Cocugunuz kimlerle arkadaslik yapiyor bi gozlemleyin derim. Arkadas cevresi insani cok bozuyor. Eger arkadaslik kurdugu cocuklar ders calismiyor avare avare gezen tiplerse cocugunuza da yansimis olabilir. %90 arkadas cevresine bagliyorum.Delirecem yakında,çok az kaldı.Sbs de ilk 4000 e giren oğlum,ygs de 60.000 inci oldu.Çok üzüldük tabi ama zaten yeterince çalışmadığını biliyorduk.Eşim bu sonucu bir türlü kabullenemiyor.Yıllarca dershaneye gönderdim,koleje gönderdim,bir gün olsun kalbini kırmadım,bu çocuk niye böyle oldu diye diye çıldıracak,beni de çıldırtacak.Dünyanın sonu değil,bu yıl olmazsa seneye olur,yeterki sağlığı yerinde olsun diyorum anlamıyor.24saat bu konuyu konuşuyor,iş yerinden arıyor,oğlum ne yapıyor,çalışıyor mu,okula zamanında gitti mi,kaçta geldi,gelince ne yaptı.Yok bu çocuk kazanamaz,bu çalışmayla hiç bişey yapamaz.O konuştukça mideme kramplar giriyor,eve gelmesini istemiyorum yaa bıktım artık.Bu gençlerin derdi ne,ne yapmak istiyorlar,amaçları ne anlamıyorum.Çocuğu böyle olan,ya da oğlum gibi sınava girecek olanlar yardımcı olur musunuz lütfen
Canım ben ankara hukuktayımAnkara hukuk istiyor ama yeterince çalışmıyor.Netten baktım lys de oğlumla aynı neti yapanlar girmiş ama oğlum umudu yokmuş gibi davranıyor.Allah bütün öğrencilerin ve ailelerin yardımcısı olsun,çok zor.Psikoloğa götürsem yanlış mı olur acaba ne dersiniz hanımlar,faydası olur mu sizce?Eşim bir taraftan oğlum bir taraftan,o kadar üzülüyorum ki iki gündür midem ağrıyor
Aynen, girdim gerci o da kolay olmadı ama okumak kazanmaktan daha zormus, 4 senede bitireyim diye canımı disime taktım.Kendi mi istiyor babası mı
Zira oraya girmek değil çıkmak zor
60000 hangi puan türü
Ben bu sınava 18 yıl önce girmiştim
O zaman 45 matematik vardı 43 yapmıştım dershane hocaları bile şok olmuştu
Öys de vardı o zaman bilgi sınavı aynı şimdiki gibi
Türkçe tarih coğrafya felsefe bir kaç yanlış ve 30 civarı mat ile girdim daha az mat daha çok sözlerle de giriliyordu o zaman tanii
Bu sene ygs ye girdim 40 matematikten 28 yaptım 52800 en iyi sıralamam
O söylediğiniz okula giremem diye düşünüyorum
Ama lys önemli daha belirleyici gibi çalışırsa girer fakat o istiyorsa girsin babası istiyorsa girmesin zira okumak daha da zorrrr
çok meraklıysa sınava babası girsin. kendi hayallerinizi çocuklarınız üzerinde gerçekleştirmeye çalışmayınDelirecem yakında,çok az kaldı.Sbs de ilk 4000 e giren oğlum,ygs de 60.000 inci oldu.Çok üzüldük tabi ama zaten yeterince çalışmadığını biliyorduk.Eşim bu sonucu bir türlü kabullenemiyor.Yıllarca dershaneye gönderdim,koleje gönderdim,bir gün olsun kalbini kırmadım,bu çocuk niye böyle oldu diye diye çıldıracak,beni de çıldırtacak.Dünyanın sonu değil,bu yıl olmazsa seneye olur,yeterki sağlığı yerinde olsun diyorum anlamıyor.24saat bu konuyu konuşuyor,iş yerinden arıyor,oğlum ne yapıyor,çalışıyor mu,okula zamanında gitti mi,kaçta geldi,gelince ne yaptı.Yok bu çocuk kazanamaz,bu çalışmayla hiç bişey yapamaz.O konuştukça mideme kramplar giriyor,eve gelmesini istemiyorum yaa bıktım artık.Bu gençlerin derdi ne,ne yapmak istiyorlar,amaçları ne anlamıyorum.Çocuğu böyle olan,ya da oğlum gibi sınava girecek olanlar yardımcı olur musunuz lütfen
Genellikle olumsuz yorumlar gelmiş.Bu yorumları yapanların arasında bizimle aynı şeyi yaşayan var mı acaba?İnsan başına gelmeden anlamıyor.Ben de eşimin tutumunu abartılı buluyorum ama oğluma karşı kırıcı davranmıyor.Kendisi çok fazla üzülüyor,sürekli bu konuyu konuşuyor,beni de kötü etkiliyor.Biz o kadar bilinçsiz ve zalim insanlar değiliz,sadece çocuklarımızın daha iyi bir hayatları olsun diye uğraşıyoruz.Benim eşim memur maaşıyla iki çocuk okutuyor,çocukları için elinden geleni yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?