Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sadece çocuk değilAnkara hukuk istiyor ama yeterince çalışmıyor.Netten baktım lys de oğlumla aynı neti yapanlar girmiş ama oğlum umudu yokmuş gibi davranıyor.Allah bütün öğrencilerin ve ailelerin yardımcısı olsun,çok zor.Psikoloğa götürsem yanlış mı olur acaba ne dersiniz hanımlar,faydası olur mu sizce?Eşim bir taraftan oğlum bir taraftan,o kadar üzülüyorum ki iki gündür midem ağrıyor
Ankara hukuk istiyor ama yeterince çalışmıyor.Netten baktım lys de oğlumla aynı neti yapanlar girmiş ama oğlum umudu yokmuş gibi davranıyor.Allah bütün öğrencilerin ve ailelerin yardımcısı olsun,çok zor.Psikoloğa götürsem yanlış mı olur acaba ne dersiniz hanımlar,faydası olur mu sizce?Eşim bir taraftan oğlum bir taraftan,o kadar üzülüyorum ki iki gündür midem ağrıyor
Bence çocuğu bu stres içinde direkt psikoloğa götürmeyin. Önce siz ve eşiniz gidin. Oğlunuzun durumunu anlatın. Psikolog size çocuk ta gelemeli der bir randevu daha verir gerek duyarsa. Yada size izlemeniz gereken yolu öğretir. Aşırı evham dan size teşhis koyma olasılığı da var. Ama en başta oğlunuz bilmeden siz eşiniz ile gidin ve durumu anlatınAyrıca yorumlarıyla yardımcı olmaya çalışan herkese çok çok teşekkür ederim
Kampüs fikri süper gerçekten. Valla amaç gaza getirmekse üniversitelerin bahar şenlikleri var. Gözü boyanmayacak liseli tanımam:)Anne babaya amma yüklenilmiş. Çocuklarının iyiliğini, güzel bir okula gitmesini istiyorlar.
Çocuk ergen, şimdi aklı 5 karış havada sevgilisiyle takılıp ders çalışmayası var ama ilerde arkadaşları kendine iyi bölümlerden el sallarken bu çocuk pişman olur.
4 yıllık bölüm mezunları işsiz, ya da asgari ücretle. Kendi çocukları da asgari ücrete sürünmesin , kalburüstü bir mesleği olsun diye aile para ve emek koyuyor, çocuğun geleceğine yatırım yapıyor bunda ne kötülük var? Gayet bilinçli bir aile, veli efendi yarış atı vs yazılmasını ben gereksiz buldum.
Konu sahibesi çocukla güzel güzel siz bir konuşun derim. Gel biz anne oğul biraz laflayalım diyin, motivasyonunu düşüren bir şey var mı sorun. Biraz daha dişini sık, son dönemeçtesin benzeri motivasyon verin.
Alternatif olarak , mezun kartınız varsa:) pazar ODTÜ'ye ailece pikniğe gidin biraz etrafa bakınsın. Kampüsü görünce şevki gelir:)
Başarılar dilerim.
Kampüs fikri süper gerçekten. Valla amaç gaza getirmekse üniversitelerin bahar şenlikleri var. Gözü boyanmayacak liseli tanımam:)