- 1 Ocak 2017
- 167
- 234
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorlar sakınca görmüyor, aksine öneriyor.kim yaparsa yapsın doğru mu? tartışılır
doktor ne diyecek sünnet insanlık dışı bir uygulamamı diyecek çoğunun müslüman olduğu bir ülkedeDoktorlar sakınca görmüyor, aksine öneriyor.
Tabii siz tartışın, benim için sorun yok.
Ya arkadaşım seninle saçma sapan bir polemiğe girecek değilim. Bu bahsettiğim insanların bir kısmı Amerika dan tanıdaklarım,müslüman bile değil, ister inan ister inanma. Kaldı ki bayanın oğlu sünnet olmuş, bişey danışıyor. Sen neyin peşindesin?doktor ne diyecek sünnet insanlık dışı bir uygulamamı diyecek çoğunun müslüman olduğu bir ülkede
sünnetin çıkış nedeni sünnet derisinin idraryolu enfeksiyonuna neden olmasıdır günümüzde sünnete gerek yoktur pekala ilaçlarla tedavisi mümkündür
gelin görünki bu cesarete sahip olmak böyle söyleyebilmek zordur kitleleri karşına almaktır
bari sünnetin bir yaşı olsun el kadar bebelere yazık değil mi
kadınlardaki sünnetin nedeni nedir acaba!
Evet müslümanligin coklu oldugu yerde sünnet ediliyo sizin gibilerde saygi duymak yerine anca elestiriyo. Biz muslumaniz ve dinimiz geregi yaptiriyoruz saglik acisindanda cok iyi üstelik. Ayrica sunnete karsi olacak birinin de gidipte sünnet doktoru olacağını sanmıyorum ki yorum yapsin. Bende dun 4 ayi bitmis oglumu yaptirdim cokta mutluyum ben dinimin gereğini yerine getirdim. Buyuyunce daha zor oluyo iyilesme surecide bir o kadar zor!doktor ne diyecek sünnet insanlık dışı bir uygulamamı diyecek çoğunun müslüman olduğu bir ülkede
sünnetin çıkış nedeni sünnet derisinin idraryolu enfeksiyonuna neden olmasıdır günümüzde sünnete gerek yoktur pekala ilaçlarla tedavisi mümkündür
gelin görünki bu cesarete sahip olmak böyle söyleyebilmek zordur kitleleri karşına almaktır
Ayrica bilmem bilir misiniz mezhepleri ama safii lerde yapiliyo o islem ve turkiyede uygulanan bi yöntem degil. Hanefi mezhebindede kadınlarin etinden bir parca kesilmesi sunnettir ama bizde yaygin değil.doktor ne diyecek sünnet insanlık dışı bir uygulamamı diyecek çoğunun müslüman olduğu bir ülkede
Bu her müslüman erkeğin olması gereken bi dırum. Keşke bunu değildi neden bukadar erken oldu diye sorsaydınız. Ben yinede anlatıyım. Pipisinin ucu yapışık ve idrarını tam yapamıyodu buyüzdende idrar yolu enfeksiyonu oluyodu. Çaresi ise sünnettineyi olacak sünneti yavrum nasılda canı acımıştır
ayrıca bunda gülecek ne var
doktor ne diyecek sünnet insanlık dışı bir uygulamamı diyecek çoğunun müslüman olduğu bir ülkede
neyi olacak sünneti yavrum nasılda canı acımıştır
ayrıca bunda gülecek ne var
10 gunluk bebek tabiki aciyi hisseder insanlari yanlis bilgilendirmeyinbazen abartıyorsunuz. erkek çocuklarda sünnet sağlık için gereklidir zaten. kireçlenme yapar pipi. çocuk felaket sancılar çeker. kaldı ki bizim dini inancımızdan değil ama yabancılarda kireçlenmelerde sünnet yapar.
bu arada çok da can yanmaz. zaten lokal olarak uyuşturuluyor. benim oğlumu 29. gününde sünnet ettirdik sadece iğnede ağladı. o da hemen besledim ve sustu.
ha ilk 10 günlükken bebk anesteziye bile gerek olmuyormuş acıyı hissetmediklerinden. yani çok üzülecek bir durum yok![]()
10 gunluk bebek tabiki aciyi hisseder insanlari yanlis bilgilendirmeyin
Ne alaka kendi kesecekmi dedim ben bebek aciyi hisseder dedim lafi nereye cekiyorsunuz pesss!zaten alıp eline kendi kesmeyecek herhalde doktora götürecek. yani cımbızla çekip alıyorsunuz pes!