Doğuma Hazırlık oğluma isim bulamadım hala:( anketi oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oğlumun ismi hangisi olsun?

• Ankete Katılan
    37
Bunların içinden aras güzel geldi bana.Bence isim koyarken yavrunuza anlamlarına bakın hangisinin anlamı daha güzelse onu seçin.İsimlerin anlamları insan kişiliği üzerinde etkili oluyormuş.

ARAS ismi bana guzel geldi..

Benim nacizane fikirlerim size:

- Eren
- Kerem/ Kerim
- Samet
- Yusuf

Aklima gelenler simdilik bunlar. isminin anlami cok onemli bence arkadasim..
Bebisini sagsaglim kucagina alirsin insallah.. hayirli olsun..

Ben çift isimleri tercih ederim ama burada en güzeli Poyraz.
çift isim güzel geliyor kulağa ama çift isimli kişiler isimlerini kullanırken gündelik yaşamda hep ne kadar zorlandıklarını söylüyorlar..

bence toprak ve poyraz cok hos
toprak da alternatiflerim arasında canım...

bence egemen diğerleri çok bilindik isimler
canım bilindik olmayan isim kalmadı neredeyse ben de bu durumdan şikayetçiyim ama yapacak birşey yok..

Bunların içinden aras güzel geldi bana.Bence isim koyarken yavrunuza anlamlarına bakın hangisinin anlamı daha güzelse onu seçin.İsimlerin anlamları insan kişiliği üzerinde etkili oluyormuş.
anlamı çok önemli tabii ki.. erkeğe de yakışsın istiyorum fazla bebeksi isimlerden hoşlanmıyorum...

teşekkürler hepinize kızlar

Son düzenleme:
çağan-eymen-erdem bunlarda hoş isimler altarnatif düşünürsem..benim kızım olcak oğlum olsa bunlardan birini koymayı düşünüyordum..
canım içinde Ğ harfi geçen isim vermek istemiyorum hep şapka sorunu yaşanıyor.. eymen de güzel ama bütün tanıdıklarım eymen veriyor.. erdem de akrabalarımda var..

Ben kendi ogluma Arel Veya Ediz ismini verecegim ama hala kararsizim

edizi de severim..arel ne demekmiş acaba?

teşekkürler kızlar

Son düzenleme:
Amin cnm çok sağolll... eren de sade ve güzel bir isim.. aslında ben hamile kaldığımdan beri düşündüğüm isim kerem di.. ona da eşim karşı çıktı.. yusuf da karizmatik ama yusuf yusuf diye dalga geçerler diyor herkes:44:

bence en guzel isimler eski isimlerdir kizlar ahmet , mehmet , gibi isimlerdir bence , hele / Yusuf / cok guzel bir isimdir .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…