• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğluma isim arıyorum ...

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
arkadaşlar merhaba rabbim iizn verirse bir oğlum olacak.ona güzel bir isim arıyorum ama bir türlü bulamadım.bazıları kulağıma hoş gelsede anlamını beğenemiyorum.birde haberiniz varmı bilmem isim analizi var ben tüm yakınlarıma yaptım çok doğru çıkıyor.eğer bana yardımcı olabilirseniz fikir verebilirseniz çok sevinirim.

Allah bagislasin Inwallah sagsalim kucaginiza da alirsiniz....Benim henuz bebegim yok ama Inwallah kismet olursa ben ruyamda gorduyum icin kizim olsa Zehra erkek olursa ewim Suphan ismini cok seviyor diye o olur..Allah kismet etsin de isimleri koymak bize de nasip olsun..bi fikir olarak dedim yine de goruntusu deyil de anlami guzel olan isim benim icin ustundur sen de en guzel ismi bulursun Inwallah...arkadasim yanimda o da umit ve ugur ve aran ismi cok sevdiyini soyluyor

Allah bagislasin Inwallah sagsalim kucaginiza da alirsiniz....Benim henuz bebegim yok ama Inwallah kismet olursa ben ruyamda gorduyum icin kizim olsa Zehra erkek olursa ewim Suphan ismini cok seviyor diye o olur..Allah kismet etsin de isimleri koymak bize de nasip olsun..bi fikir olarak dedim yine de goruntusu deyil de anlami guzel olan isim benim icin ustundur sen de en guzel ismi bulursun Inwallah...arkadasim yanimda o da umit ve ugur ve aran ismi cok sevdiyini soyluyor

teşekkür ederim inşalalh alırım sağlıkla kucağıma inşalalh rabbim sizede nasip etsin

Doruk
Çağdaş
Yiğit
Aras(favorim)
Berke
Buğra
Ersan
Gökay
Utku

Back
X