- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Eylulmucizesi
-
Hayırlı geceler kızlar.Önce ki konumda kv nasıl bi insan olduğundan bahsetmiştim.Eşimle aynı şehirde olmadığımız için oğlum ve ben tek yaşıyoruz. Ailesiyle gerekli bir durum olmadıkca görüşmemeyi tercih ediyorum sergiledikleri akıl almaz davranışlara katlanıcak ne gücüm ne sabrım kaldı.Kp basit bi ameliyat oldu yakın zamanda bugün oğlumla yanlarına uğradım.Dedesiyle oynarken oğlum yanlışlıkla kv sehpa üzerinde ki aksesuarını kırmış ben o sırada oda da yoktum oğlumun ağlama sesiyle odaya girmem bir oldu. Çocuğumu bi güzel dövmüş kv 4 yaşında çocuğa attığı tokatla parmaklarının izi çıkmış yüzünde.Kolunu sıkmış anlattığına göre morarmaya yüz tutmuş halde zaten.Ben sinirle napıyosun ya sen diyince iyi yapıyorum aklı başına gelsin arsız çocuğunun sizin gibi ana babadan böyle evlat işte dedi.Allaha havale ettim seni daha ne diyim ki diyip çıktım evden.Eve gidince eşimi aradım bugüne kadar nolursa olsun ailesinin davranışlarını yüzüne vurmadım ama ilk defa ağlaya ağlaya döktüm içimi bir daha görüşmeyeceğimi de söyledim.Eşim anlayışsız biri değil ailesiyle zaten bi kavgalı bi mecburi barışık ilişkileri vardı bundan sonra çok daha uzak olucağını söyledi.Arayıp hesap sormuş nasıl böyle bişey yaptın diye ona da aynı şekilde konuşmuş.En içime batan benim çocuğuma nasıl böyle müdahale edebilirler nasıl şiddet uygulayabilirler. O anda saçını başını yolmak istedim yine havale ettim Rabbime sabrettim çıkıp gittim. Bu saate kadar gözüme uyku girmedi. Mutlu bi evliliğim varken böyle insamlar yüzünden mutsuz olmaya dayanamıyorum artık evlendiğim günden beri ne bi saygısızlık ettim ne de onlar gibi mutsuz etme çabalarına girdim. Ben anlamıyorum ne istiyorlar benim evliliğimden yavrumdan ağlamaktan bi hal oldum.Ağzının payını veremediğim için bin pişmanım.
İnanın sevmemesini oğlum adına üzülsemde çok umursamıyorum.Hatta ne yalan söyleyeyim işime de geliyor. En azından zorunlu bir ilişkimiz olmuyor ama oğlum adına çok üzüldüm şok olmuş gibiydi yavrum nasıl etkilenmişNe yazık ki tam tersi durumlar olsa da genelde sizi sevmeyen bir kayinvalide çocuğunuzu da sevmiyor.. Kaba tabiriyle beni sevmeyen benden çıkanı sever mi derler hatta. Adınıza çok üzüldüm çok haklısınız.
Kendinizi yipratmamanizi dilerim.
Ben olsam hemen darp raporu cikartirdim.ne demek çocuğumu dövecekHayırlı geceler kızlar.Önce ki konumda kv nasıl bi insan olduğundan bahsetmiştim.Eşimle aynı şehirde olmadığımız için oğlum ve ben tek yaşıyoruz. Ailesiyle gerekli bir durum olmadıkca görüşmemeyi tercih ediyorum sergiledikleri akıl almaz davranışlara katlanıcak ne gücüm ne sabrım kaldı.Kp basit bi ameliyat oldu yakın zamanda bugün oğlumla yanlarına uğradım.Dedesiyle oynarken oğlum yanlışlıkla kv sehpa üzerinde ki aksesuarını kırmış ben o sırada oda da yoktum oğlumun ağlama sesiyle odaya girmem bir oldu. Çocuğumu bi güzel dövmüş kv 4 yaşında çocuğa attığı tokatla parmaklarının izi çıkmış yüzünde.Kolunu sıkmış anlattığına göre morarmaya yüz tutmuş halde zaten.Ben sinirle napıyosun ya sen diyince iyi yapıyorum aklı başına gelsin arsız çocuğunun sizin gibi ana babadan böyle evlat işte dedi.Allaha havale ettim seni daha ne diyim ki diyip çıktım evden.Eve gidince eşimi aradım bugüne kadar nolursa olsun ailesinin davranışlarını yüzüne vurmadım ama ilk defa ağlaya ağlaya döktüm içimi bir daha görüşmeyeceğimi de söyledim.Eşim anlayışsız biri değil ailesiyle zaten bi kavgalı bi mecburi barışık ilişkileri vardı bundan sonra çok daha uzak olucağını söyledi.Arayıp hesap sormuş nasıl böyle bişey yaptın diye ona da aynı şekilde konuşmuş.En içime batan benim çocuğuma nasıl böyle müdahale edebilirler nasıl şiddet uygulayabilirler. O anda saçını başını yolmak istedim yine havale ettim Rabbime sabrettim çıkıp gittim. Bu saate kadar gözüme uyku girmedi. Mutlu bi evliliğim varken böyle insamlar yüzünden mutsuz olmaya dayanamıyorum artık evlendiğim günden beri ne bi saygısızlık ettim ne de onlar gibi mutsuz etme çabalarına girdim. Ben anlamıyorum ne istiyorlar benim evliliğimden yavrumdan ağlamaktan bi hal oldum.Ağzının payını veremediğim için bin pişmanım.
Öyle yapıcam. Bana verebilicekleri kadar zarar verdiler evliliğim boyunca ama evladıma yapılanı asla kaldıramam.Bir daha asla görüşmezdim!!
Yavrum benim siz de hazmetmeyin.İnanın sevmemesini oğlum adına üzülsemde çok umursamıyorum.Hatta ne yalan söyleyeyim işime de geliyor. En azından zorunlu bir ilişkimiz olmuyor ama oğlum adına çok üzüldüm şok olmuş gibiydi yavrum nasıl etkilenmiş
Aynı fikirdeyim.Morluk var mı çocukta bence hiç vakit kaybetmeden bir rapor alıp şikayet edin kim olursa olsun çocuğa şiddet uygulayamaz yerinde olsam o kadının ağzını burnunu kırardım kim köpek oluyor da benim çocuğuma vuruyor
Çocuğum yok ama olursa sevmelerine bile kıyamayacağım evladımın saçının teline dokunsalar soluğu poliste alırım kendi annem babam dahi olsa değişmez
Görüşmeyi asla düşünmüyorum.Yavrumun o korkmuş halini titreyerek bana sarılmasını gördükten sonra asla görüşmem.Kuzum kıyamam ya
Nasil bir cüret ya kp ne yapıyor bu arada?
Ay ben kendimi tutamazdim herhalde.gorusmeyin bir daha
Zaten çok mecbur kalmadıkca görüşmüyorduk bunu ne ben ne onlar sorun ediyordu.Zoruma giden şey oğlumun o korkmuş haliydi.Kendi torununa nasıl yapar bunu aklım almıyorTepkinizi vermişsiniz eşinizde arkanızda durmuş...Yapan kendine yapar o çocuk onunda torunu görmeyince mutlu mu olacak?Artık görüşmezsiniz bu bahaneyle kafanız rahat olur.
Fazla sabırlıyım.Keşke böyle olmasaydım.Ben o kv nin saçını başını yolmadan çıkmazdım evden herhalde sizde sabır varmış
Kıyamam kuzuya yaHayırlı geceler kızlar.Önce ki konumda kv nasıl bi insan olduğundan bahsetmiştim.Eşimle aynı şehirde olmadığımız için oğlum ve ben tek yaşıyoruz. Ailesiyle gerekli bir durum olmadıkca görüşmemeyi tercih ediyorum sergiledikleri akıl almaz davranışlara katlanıcak ne gücüm ne sabrım kaldı.Kp basit bi ameliyat oldu yakın zamanda bugün oğlumla yanlarına uğradım.Dedesiyle oynarken oğlum yanlışlıkla kv sehpa üzerinde ki aksesuarını kırmış ben o sırada oda da yoktum oğlumun ağlama sesiyle odaya girmem bir oldu. Çocuğumu bi güzel dövmüş kv 4 yaşında çocuğa attığı tokatla parmaklarının izi çıkmış yüzünde.Kolunu sıkmış anlattığına göre morarmaya yüz tutmuş halde zaten.Ben sinirle napıyosun ya sen diyince iyi yapıyorum aklı başına gelsin arsız çocuğunun sizin gibi ana babadan böyle evlat işte dedi.Allaha havale ettim seni daha ne diyim ki diyip çıktım evden.Eve gidince eşimi aradım bugüne kadar nolursa olsun ailesinin davranışlarını yüzüne vurmadım ama ilk defa ağlaya ağlaya döktüm içimi bir daha görüşmeyeceğimi de söyledim.Eşim anlayışsız biri değil ailesiyle zaten bi kavgalı bi mecburi barışık ilişkileri vardı bundan sonra çok daha uzak olucağını söyledi.Arayıp hesap sormuş nasıl böyle bişey yaptın diye ona da aynı şekilde konuşmuş.En içime batan benim çocuğuma nasıl böyle müdahale edebilirler nasıl şiddet uygulayabilirler. O anda saçını başını yolmak istedim yine havale ettim Rabbime sabrettim çıkıp gittim. Bu saate kadar gözüme uyku girmedi. Mutlu bi evliliğim varken böyle insamlar yüzünden mutsuz olmaya dayanamıyorum artık evlendiğim günden beri ne bi saygısızlık ettim ne de onlar gibi mutsuz etme çabalarına girdim. Ben anlamıyorum ne istiyorlar benim evliliğimden yavrumdan ağlamaktan bi hal oldum.Ağzının payını veremediğim için bin pişmanım.
Fazla sabırlıyım.Keşke böyle olmasaydım.
Asla koymam bu saatten sonra kimseye söz hakkı düşmez. Hep böyle olması gerekirdi ama benim gereksiz tadımız kaçmasın tavrım yüzünden olmuyordu.Büyük aptallık benimkisi canım bu saatten sonra ne eşime ne bana bu konu da tek kelime edebiliceğini sanmıyorum.Edersede umrumda değil artıkBence görüşmemeye karar vererek zaten mantıklı bir karar almışsınız da ben asıl bu olaydan sonra doğacak bebeğinizin ismi konusundaki kararınızı çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?