Doğuma Hazırlık Ogluma isim yardim lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kncgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
22
5
38
33
35.haftadayim isim bulamadik esimin begendigini ben benim begendigimi esim begenmedi yardm edin lutfen

Son düzenleme:
Egemen benim çok beğendiğim bir isim. Enes olabilir. Poyraz olabilir. Aklıma şimdilik bunlar geliyor canım. Allah analı babalı büyütsün

rüzgar
ayaz
efe
aras
doruk
bebeğin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah:KK51:

Aminnnn inşallah okadar sorunlu bir dönemki ablam kanser riskli ameliyata gircek yakinda halam şu an 12 saatlik ameliyattan çıktı yogun bakımda tehlikeyi atlatamadi ev arıyoruz bebegim.olmuyor bu almayim rabbim yardım etsin nolur dua edin bebegim olsa çok büyük teselli bize

Aminnnn inşallah okadar sorunlu bir dönemki ablam kanser riskli ameliyata gircek yakinda halam şu an 12 saatlik ameliyattan çıktı yogun bakımda tehlikeyi atlatamadi ev arıyoruz bebegim.olmuyor bu almayim rabbim yardım etsin nolur dua edin bebegim olsa çok büyük teselli bize
Rabbim her ikisinede şifa versin,uar ve yardımcınız olsun..bir doktora gittinizmi eşiniz ve siz.herhangi bir tedavi uygulanıyormu?

Amin insallh ikimizde gittik sorun yok sukur sadece geçen ay klomen başladık olmadı bu ay kist yaptığından bos beklioruz ...rabim nasip etsin insallah

Arda ,kaan ,yagiz bulut ,oguz, yigit ,caner enes, enis, ahmet bunlar sevdigim isimler:KK15:

Rabbim yardimciniz olsun. Ablaniza ve halaniza acil sifalar nasip etsin.. Hayirlisiyla bir ev bulursunuz insaAllah. Imtihan dunyasi.. Hepimizin ayri imtihanlari.. HaHayirlisiylsabir ve dua ile atlatirsiniz insaallah bu zor donemleri.. Hayirli saglikli bir evlat nasip etsin Rabbim insaAllah..

Amin insallh ikimizde gittik sorun yok sukur sadece geçen ay klomen başladık olmadı bu ay kist yaptığından bos beklioruz ...rabim nasip etsin insallah
İnşaallah Allahım yüzünüzü gÜldürsün,kucağınızı doldursun:)siz istemekten hiç vazgeçmeyin,duada ısrarcı olunuz diye bir hadis var unutmayın..Rabbim sonsuz merhamet sahibi ,inşaallah sizin de bebeğiniz olacak ben inanıyorum:)

Back
X