Bu gençlerin derdi ne
Delirecem yakında,çok az kaldı.Sbs de ilk 4000 e giren oğlum,ygs de 60.000 inci oldu.Çok üzüldük tabi ama zaten yeterince çalışmadığını biliyorduk.Eşim bu sonucu bir türlü kabullenemiyor.Yıllarca dershaneye gönderdim,koleje gönderdim,bir gün olsun kalbini kırmadım,bu çocuk niye böyle oldu diye diye çıldıracak,beni de çıldırtacak.Dünyanın sonu değil,bu yıl olmazsa seneye olur,yeterki sağlığı yerinde olsun diyorum anlamıyor.24saat bu konuyu konuşuyor,iş yerinden arıyor,oğlum ne yapıyor,çalışıyor mu,okula zamanında gitti mi,kaçta geldi,gelince ne yaptı.Yok bu çocuk kazanamaz,bu çalışmayla hiç bişey yapamaz.O konuştukça mideme kramplar giriyor,eve gelmesini istemiyorum yaa bıktım artık.Bu gençlerin derdi ne,ne yapmak istiyorlar,amaçları ne anlamıyorum.Çocuğu böyle olan,ya da oğlum gibi sınava girecek olanlar yardımcı olur musunuz lütfen
Kesinlikle ygs mantık sınavı. Sadece çalışarak yapılacak bir şey değil.60.000 çok iyi bir rakam. Bunu rahatlıkla çekebilir. Ayrıca herkes çocuğunu dersaneye gönderiyor artık, yapmayın allah aşkına. Ygs bilgi sınavı değil ki. Eşiniz haksızlık ediyor oğlunuza.
Ben bile bu sene 65 bininci olmuşum. Kitap açmayalı seneler oldu seneler. Tantiscim, bu arada bırakma sakın okulu, anladım sanırım o okulu ben. Metrobüse yakın mı cınım o okul?? Böyle yaparak çocukları uzaklaştırıyoruz ne yazık ki. Konu sahibi necasetten taharet, agnostisizm, tasdik ne demek biliyor musunuz. Bakın bunlar din sorularıydı? Çok ilgimi çekmişti. Bunlara çalışmak aklınıza gelir mi?Kesinlikle ygs mantık sınavı. Sadece çalışarak yapılacak bir şey değil.
Ygs den 70 bin yapıp LYS ile 17 18 bine kadar çekmiş bir arkadaşım var. Adam mantık değil ezber insanıydı, bu işler kişiden kişiye çok değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?