Doğuma Hazırlık Oğluma ısım bulamıyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

adilemir

"Yaz gelsin tatile çıkalım"
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
34.338
39.807
1.123
kafam çorbaya döndü..
netten çok baktım..
çok karıstı kafam...bır oğlum var adı ADİL EMİR.ona uygun olabılır ,olmayabilir.hiç farketmez...lutfen fıkır verın..
düşündüğüm isimler ılgaz-ediz-başar-kıvanç
daha baska varsa aklına gelen yazabılırmı...benım ediz çok hoşuma gıdıyor..ama babamız begenmıyor..:sinifsinif:

Ben de aynı dertten muzdaribim.Anket bile açtım forumda:) BERA içime sindi biraz babamız beğenmiyor neymiş bela der gibiymiş yara bere gibi o neymiş felan...
Yağız , Yiğit ,
Rüzgar , Doruk
Kayra , vb...
Aklıma gelenler.Sağlıkla al kucağına inş.

Ben de aynı dertten muzdaribim.Anket bile açtım forumda:) BERA içime sindi biraz babamız beğenmiyor neymiş bela der gibiymiş yara bere gibi o neymiş felan...
Yağız , Yiğit ,
Rüzgar , Doruk
Kayra , vb...

eşin ince ayrıntıya kadar düşünuyor sanırım..kendınce haklıdır..bebiş herseyden degerlı
her yönden düşünüyor adamcagız...

Yağız , Yiğit ,
Rüzgar , Doruk
Kayra , vb...

adil emir'e bence
asil enis
akif enis
akif mert
güzel olur..
çok uyumlu olmus adıl emır e..aklına saglık..fıkrın ıçın tesekkur ederım..

halen bulamadım...:emir_bebek:
düşündüşünn yohh..
buluruz elbet bır ısım..kaydirigubbakcemile5

hiç fıkır gelmemıs..benım gıbı aklınıza isim gelmıyor demi..

muhammed ,ömer,azad,eymen ,aras,umut bu isimleri ben çok beğeniyorum .
mehmet azad olarak alternatif yada yağız çok güzel bir isim...kolayy gelsin isim konusu gercekten zor:)a.s.

hiç fıkır gelmemıs..benım gıbı aklınıza isim gelmıyor demi..

aynı dertten muzdaribiz bendede hiç yok ne zormuş yaa hem anlamı güzel olsun hem isim dalga geçmesinler diye dikkat et kız olsaydı hazırdı erkekte tıkanıp kaldımkafamçokkarıştı

biz eşimle en sonunda oğlumuza sürekli karar değiştirdikten sonra YANKI ismini koymaya karar verdik.İnşallah şubatta oğluşumum aramızda...

ANIL
SEDAR
SİDAR
ARGUN
ONUR
ALİ

Back
X