Doğuma Hazırlık Oğlum ve ismi 😔cok kararsizim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ulaç bencede biraz garip. Ulaç yerine Ulaş koyabilirsiniz hem çok güzel bir isim.

Alışılmışın dışında olanları zor kabullenen bir toplumuz maalesef . Sizin bebeğiniz sizin hayatınızın başkalarının ne düşündüğünü kafanıza takmıyorsanız ulaç koyabilirsiniz

Aslında çok ketum bir insanım kendi dedigimi yaparım ama söz konusu bebeğim ve ilerde ismi yüzünden bize sitem etsin istemiyorum

Aslında çok ketum bir insanım kendi dedigimi yaparım ama söz konusu bebeğim ve ilerde ismi yüzünden bize sitem etsin istemiyorum
Haklısınız bizde ismini koyarken çok zorlandık bütün hayatını etkileyecek diye zor bir karar umarım onun mutlu olacağı sizinde içinize sinen bir ismi olur. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Ya böyle heycanla mutlulukla bir isim seçiyorum herkes başka kafadan ses böyle hevesim kursağımda kalıyor Diğer isimlere o kadar takilmamistim ama yaklasik 1aydir Ulaç diye seviyorum oglumu
Neden baskasinin düşüncelerine bu kadar önem veriyorsunuz ki? Ulaç adını ilk defa duydum ama kulagima hoş geldi mesela benim.Anlami da güzel diyorsunuz.Ortada o kadar cok duyulmus isimden sonra farklilik güzeldir bence.ismin anlami bence kulaga hos gelmesinden cok cok daha önemli.

Öykü çok güzel isim benim kızımın da adı öykü ayaz öykü ya da bir arkadaşın da dediği gibi yamaç güzel olur sağlıcakla alın kucağınıza inşallah

Önem vermek değil aslında ilerde oğlum ona koydugum işimden sitemkar olmasın istiyorum sanırım o yuzden

Yazan oldu mu bilmiyorum ulaç zarf fiil demek türkçe dersinde üstüne giderler
Mecazi anlam olarak yaşama bağlayan çocuk ve cennette ölümsüzlüğe erişen demek manasına da geliyormuş baya kapsamli bir araştırma yaptim

Benim de oğlum olacak isim konusunda ben de kararsızım.Klasik bir isim koymayı düşünüyorum.İsimlerin anlamları harflerin analizi önemli benim için.İsimler çok etkiliyor insanları.Bence bunlara da dikkat edin.

Okuyorum arastiyroum Ulaç 'in işim harf analizi felan güzel ama biri gelip aa çok tuhaf başka işim köy deyince moralim bozuluyor

Ulaç - Zarffiil demek
bir Türkçe öğretmeni olarak ben koyamazdım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…