Sünnet Oğlum ve sünneti

26busra26

Evlat karşılıksız sevilen tek canlı...
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
210
121
23
33
Herkese merhaba kızlar. İki oğlum var ellerinizden öper dün ikiside sünnet oldu. Bugün 7 aylım oğlum kakasını yapmış ve pipisinede bulaşmış tabi panik oldum ama ılık su tuttum pipisine temizlendi. Bu birinci korkum acaba bişey olurmu diye.

İkinci korkumda 7 aylık oğlum oyun halısının üzerinde yerde kendi kendine oynuyodu büyük olan oğlum 22 aylık gelip küçük oğlum üzerine bastı oda tam pipisine geldi. Tabi çocuk biraz ağladı ama sakinleşti sonra.

Bu iki konu hakkında beni aydınlatabilirmisiniz çok korkuyorum bişey olucak olucak.

Canim hayirli olsun...
Rabb'im damatliklarinida gostersin ins.
Acile goturmelisin bence...
Ben de oglumu sunnet ettirdigimde ; doktor :" kakasi bulasirsa hemen acile getir pansuman yapsinlar" demisti...
Mikrop kapmamasi acisindan...
Umarim birsey olmaz...

Ay tam benlik bir konu yarın sabah 20 aylık oğlum sünnet olacak bilgi almam lazım:) hayırlı olsun sunnetiniz damatliginida görürsünüz inşallah.

Canim hayirli olsun...
Rabb'im damatliklarinida gostersin ins.
Acile goturmelisin bence...
Ben de oglumu sunnet ettirdigimde ; doktor :" kakasi bulasirsa hemen acile getir pansuman yapsinlar" demisti...
Mikrop kapmamasi acisindan...
Umarim birsey olmaz...
Amin canım benim allah razı olsun. Şimdilik herhangi bişey yok. Bende evde batikonlasammı diye düşünüyodum. Ama şimdi bide abisi üzerine basınca daha çok korktum. Bundan bişey olurmu

7 aylık bir bebeğe nasıl bunu yaparsınız

Öncelikle geçmiş olsun. Benim oğlum da 7 aylıkkken sünnet olmuştu. Biz hastaneden çıkmadan doktorumuz köpük bardağın alt tarafını kesip pipisinin etrafına kapatmıştı kaka yaptığında bulaşmaması için. Her alt değişimde yeni bardak koymuştuk. Köpük bardak yumuşak olduğu için dönse bile canını yakmıyor. 1 haftayı o şekilde geçirdik. Umarım çabuk iyileşir ve kolay atlatır minik

Öncelikle geçmiş olsun. Benim oğlum da 7 aylıkkken sünnet olmuştu. Biz hastaneden çıkmadan doktorumuz köpük bardağın alt tarafını kesip pipisinin etrafına kapatmıştı kaka yaptığında bulaşmaması için. Her alt değişimde yeni bardak koymuştuk. Köpük bardak yumuşak olduğu için dönse bile canını yakmıyor. 1 haftayı o şekilde geçirdik. Umarım çabuk iyileşir ve kolay atlatır minik
Sağol canım bizde bardak kapatıyoruz ama bulaşmış nasıl olduysa

Sağol canım bizde bardak kapatıyoruz ama bulaşmış nasıl olduysa

Arada bulaşma oluyor ama hemen temizlediyseniz sorun olacağını sanmıyorum.
Abisinin bastığını şimdi okudum, çok ciddi morarma ve kanama olmadığı sürece çok endişelenmeyin

Hemen temizlediyseniz birşey olmaz merak etmeyin. Sünnetinin kaçıncı günü bir de?
Ayrıca erken sünnet ettirmişsiniz bence çok iyi yapmışsınız hem yaralar hızla iyileştir hem travma yaşamamış olacak.
Amaaaa
Sünnet sonrası masaj hakkında bilgi alın da gömük pipi sorunu olmasın

Doktora götürün. Çok basit bir operasyon ama yine de adı üstünde, operasyon.

Ve bebeğini küçükken sünnet ettireceklere şunu tavsiye etmeyi bir borç bilirim, tam hareketleneceği zaman, diș çıkaracağı zaman yaptırmayın, çok uğraşırsınız. Ilk 6 ay içinde halledin.

Son düzenleme:
neyi olacak sünneti yavrum nasılda canı acımıştır
ayrıca bunda gülecek ne var
Abartmayın, yahudiler ilk 2 hafta içinde yapıyorlar, ayrıca küçük ve hareketleri kısıtlı olduğu için çok daha çabuk iyleşiyor.

Doğum sonrasında yaptıran çok çift biliyorum, ki bunların bir kısmı da dini hassasiyeti olmayan, sağlık için yaptıranlar.

Abartmayın, yahudiler ilk 2 hafta içinde yapıyorlar, ayrıca küçük ve hareketleri kısıtlı olduğu için çok daha çabuk iyleşiyor.

Doğum sonrasında yaptıran çok çift biliyorum, ki bunların bir kısmı da dini hassasiyeti olmayan, sağlık için yaptıranlar.
kim yaparsa yapsın doğru mu? tartışılır

Herkese merhaba kızlar. İki oğlum var ellerinizden öper dün ikiside sünnet oldu. Bugün 7 aylım oğlum kakasını yapmış ve pipisinede bulaşmış tabi panik oldum ama ılık su tuttum pipisine temizlendi. Bu birinci korkum acaba bişey olurmu diye.

İkinci korkumda 7 aylık oğlum oyun halısının üzerinde yerde kendi kendine oynuyodu büyük olan oğlum 22 aylık gelip küçük oğlum üzerine bastı oda tam pipisine geldi. Tabi çocuk biraz ağladı ama sakinleşti sonra.

Bu iki konu hakkında beni aydınlatabilirmisiniz çok korkuyorum bişey olucak olucak.

dinimizce de tıbben de sünnetin gerekliliği her türlü mikroptan korunmak üzere yapılması zaten. kaka bulaştığında sünnetsiz olsa ve içini tam temizleyemesen mikrop bulaşır ama sünnetli olduğunda zaten içinde parça olmayacağı için mikrop oluşmaz içini ferah tut.
ikinci sorunda da pipide şişme, kanama vs yoksa bi sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

Back
X