Doğuma Hazırlık Oğluma isim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun ismi ne olsun?

• Aslan

OY: 4 6,2%
  • Aren

OY: 9 13,8%
  • Aras

OY: 22 33,8%
  • Emir

OY: 23 35,4%
  • Kuzey

OY: 7 10,8%

• Ankete Katılan
    65
sana alternatif olabilir. tunç, kaan, eren, can, cem, göktürk, teoman, utku

Canim ben kimsede olmayan ya da az olan orjinal isimleri daha cok seviyorum. O yuzden oyum Arenden yana. Ama isim olarak Aras ismini de cok severim. Su ana kadar bir tane Aras isminde tanidigim oldu o da ana kuzusuydu :))

Ben ogluma Atlas ismini dusunuyorum. Ilgini cekerse onu da dusunebilirsin.

sana alternatif olabilir. tunç, kaan, eren, can, cem, göktürk, teoman, utku
Eren ve Kaan istedim, Eren kardeşimin Adında var, Kaan da eşimin kuzeni diye istemedi:( çınar istedim görümcem benim manikürcümün adı dedi:( hangi ismi istesem bişey çıkıyor neyse hayırlısı

Canım Aren kulağa çok hoş geliyor çok güzel isim.. anlamı çok da güzelmiş
Bence farklı seçenekler koyup kafanı daha da fazla karıştırma derim ben :)

Canim ben kimsede olmayan ya da az olan orjinal isimleri daha cok seviyorum. O yuzden oyum Arenden yana. Ama isim olarak Aras ismini de cok severim. Su ana kadar bir tane Aras isminde tanidigim oldu o da ana kuzusuydu :))

Ben ogluma Atlas ismini dusunuyorum. Ilgini cekerse onu da dusunebilirsin.
Atlas güzel bence ya eşime beğendirebilsem keşke

Canım Aren kulağa çok hoş geliyor çok güzel isim.. anlamı çok da güzelmiş
Bence farklı seçenekler koyup kafanı daha da fazla karıştırma derim ben :)
Cnm eşim de ben de ikizler burcuyuz, ikimiz de inanılmaz kararsızız ve başkalarından çok etkileniyoruz maalesef çok yordu bizi bu isim konusu:(

Oy kullanırmısınız kızlaaaar

Emir diyecektim ama asi oluyor Emir ismindekiler yazmislar etkilendim dogrusu

Aras bana malesef kargoyu hatirlatiyor

Aslan ismi guzel aslinda :)

Bende oyumu emirden yana kullandm saglicakla kucağıniza alin inşallah bebeginizi bizde allah kısmet ederse Poyraz koyacağız

Kızlar ebced hesabına dikkat eden var mı?? Bu isimlerin hepsi olumsuz:( bikaç isim daha araştırdım eşimin ve benim isimlerimizle ebcede bakınca mesela Ömer, selim ve Berk olumluydu

emir diyorum. paşamın ismi. dediğim dedik değil de 4-5 günde bir bir inat tutturuyor, oo zama zorlanıyoruz. onun haricinde zor bi bebek değil oğlum.

Tesadüf mü bilmiyorum ama Emir görümcemin oğlunun ismi ve huysuz ve zor bir çocuk... Bizim de cinsiyet yeni belli oldu oldu fakat ben de şuan isim çıkmazı içindeyim, sürekli erkek olursa Aras olsun diye tutturuyordum fakat eşim o güzel değil Aras kargo gibi filan diyor. Bir de sözlük anlamında at kılı açıklamasını görünce soğudum isimden biraz. Aklımda var isimler beğendiğim ama, benim beğendiğimi de eşim beğenmiyor. :KK61: Umarım buluruz bebeklerimize güzel isimler, çok önemli sonuçta isimleriyle yaşiycaklar...

Aslan guzel

Bendr rabbim kismet ederse alparslan koyacagm ismini oglumun

Back
X