Oğluma İsim

Zekanin cogu genetik. Cocuklar annelerinin zekalarini alir. Akıl zeka farkli birsey. İsimde etkiliyor. Cok olmasada etkisi var . İnternetten isimlere bakin eleyerek sesli soyleyerek anlam yukleyerek bulun. Kimi eslerin harflerinden bolgesel bircok seyden koyiyor. Hayirlusi.

Ben oğlum olursa Cihangir ve Ertuğrul isimlerinden birini koymayı düşünüyorum :)

ALİ oğlumun ismi..eşim koymuştu, ben ilk önce hiç istememiştim ama onu kıramadım.şimdi ise çok beğeniyorum..
Hem anlamı çok güzel, hem de seslendiğimde hissettirdiği..
kendisi de ismini çok seviyor..şiddetle tavsiyedir, çok olgun, merhametli,adalet duygusu baskın, çok efendi bir çocuk..oğluma da maşallahhh :)

20 hafta olduk hala bebegime isim bulamadim...çok kararsizim o olsun bu olsun diyorum sonra vazgeciyorum kararsizim cok öneriniz var mi
aklında isimler varmı şimdi buraya yazınca kafan karışır beğendiğin isimlere oylama yaparız canım :)

Benim dha kız mi erkek mi belli değil ama erkek olursa aklımda ki isim erdem :)

Ben de canım aynen hiçbir şey yaptıramıyorum
Eşimin kardeşi vefat etmiş onu düşündük bi ara ama kayınvalidem istemio o sebepten vazgeçtik levent olucaktı ama kısmet değilmiş. Bakalım inşallah tez zamanda bir isim gelir aklımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…