Aldatmış. sadece mesajlasmis bilemiyorum gerisini.Ayrılma sebebiniz nedir?
Içki kumar yok tabi. Sürekli tartışmaya başlamıştık. Hep kadına kıza bakıyorsun gibi kavgalarımız da vardıSağlıksız bir ortam var mıydı kendi evinizde veya başka bir planınız var mı?
Kendinize bir düzen kurmayacaksanız evinizde olmanız daha iyi değil mi eşinizi sevmeseniz de
Karşı tarafı kandırmaya girer mi bu bilmiyorum.
Sonra sürece psikologla görüşerek devam etseniz.
Mantıksız olabilir ama kalabalıkta çocuk büyütmek daha zor olabilir.
Kpssye girecegim bu sene atanabilirim de tabi ama biraz zamana ihtiyacım var haliyleSağlıksız bir ortam var mıydı kendi evinizde veya başka bir planınız var mı?
Kendinize bir düzen kurmayacaksanız evinizde olmanız daha iyi değil mi eşinizi sevmeseniz de
Karşı tarafı kandırmaya girer mi bu bilmiyorum.
Sonra sürece psikologla görüşerek devam etseniz.
Mantıksız olabilir ama kalabalıkta çocuk büyütmek daha zor olabilir.
Görünür bir sorun yoksaya yönelikti yorumum.Içki kumar yok tabi. Sürekli tartışmaya başlamıştık. Hep kadına kıza bakıyorsun gibi kavgalarımız da vardı
Terapistim onun tedavi olmasını gerektiğini söylüyor tabi alenen boşan demiyorGörünür bir sorun yoksaya yönelikti yorumum.
Allah yardımcınız olsun.
Uzman desteği alma imkanınız varsa alın ama, yol gösterir.
Birde beni düşünün yüreğim parçalanıyor. Ama babasını da istemiyorum ki. Keşke hiç tanışmasaydım keşke ama keşkelerle gercekler uyuşmuyor işteÜzüldüm oğlunuza. Hakkınızda hayırlısı olsun
Eşiniz oğlunu düşünseydi bunu yapmazdı. Biraz dişinizi sıkın. Geçecek hepsiBirde beni düşünün yüreğim parçalanıyor. Ama babasını da istemiyorum ki. Keşke hiç tanışmasaydım keşke ama keşkelerle gercekler uyuşmuyor işte
Aldatmış. sadece mesajlasmis bilemiyorum gerisini.
Değil mi. Hani ben vicdansız olmak istemiyorum ama inanın sevgi saygı bitince çocuk da düşünülmüyor. Ben hep alışacak mecbur diyordum ama böyle yaptığı şeyler çocuğun beni çok uzuyor. Illa evimize gidelim.demeye başladıEşiniz oğlunu düşünseydi bunu yapmazdı. Biraz dişinizi sıkın. Geçecek hepsi
29 yaşıma girdim. Boşansam diyelim 30 lü yaşlar. Daha ilerisi yok ki ne kadar yaşayacağım niye gençliğim gitsin diyor.O zaman boşanmak en doğru tercih
O zaman barisirsiniz. İçki kumarı yoksa devam.Içki kumar yok tabi. Sürekli tartışmaya başlamıştık. Hep kadına kıza bakıyorsun gibi kavgalarımız da vardı
Ama babası bunu yapmıyor. Dün görüntülü konuşurken annene şöyle gelsin diyor. Anne gidelim de diyor. Birden bagirmaya başladı oğlum. Gidelim diye. Sonra bende ona kızdım iki dakika da kavga ettik çocuk gene susuuun diye bağırmaya başladı. Neyse mesaj attım çocuğu fitlemesene diye hem çocuğu alet etme diyrosun ama sen yapiyorsun yazdım.Pedagog destegi.ile asilir hersey. Bosanma karari ebeveyne aittir. Cocuklar surece ortak olmamali diyor psikoliglar.
Ne demek istediniz anlamadım. Bu düşünceyi de anlamıyorum içki kumar yok diye devam mi etmeliyim.. niye erkekleri kölesi olmak zorundayız ki ? Çevremden de hep bunları duyuyorum yoruldum artıkO zaman barisirsiniz. İçki kumarı yoksa devam.
Siz evinize gidip o şerefsizi yollasanız ama maddi gücünüz yoksa evi de geçindiremezsiniz. Ben de eşim beni aldattığı için boşandım ama bizde çocuk yoktuDeğil mi. Hani ben vicdansız olmak istemiyorum ama inanın sevgi saygı bitince çocuk da düşünülmüyor. Ben hep alışacak mecbur diyordum ama böyle yaptığı şeyler çocuğun beni çok uzuyor. Illa evimize gidelim.demeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?