Ogluma kardes fikri

bu zamanda ıyı cesaret ben gercekten zengın sayılana kadar beklerım ıkıncıyı dogurmayı cunku mevcut cocugumu en ıyı sartlarda yasatmak ıstıyorum bız dunyaya getırıyoruz en ıyısını yapmak zorundayız ıkı tane kısarak yasatacagıma bır taneyı gumbur gumbur yasatırım

guvenlık zayıf ekonomı berbat ıs yok ınsanlar psıkopat egıtım yetersız ne demeye dogurulur kı

ayrıca kardeslerın hepsı ıyı anlasmıyor bır abım var seytan gorsun yuzunu gorusmuyorum bazen kardesın kardese yaptıgını dusman dusmana yapmaz... anlasabıleceklerı de kesın degıl

Reactions: 000
pco oyle korkulacak bırsey degıl aslında kadında rahım oldugu surece her turlu cocuk olur yumurta takıplerı cok basarılı yapılıyor
ona bakılırsa benım sag yumurtam yok mesela ... amelıyatla komple alındı ama kosulları dusunerek mantıklı davranmak zorundayım cocuk sırf kardes olsa dıye dogurulmaz nesıl yetıstırmek bambaska mevzu

Aylık gelirimiz 10 bin üzeri . Ev meselesi olmasa direk yapardım zaten.ev beni düşündürüyor.ev krediside 5 6 yıl sürecek.
Ben sizin yerinizde olsam ev alırdım.
Çünkü 6 yıl ciddi bir zaman, şartlar değişebilir.
Eğer ev kredisi bu kadar sürmesin diyorsanız da beğendiğiniz evi almayıp yatırımlık bir ev alacaksınız.
En azından kira vermezsiniz.
Bu konuda herkes farklı düşünüyor, ben biraz garantici biriyim, hele birde çocuğum olsaydı daha da garantici olurdum.
İki çocukla kira, harcamalar,masraflar, geçim derdi bana çok stresli geliyor.
Bu arada biz enflasyonist bir ülkeyiz. O yüzden paranın alım gücü önemli. Şu an aldığınız maaş sizin için iyidir ama Allah korusun bir durum olur, paranın değeri çok azalır. O zaman ne olacak? Ya ev hiç alamazsanız?Kiralar her yıl artıyor.

Ben önce mevcut çocuğumu düşünür, ev alırdım.

Eger cocuk dusunuyorsaniz ev borcuna girmeyin. Erteleyin biraz. Ben goruyorum cocuk 4-5 aylikken bakiciya birakip calistiklari icin vicdan yapan, ici icini yiyen anneler. Ac acikta degilsiniz. Hem cocugum olsun hem evim hem arabam derseniz yipranan cocuklar olur

Kafanizdaki tüm sistem çocuğunuzu su an ki bakıcı ablanizin büyüyeceği üzerine ...eşinizin bir tayini ile sizin sistem çöker .Büyük şehirde güvenebileceginiz,çocuğunuzu emanet edebileceğiniz ve sizi yarı yolda bırakmayacak üstelik iki -uc bin aralığında bir maliyeti olmayan bakıcı bulmak kolay değil (SGK+asgari ücret) üzerine kreş ücretini ekleyin +1500 TL civarı da bu edecektir..Tabiki karar sizin ama ben kendi adıma ilk çocuğumla bireysel vakit geçirip onunla doya doya yasanmisliklarim olmadan anı biriktirmeden ailemize yeni bir üye istemedim.Zaten çalışan annenin çocuğu olmak zor bir de yeni gelen bebekle allak bullak olsun ,köşeye geçip bebeği emzirisimi seyretsin istemedim.

Reactions: 000
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…