra alışırlar
Önümüzde zaman var belki fikrim değişir ama.bu kadar içime sinen bir isim daha yokUlaç anlamsiz uydurma gibi cagrisim verdi..ayaz da anlamsal olumsuz..cocuklariniza doga isimleri koymayin illa sirayet edebilir diye duymustum..biraz daha arastirsaniz...
Ulaş nasil bence daha hos ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?