Oğluma aldığım oyuncak hakkında

4 yaşına kadar oyuncak ayırt etmediklerini biliyorum. Diğeri hakkında bilgim yok..

Onu mutfak seti alarak değil, mutfakta gerçek görevler vererek yapabilirsiniz. Rahatlıkla bir şeyleri kesebilir, karıştırabilir, hatta kontrolünüz altındayken pişirebilir.
Kek yapıyoruz fasulye ayıklıyoruz bunları yapıuoruz hatta keki o çırpıyo
Gözünün önünde bir mutfak olsun şirin gelsin

Benim 5.5 yaşında kızım var... bu yasa kadar butun oyuncaklarla oynadi komyonda , otobuste , kepcede ve bebekte aldim... bir sürü araba da aldim kumandali baba kız parkta oynadılar.. ayrica bir suru mutfak setleri , ütü seti camasir buzdolabi setlerde ,besikler ve bebeklerde aldim...

Sen kızsın sadece bebeklerle oynayacaksın demedim...
Evimize kiz cocuk gelsede yiginla oyuncak olurdu erkek cocukta gelse ...hepsiyle oynardi.

Benim 5.5 yaşında kızım var... bu yasa kadar butun oyuncaklarla oynadi komyonda , otobuste , kepcede ve bebekte aldim... bir sürü araba da aldim kumandali baba kız parkta oynadılar.. ayrica bir suru mutfak setleri , ütü seti camasir buzdolabi setlerde ,besikler ve bebeklerde aldim...

Sen kızsın sadece bebeklerle oynayacaksın demedim...
Evimize kiz cocuk gelsede yiginla oyuncak olurdu erkek cocukta gelse ...hepsiyle oynardi.
Kız öocuklar değil.ben de keza öle davrandım ams bilinç altına yanlış şrtler yerlrşir mi.kız oyuncakları ile ıynuyor ya

Korkunuz varsa erkek oyuncakları ve renklerine göre yetiştirin o halde .
Erkek çocukta bir ahçı seti bulamadım mutfaklı vişi.kap kacak.buşduklaım hamur seti.110 liraya aldım geçen ay.erkek oyuncaklat çok sınırlı.
Silah oyuncağı hiç almadım öesela.oyuncakçı tabanca doly hiç almadım.çok ssayıda uçak var ptoparklar var ama işte benim istedikletim hep kız oyuncak bölümnde

Kız öocuklar değil.ben de keza öle davrandım ams bilinç altına yanlış şrtler yerlrşir mi.kız oyuncakları ile ıynuyor ya
sizin icin demiyorum bazi aileler erkek cocuk diye eline oyuncak silah verenlere cok kızıyorum... bebek verseler daha iyi olur sefkati ogrenir...
Oyuncak silah vererek bilinclerini etkiliyorlar..en sevmedigim oyuncak silahin oyuncagi mi olur bak yine sinirlendim :KK62:

Açıkçası toplumda ve genlerinizde roller var, bunlara uymayan bir seçim de otomatik yargılatıyor.
Ben olsam tercih etmezdim sanırım

sizin icin demiyorum bazi aileler erkek cocuk diye eline oyuncak silah verenlere cok kızıyorum... bebek verseler daha iyi olur sefkati ogrenir...
Oyuncak silah vererek bilinclerini etkiliyorlar..en sevmedigim oyuncak silahin oyuncagi mi olur bak yine sinirlendim :KK62:
Silah hiç almadım almam.bir köpük tabancası var yunusluo kadar.ben de karşıyım

Renkle olmaz ki bu isler
Biz de dun oglana bi mont aldik turuncu mu kirmizi mi belli degil :)az fosforumsu:D
Gerci ben pek begenmedim sirf esim begendi diye aldik
Umarim buyuyunce bize sövmez :D

Açıkçası toplumda ve genlerinizde roller var, bunlara uymayan bir seçim de otomatik yargılatıyor.
Ben olsam tercih etmezdim sanırım
Ne güzel özetlemişsin.ama toplumda kadının çalışmasıyla ve internerle birlikte erkeğin rolü de değişmedi mi.bence oyuncakların da o şekilde değişmesi gerek sanki.iş bölümü şu an aişede bambaşka.ya da ünv ye gitti.kendi karnını doyurabilmeli bir adam makarna yapmadan ama

Ay benim oğlum eve oynarken ablasının pembe pullu dansöz kostümünü bile giymişti o zamanlar 2 yaşındaydı..şimdi 15 yaşında psikolojisi gayet düzgün ve gay olma durumu söz konusu bile olmayan bir çocuk.
Merak etmeyin hiçbirşey olmaz

Her oyuncak tabancayla oynayan agresif,her bebekle oynayan şefkatli olmuyor ne yazık ki.

Çocuk oyuncak silahı hayal dünyasında bambaşka şey ile eşleştirebilir,silahın insanın canını acitacagini düşünmeyebilir ama abuk subuk TV dizilerini izletmenin sonucu çocuk modelleme yapabilir ki bence en tehlikelisi bu .

bir süredir size denk geliyorum bütün yorumlarınız olumsuz agresif konulara.neden gay olsun .ben 6 yaşımdan 12 ye kadar bebekten çok hep erkek arkadaşlarımla ya da kuzenlerımle askercılık polisçilik oynardık.hatta o zamanlar meşhur kung fu karekterleri vardı onlardan olurduk .inşaat kumundan yol yapar kamyoncu olurduk.E şu an gayet kadın kadınım narininden hem de .kızımda 2 sene oncesıne kadar hep arabalarla oynardı asla müdahale etmedim .

Back
X