Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 aylık hamileyim.cinsiyetini dün öğrendim.erkekmiş ve isim hakkında düşüncelerinizi bilmek istiyorum.ilk oğlumun ismi ENES EFE bebişimin isminide AHMET düşünüyorum ama yanına bir isim daha koymak istiyorum ne olabilir acaba ?
5 aylık hamileyim.cinsiyetini dün öğrendim.erkekmiş ve isim hakkında düşüncelerinizi bilmek istiyorum.ilk oğlumun ismi ENES EFE bebişimin isminide AHMET düşünüyorum ama yanına bir isim daha koymak istiyorum ne olabilir acaba ?
Ben de 7 aylık hamileyim, biz de Ahmet koymak istiyoruz, yanına bir isim daha düşünüyoruz. Bizim düşündüklerimizi yazayım: Emir,Umut, Tuna, Arda, Aras, Eren, Yiğit.
Ben en çok Ahmet Umut ya da Ahmet Ereni beğeniyorum, ama daha karar veremedik, belki siz de Eren koyabilirsiniz hem Enes Efe ile uyumlu olur..
önerdiğiniz isimlerin hepside çok güzel ama AHMET EREN güzel olur yada AHMET EGE ........nasip bakalım. benim babamın ismi AHMET şuan tedavi oluyor mide kanserinden ameliyat falan oldu şuan kemoterapi ışın falan alıyor....bu ay son inşllh .... onun için babamın ismini koymak istiyorum ama kayın babamıda kırmaktan korkuyorum ve ona danışacağım ... ahmet ismi benden yanına uygun bi isim bul onu koyalım diyeceğim bakalım o ne önerecek ama ben sizin sölediğinz isimleri ona sunarım hepinize teşekkürler sağolun....