Doğuma Hazırlık oğluma isim bulamadım hala:( anketi oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oğlumun ismi hangisi olsun?

• Ankete Katılan
    37

perakedisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
1.210
13
158
Ankara
kızlar yaklaşık 3 haftam kaldı ama ben hala isim bulamadım oğluma.. bulduklarıma da karar veremiyorum.. poyraz, aras,egemen, bora, efe aklımda olan isimler.. değişik isimlere de açığım... yardımınıza ihtiyacım var :18:

bence egemen ya da aras.

ikisi de özgürlüğü çağrıştırıyor bana.

ne zormuş bu isim koyma olayı.. eşim de bana bıraktı sayılır tabii onun onayını da almak durumundayım en son olarak..

Ben o mantığa pek katılmıyorum canım etrafımda öyle çok insan var ki isimlerinin anlamlarına bakınca efendi,büyük ,insan şu bu şeklinde olupta kendisi afedersin kumarbaz,yalancı,dolapçı,şerefsiz.. olan o yüzden takılmıyorum çok. Kulağa hoş geliyor Poyraz, farklı. Biz daha bundan iki sene önce eşimle şehirdışı seyahatine giderken bir anda karar vermiştik Poyraz ismini Rabbim de bize erkek bebek nasip etti başka isim de beğenemedik sonra. Ben iddalıyım Efendi Poyraz olacak benim oğlum

hmmm bak haklısın o konuda çok abartılı yüceltici ağır isimler var bakıyosun zıpırın biri inşallah efendi olur senin poyrazın ben de efendi çocuk istiyorum :)

çağan-eymen-erdem bunlarda hoş isimler altarnatif düşünürsem..benim kızım olcak oğlum olsa bunlardan birini koymayı düşünüyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…