Doğuma Hazırlık oğluma isim lütfen!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

efem_4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
6
0
36
Çorum
5 aylık hamileyim.cinsiyetini dün öğrendim.erkekmiş ve isim hakkında düşüncelerinizi bilmek istiyorum.ilk oğlumun ismi ENES EFE bebişimin isminide AHMET düşünüyorum ama yanına bir isim daha koymak istiyorum ne olabilir acaba ?:49:

5 aylık hamileyim.cinsiyetini dün öğrendim.erkekmiş ve isim hakkında düşüncelerinizi bilmek istiyorum.ilk oğlumun ismi ENES EFE bebişimin isminide AHMET düşünüyorum ama yanına bir isim daha koymak istiyorum ne olabilir acaba ?:49:

Ben de 7 aylık hamileyim, biz de Ahmet koymak istiyoruz, yanına bir isim daha düşünüyoruz. Bizim düşündüklerimizi yazayım: Emir,Umut, Tuna, Arda, Aras, Eren, Yiğit.
Ben en çok Ahmet Umut ya da Ahmet Ereni beğeniyorum, ama daha karar veremedik, belki siz de Eren koyabilirsiniz hem Enes Efe ile uyumlu olur..

enese uygunmu olmalı , ahmet eren - ahmet ege- ahmet egemen - ahmet engin olabilir

onun dışında- ahmet doruk- ahmet anıl-ahmet arda- ahmet kaan-ahmet tolga-ahmet ulaş

ahmet karan

ahmet tunca

ahmet Erk

ahmet bora

ahmet erkin

Bence Ahmet Eren güzel..:nazar:

:1: arda yiğit diyince aklıma eski sevgilim geldi:D adı arda soyadı yiğitti:D gurur çok güzel isim bence ya. Bir de Erkin.

önerdiğiniz isimlerin hepside çok güzel ama AHMET EREN güzel olur yada AHMET EGE ........nasip bakalım. benim babamın ismi AHMET şuan tedavi oluyor mide kanserinden ameliyat falan oldu şuan kemoterapi ışın falan alıyor....bu ay son inşllh .... onun için babamın ismini koymak istiyorum ama kayın babamıda kırmaktan korkuyorum ve ona danışacağım ... ahmet ismi benden yanına uygun bi isim bul onu koyalım diyeceğim bakalım o ne önerecek ama ben sizin sölediğinz isimleri ona sunarım hepinize teşekkürler sağolun....:71::71::71::71:

Back
X