- 26 Mayıs 2008
- 4.321
- 3.283
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ben de kızıma Naz koyucaz diyince herkes zor çocuk olur demişti inanmamıştım :)) aynen inanılmaz zor bir çocuk , herşeyi kendi istediği olsun gibi ister maalesef çok kaprisliMrb.benim oglumun adı emir cok isteyerek kv kp dede nene herkes kendi isimlerini istesede eşim de benim karım ne istiosa onu koyarım demesiyle emire karar verdik.oglumun isminide oglumuds çok seviyorum ama şunu belirteyim hamileyken görüştüğüm emir anneleri kesinlikle tavsiye etmem emir çok inatçı oluyo ve dediğini yaptiriyo demislerdi öyle de oldu. Ben emir koyun derim her ne kadar inatçı olsada bebeğimin kendine ait kararlarınin olmasina bayılıyorum alışverişte beğenmedigi ayakkabiyi almaz mağaza mağaza gezeriz,sevmediği yemegi yemez gunde kaç çeşit yemek yaparim evet zor bi karakter ama ben mutluyum.emir koyun bence :)
Zaten Koç burcu olucak kısmetse, o da inatçı zor bir burç, ismi riske atmamam lazım, sizinki yapmamış ama bizim Naz 7 yaşında hala kök söktürüyor bizeBen hiç gormedim emir olup da asi olmayan:))ama şöyle bişey soyleyeyim evet kendi kararlari var ama konustuģum zaman beni anlayan ve söz dinleyen bi cocuk.ayakkabı almak için çıktık kac mağaza gezdik sayisini bilemem ve beğenmedigi bişeyi giymez yemez secicidir ama asla eziyet etmez aksine ev toplarken bile maşallah bana yardım eder evde üstelik 2 yaşında ben koyun derim ya emir vermiyo ama kendi karar veriyo diyelim :)
Bu ismin Hititlerden geldiği yani Sanskritçe Güneş Tanrısının oğulları anlamına geldiğiniöğrendim.Her Hititliye Aren denirmiş.(Işığın Oğulları).Avesta dilinde ise soylu demek.Farsça ise çöldeki en parlak kumtanesi anlamında, ne kadar doğru bilmiyorum nette yazanlar, aslında eşimin bir arkadaşı var Alen ismi, Ermeni , Aren i de Ermeni ismi sanabilirler bilemiyorumAren güzelmiş canım. Ne demek?
O kızımın favorisi:)) kimse beğenmiyor ama ya bence çok karizmatik, Aras önde gidiyor ama ona da eşim sözlük anlamı at kılı diyoAslan Aslan Aslan
O kızımın favorisi:)) kimse beğenmiyor ama ya bence çok karizmatik, Aras önde gidiyor ama ona da eşim sözlük anlamı at kılı diyo![]()
Bencede çok karizmatik bir isim ve söylenmesi kolay aslan gibi oğlunuz olsunO kızımın favorisi:)) kimse beğenmiyor ama ya bence çok karizmatik, Aras önde gidiyor ama ona da eşim sözlük anlamı at kılı diyo![]()
Bikaç anlamından biri maalesefkusura bakma istemsiz gülüyorum şuan
demek anlamı oymus
Bi de pars var ama o soyismimizle kötü oluyırBencede çok karizmatik bir isim ve söylenmesi kolay aslan gibi oğlunuz olsun
manası güzel, enerjısı iyi bir isim bulun.Bikaç anlamından biri maalesefyoksa söylenişi çok güzel ama tabi çocuk ilerde isyan edebilir
![]()
Çok güzel isimler var ama hepsi çevremizde konmuşmanası güzel, enerjısı iyi bir isim bulun.
bazı ınsanlar isimlerinin anlamıyla yaşar
erkek olmadıgı için hiç isim arastırması yapmadım maalesef :=)Çok güzel isimler var ama hepsi çevremizde konmuşeşim de öyle tanıdıklarda olmayan isim istiyor bi de ailesi o kadar büyük ki.. Belki 10 kardeşi var kayımpederimin hangi ismi desem birinin torunu , oğlu
sizin var mı sevdiğiniz değişik isimler