- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Sabir_tasi
4 yaşına kadar oyuncak ayırt etmediklerini biliyorum. Diğeri hakkında bilgim yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kek yapıyoruz fasulye ayıklıyoruz bunları yapıuoruz hatta keki o çırpıyoOnu mutfak seti alarak değil, mutfakta gerçek görevler vererek yapabilirsiniz. Rahatlıkla bir şeyleri kesebilir, karıştırabilir, hatta kontrolünüz altındayken pişirebilir.
İlersi. İçin bwn bazı korkularım yok deüilTam olarak neden korkuyorsunuz ki?
gay olabilir.
Kız öocuklar değil.ben de keza öle davrandım ams bilinç altına yanlış şrtler yerlrşir mi.kız oyuncakları ile ıynuyor yaBenim 5.5 yaşında kızım var... bu yasa kadar butun oyuncaklarla oynadi komyonda , otobuste , kepcede ve bebekte aldim... bir sürü araba da aldim kumandali baba kız parkta oynadılar.. ayrica bir suru mutfak setleri , ütü seti camasir buzdolabi setlerde ,besikler ve bebeklerde aldim...
Sen kızsın sadece bebeklerle oynayacaksın demedim...
Evimize kiz cocuk gelsede yiginla oyuncak olurdu erkek cocukta gelse ...hepsiyle oynardi.
Tekrar sorayım.İlersi. İçin bwn bazı korkularım yok deüil
Erkek çocukta bir ahçı seti bulamadım mutfaklı vişi.kap kacak.buşduklaım hamur seti.110 liraya aldım geçen ay.erkek oyuncaklat çok sınırlı.Korkunuz varsa erkek oyuncakları ve renklerine göre yetiştirin o halde .
sizin icin demiyorum bazi aileler erkek cocuk diye eline oyuncak silah verenlere cok kızıyorum... bebek verseler daha iyi olur sefkati ogrenir...Kız öocuklar değil.ben de keza öle davrandım ams bilinç altına yanlış şrtler yerlrşir mi.kız oyuncakları ile ıynuyor ya
Silah hiç almadım almam.bir köpük tabancası var yunusluo kadar.ben de karşıyımsizin icin demiyorum bazi aileler erkek cocuk diye eline oyuncak silah verenlere cok kızıyorum... bebek verseler daha iyi olur sefkati ogrenir...
Oyuncak silah vererek bilinclerini etkiliyorlar..en sevmedigim oyuncak silahin oyuncagi mi olur bak yine sinirlendim![]()
Ne güzel özetlemişsin.ama toplumda kadının çalışmasıyla ve internerle birlikte erkeğin rolü de değişmedi mi.bence oyuncakların da o şekilde değişmesi gerek sanki.iş bölümü şu an aişede bambaşka.ya da ünv ye gitti.kendi karnını doyurabilmeli bir adam makarna yapmadan amaAçıkçası toplumda ve genlerinizde roller var, bunlara uymayan bir seçim de otomatik yargılatıyor.
Ben olsam tercih etmezdim sanırım
Komikmisiniz bilemedim...
Çocuk pembe oyuncakla oynadığı için gay olanıda sizde duydum, yazıklar olsun sizin gibi zihniyete
bir süredir size denk geliyorum bütün yorumlarınız olumsuz agresif konulara.neden gay olsun .ben 6 yaşımdan 12 ye kadar bebekten çok hep erkek arkadaşlarımla ya da kuzenlerımle askercılık polisçilik oynardık.hatta o zamanlar meşhur kung fu karekterleri vardı onlardan olurduk .inşaat kumundan yol yapar kamyoncu olurduk.E şu an gayet kadın kadınım narininden hem de .kızımda 2 sene oncesıne kadar hep arabalarla oynardı asla müdahale etmedim .gay olabilir.