- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Başka isim seçeneğiniz yok muSevgili hanımlar merhabalar
31+2 hamileyim ikizlerim olucak bir kız bir oğlan kızımin adını Öykü koymak istiyorum ama oğlum konusunda kararsız kaldım Ulaç düşünüyorum ama etraftan çok garip işim tarzinda yorum alıyorum Diğer isim olarak da Ayaz düşünüyorum sizce Ulaç gerçekten garip mi ??
Yani vardır elbette başka isimler ama.insan böyle takılıyor ya bazen bir isme baska.hic birşey güzel.gelmiyorBaşka isim seçeneğiniz yok mucidden ulaç komik Bi isim gibi kulaç tıkaç gibi şeyleri andırıyor ayaz kuru soğuk demek, anlamsız.. Yani anne babanın bir sorumluluğu da evlatlarına güzel isimler koymaktır. Kulağa hoş gelen, anlamı da güzel şeyler konmalı canım..
Tabi yine sizin kararınız..
Klasiklerden hoşlanmıyorum diyelimUyumlu isim sevmiyorsunuz anlasilan
Ömür olabilir , Uras , Uraz, Aras vs. Ulaç hiç duymadim ama hosunuza gittiyse kimseyi dinlemeyin
Biliyorum kuzum biliyorum..Yani vardır elbette başka isimler ama.insan böyle takılıyor ya bazen bir isme baska.hic birşey güzel.gelmiyor
Klasiklerden hoşlanmıyorum diyelim
Özgür güzel olurSevgili hanımlar merhabalar
31+2 hamileyim ikizlerim olucak bir kız bir oğlan kızımin adını Öykü koymak istiyorum ama oğlum konusunda kararsız kaldım Ulaç düşünüyorum ama etraftan çok garip işim tarzinda yorum alıyorum Diğer isim olarak da Ayaz düşünüyorum sizce Ulaç gerçekten garip mi ??
Sizin içinize sindiyse milleti boşverin bence.Hiç duyulmamış bir isim güzel bence Ulaç .Kızımın ismi İlkim mesela ben de kararsız kaldım İklim diyen çok.Ama İlkimin bende anlamı özel.Okuyorum arastiyroum Ulaç 'in işim harf analizi felan güzel ama biri gelip aa çok tuhaf başka işim köy deyince moralim bozuluyor
ilkim çok yaygın aslındaSizin içinize sindiyse milleti boşverin bence.Hiç duyulmamış bir isim güzel bence Ulaç .Kızımın ismi İlkim mesela ben de kararsız kaldım İklim diyen çok.Ama İlkimin bende anlamı özel.
Bilinen bir isim ama çok yok.Kızımın okulunda başka yok mesela.ilkim çok yaygın aslında
Bakıyorum işte baktım olmuyor koyacagimBiliyorum kuzum biliyorum..
Ben de oğluma Mert Efe koyacaktım aynı şekil onlarca insan Efe ne ya egeli misin sen, egeliler Efe ismini koyar, yok köpeğimin ismi efeydi (bunu diyen eşim) double yaramaz olur ikisi de yaramaz çocuk ismi vs vs vazgeçtim Efe isminden.. Yaklaşık 1ay oldu vazgeçeli şu an memnunum ama..
İçine sineni koy sen canm boş ver. Başka isim sevmezsen ulaç koyarsın ne olacak
Evet okunuşu güzel.Ama anlamları güzel değil.Üç anlamı var nehir,bulunmuş mal bir de yanlış hayırlamıyorsam at kılı galibaBirde bu aralar aras cok moda oldu
Teşekkürler yorumunuz icinHayırlı olsun bebekleriniz sağlıcakla kucaginiza alın miniklerinizi insallah...Benimde 18 aylık bir kız bir erkek ikizlerim var isim konusu ikizlerde biraz daha zor oluyor kesinlikle ben biraz uysun, kısa olsun, tek isim derken epey zorlanmıştım nacizane soylemesi kolay ve anlamı guzel bir isim şahane olur.Ilk zamanlar birbirlerinin ismini soylerken zorluk çekmesinler kaldı ki okul hayatlarında da yazımı ve söyleyişi karıstırılmamalı
Fazla duyulmadığı için garip geliyor insanaUlaç benimde kulağıma bir tuhaf geldi.
Öykü ve Ayaz bence çok uyumlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?