Oğluma tokat atan kv

Ağzının payını vermeniz veya saçını başını yolmanız gerekmiyor. Çocuğunuza iyi örnek olun. Kanunen ne yapılması gerekiyorsa onu yapın. Darp raporu alıp şikayetçi olun. Eşinizin onlarla daha az sık görüşecek olması bir ceza değil. Eşiniz eninde sonunda görüşecek. Ama davranışlarının sonuçlarına katlanan, bir daha ona göre davranan ailesiyle görüşsün. Onların deyimiyle akılları başlarına gelsin, terbiye olsunlar.

İnanın sevmemesini oğlum adına üzülsemde çok umursamıyorum.Hatta ne yalan söyleyeyim işime de geliyor. En azından zorunlu bir ilişkimiz olmuyor ama oğlum adına çok üzüldüm şok olmuş gibiydi yavrum nasıl etkilenmiş

Kuzum kıyamam ya

Nasil bir cüret ya kp ne yapıyor bu arada?

Ay ben kendimi tutamazdim herhalde.gorusmeyin bir daha

Ben olsam hemen darp raporu cikartirdim.ne demek çocuğumu dövecek

Yavrum benim siz de hazmetmeyin.

Aynı fikirdeyim.

Tepkinizi vermişsiniz eşinizde arkanızda durmuş...Yapan kendine yapar o çocuk onunda torunu görmeyince mutlu mu olacak?Artık görüşmezsiniz bu bahaneyle kafanız rahat olur.
Zaten çok mecbur kalmadıkca görüşmüyorduk bunu ne ben ne onlar sorun ediyordu.Zoruma giden şey oğlumun o korkmuş haliydi.Kendi torununa nasıl yapar bunu aklım almıyor

Eli kırılsın!!!

Belli ki siniriniz geçmemiş
Ben olsam ya arar ya da mesaj atardım
İçimde ne varsa boşaltırdım
Orda hem hasta insanın yanında olduğumdan
Hem de boş bulunduğumdan bu kadarını yapabildiğine inanamadığımdan gereken tepkiyi veremedim ama içimden de çıkmadı diye başlayıp içim soğuyana kadar saydırırdım
Bitecekse böyle bitsin

Çok sinir oldum ya zavallı yavrum benim
Çok yürekten söylüyorum inşallah vuran eli kırılır!!!

Kıyamam kuzuya ya
Benimde o yaşlarda kızım var onu düşündüm boğazım düğümlendi.
Çok bile sabretmişsiniz. Bi daha evlerine gitmezsiniz. Biri bişey diyecek olursa çok kıymetli eşyalarına zarar gelmesin diye gitmiyorum dersiniz.

Küçücük çocuğa el kalkar mı ya aciz yaratık !
Sinirlerim oynadı burda
En azından eşiniz arkanızda duruyormuş bu iyi bişey .
Sizin yerinizde olsam asla o kadına yavrumun yüzünü göstermem . İnsan evladını sevmeye kıyamıyor , eli kırılasıcalar gelip vuruyor bide merhametsiz kadın

Bence görüşmemeye karar vererek zaten mantıklı bir karar almışsınız da ben asıl bu olaydan sonra doğacak bebeğinizin ismi konusundaki kararınızı çok merak ediyorum.
Asla koymam bu saatten sonra kimseye söz hakkı düşmez. Hep böyle olması gerekirdi ama benim gereksiz tadımız kaçmasın tavrım yüzünden olmuyordu.Büyük aptallık benimkisi canım bu saatten sonra ne eşime ne bana bu konu da tek kelime edebiliceğini sanmıyorum.Edersede umrumda değil artık

Başlığı okudum yazıp yazmamakta kararsız kaldım. İçimden geçenleri yazarsam ban yiyeceğim çünkü. Kalpsiz cadı. Allah kendi gibi insanları çıkarsın karşısına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…