Oglum

Karşılıklı görüşme ya da değil, eğer eşim birileriyle görüşmüş ya da mesajlaşmışsa beni aldatmıştır. Fırsatını bulsa tensel temas zaten olacaktı. Güveni zedelemek için gayet makul bir sebep mesajlaşma. Huyu suyu üslubu da berbat. Kadınlara kabahat bulması hele... oğlunuza yazık. Def edin bu adamı.

Din kulturu Öğretmenligi ama tabi iyi bi puan almam lazım. Normal öğretmenler nasılsa öyle
Evet 2015 in sonuna kadar 60 65 el atanıyorlardı ama artık mezun artıkça puanlar epey arttı. 77 den fazla lazım size.

Ben psikolog desteği alıyorum zaten eşim istemiyor. Hatta gerek de görmüyordu. Şimdi kesin boşanma davası açıcak olunca tamam madem giderim diyor.
Gitse de anlatmaz yediği naneleri. Ben aldattım demez öyleleri.

Evet bende öyle düşünüyorum zaten o yüzden kararımdan dönemiyorum asla.

Bosanmak iki yetiskinin kararidir. Siz kararinizdan eminseniz geri adim atmayin. Esiniz cocugun kafasini karistiriyor. Sanki suclu sizmissiniz,onu babasindan ayiriyormussunuz gibi bir hava yaratmis. Cocuk o yuzden surekli size babamsiz bir sey yapmam mesaji veriyor. Bir pedagogla gorusun. Zaten siz bunlari anlatinca o da esinizle gorusmek isteyecektir. Zaten bosanmaolayi yeterince zor, cocukta iyice travma yaratmaya gerek yok. Aklini basina alsin kocaniz.

Sizin mutlu olmadığınız bi ilişkide çocukta mutlu büyüyemez başta zorlanır ama haftanın belli günlerinde babasını görücek şekilde büyürse daha sağlıklı olur şimdi sırf çocuk baba istiyor diye dönerseniz kavgalarınıza şahit olur mutsuzluğunuza şahit olur bu daha büyük yıkım yaratır çocuk büyürken ama aile yanında da olmaz tabi ayrı bi eve de çıkmak gerekir maddi durumunuz bilmiyorum ama o hengamedede hayat geçmez tabi

Aldatmış. sadece mesajlasmis bilemiyorum gerisini.
Tam emin değilsiniz sizi aldattığından boşanıp çok pişman olan kişide çok yavrunuzun o küçüçük kalbini üzmeyin babasından soğuduğunuzu anlıcak yaşta değil çoçuklara cok üzülüyorum eşiniz belki kendini size yeniden sevdirecek deneyin derim ben tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…