Oğluma İsim

Mavi-g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
126
46
98
20 hafta olduk hala bebegime isim bulamadim...çok kararsizim o olsun bu olsun diyorum sonra vazgeciyorum kararsizim cok öneriniz var mi

20 hafta olduk hala bebegime isim bulamadim...çok kararsizim o olsun bu olsun diyorum sonra vazgeciyorum kararsizim cok öneriniz var mi

Tamamen aynı durumdayız 20. hafta ama hala oğlumun ismi yok Benimde çok faydalanabileceğim bir başlık olmuş

Umut
Mert
Ali
Deniz
Cem
Ömür
Hüseyin
Emir
Demir
Çınar
Poyraz
Rüzgar

Batu
Bora
Anıl
Aras
Ömer Alp
Mert Ali
Mehmet Can

benim de oğlum olacak inşallah. benim aklımdaki isimler MERT - YAĞIZ - ÇINAR

Benim oğlum un adı berat 2. Olursa ya yiğit aslan ya ahmettalha yada eymen istiyorum bakalım tabi popüler isimlerde var doruk egemen barış kıvanç asrin aşir

Yigit - eymen -omer benim düsundugum isimler ama daha baska bulurmuyum diye beklemedeyim.esimde bul bitane kafan daha cok karisir surekli aramaktan diyo

Yigit - eymen -omer benim düsundugum isimler ama daha baska bulurmuyum diye beklemedeyim.esimde bul bitane kafan daha cok karisir surekli aramaktan diyo
YİGİT koymayında , tanıdğım bütün yiğitler çok aptal oluyor , daha vakit var araştırmak lazım benimde kızım olacak aklımızda net birşey yok hala

Alparslan koymayı düşünüyorum oğluma :)

Oglum olursa ismini yekta erdogan koyucam yekta ismini cok seviyorum

Erkek ismi bulmak cok zor. Daha zamaniniz var. Herkes her ismi begenmez içinize sinen , ismi koyun. Tamam iste bu diyeceginiz gun gelir zaten

Aynı konudan biz de muzdaribiz. İsim konusuna takıldık kaldık. Baştan deniz istiyorduk unisex die vazgeçtik. Yiğit yağız ali barış falan düşündük ama tam içimize sinen bir isim koymadık

Aynı konudan biz de muzdaribiz. İsim konusuna takıldık kaldık. Baştan deniz istiyorduk unisex die vazgeçtik. Yiğit yağız ali barış falan düşündük ama tam içimize sinen bir isim koymadık

deniz ismi bence çok güzel. yeğenimin adını deniz ali koydular bence Deniz Ali ismi güzel, düşünebilirsiniz

M Mavi-g hanım size süper bir tavsiyem var.internetten isimlerin akıl fikir değerlerini hesaplama diye aratın otomatik bunu hesaplayanlar var istediğiniz ismi yazıp deneyin karar vermeniz açısından bebeğinizin zekasına katkısı olmayan isimleri elersiniz. bebeğinizin isminin akıl 6 fikir 9 olunca yeterli bir değer oluyor.diğer isimlerde siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…