Oğluma tokat atan kv

İçim soğudu açıkçası çok sevindim bu kararınıza da. Bakın Onlar büyük olarak hiç düşünüyorlar mı huzursuzluk çıkmaması için. Ellerine geçen ilk fırsatta size cehennemi yaşattılar. Keşke size bağırıp çağırsaydı da küçücük yavrunuza o travmayı yaşatmasaydı. Cehaletinde boğulsun inşallah.

Ben darp raporu alıp şikayetçi olurdum
Affet diye yalvaracaklar o zamanda şikayeti istersen geri çekersin ancak bundan sonra ne ölüme ne dirime çocuğumuda hiçbir şekilde görmeyeceksiniz dersin

O elleri kırılsın inşallah! Bir daha sakın arayıp sormayın insan yerine koymayın! Değil zira!!

Küçücük kuzuya merhameti olmayan birine sizde merhamet etmeyin hiç bir şekilde ne çocuğu görsün ne sizi bundan sonra

Terbiyesizlik etmiş. Bahanen hazır, bından sonra da görüşmezsin olur biter. Eşine de dersin sebep bı diye zaten arkanda da Durmuş. Ölüm ve hastalık Hariç daha da bir araya gelme.

Eşinizin arkanızda durması çok güzel. Burada çoğu kadın eşinin kendi ailesi tarafında yer almasından şikayetçi. Eşinizi mantıklı biri olduğu için tebrik ediyorum:)

Bundan sonra mecbur kalmadıkça görüşmeyin konuşmayın, hele ki evlerine gidip asla kalmayın, çocuğunuzu onlarla tek bırakmayın..

Umarım utanıp özür dilerler

Keşke o anda boğazına yapışıp, bir daha çocuğumun kılına zarar verdiğini görürsem seni gebertirim diyerek tehdit etseydin. Adi kadın, okurken benim içim acıdı kuzuya. Allah onu bildiği gibi yapsın.

o kadın çocuğuna değil sana tokat atmış kendini rahatlatmış.sana yapamıyor çocuğun kırdığını bahane edip sana olan hıncını çocuktan almış..ne işin var ki orada ..ameliyat olsa da ne olursa olsun isterse gebersin derim bir daha da gitmem..allaha havale etmekle olmuyor bu işler..allaha giden posta yolu çok yoğun..sana sıra gelmez..o kadına ağzının ve davranışının payını veremedin ya bu senin içinde hep kalacak..uzak dur

Çok korkunç bir durum.Lütfen bir daha görüştürmeyin çocuğunuzla.Bu yaşlar da gördüğü şiddet,psikolojisini bozabilir.

vallahi helal olsun nasıl tuttun kendini, ben olsam kimse alamazdı elimden o kadını.sakın yüzünüzü görmesin bir daha.

Niye şikayet etmediniz? 4 yaşında çocuk kendini haklarını korumak için bir şey yapamayqcağına göre bunu yapmak annesi olarak sizin göreviniz değil mi?
Biri size oranızı buranızı morartacak kadar şiddet uygulasa susup oturmazdınız gider şikayetçi olurdunuz, aynı şey çocuğa gelince niye susuluyor?

Daha da büyük tepki verebilirmişsiniz ama neyse, çıkmış gitmişsiniz.
Eşiniz de adammış.
Bundan sonra tavrınız belli olsun, asla evinize sokmayın, aramayın, gitmeyin gelmeyin.
Ola ki sizi ararlar işte o zaman canınızın istediği gibi sayar söversiniz.

Bir daha görüşmemek için gayet geçerli bir sebebiniz var.

Gidin darp raporu alın çok ciddi söylüyorum. Bir daha ne size ne de ailenize yaklaşabilsinler. Parmak izi çıkacak şekilde dövmek bildiğin çocuğun canına geçmiştir. Nasıl insanlar var Allahım şu dünyada.

Akıl sağlığı yerindemi o insanın.İnsanbile demiorum.Ya hayvanlar bile nasıl koruyup sahiplenio.Birdaha o insanlarla yalnız birakmayın çocuğunuzu.En yakınları bunu yaparsa başkaları beler yapar.Torunun o senin torunun olmasın 4 yaşında ya.Allah sorsun.4 yaşındaki çocuk ne yapmış olabılır.Görüşmeyin.Çocugunuzun psıkolojısını dusunuosanız onlarla asla bırdaha yalnız bırak ayın.

versende anlamaz bak esin yaninda dahada gitmesin olur biter en iyi cvp allaha havale etmekle yapmissin

Ben olsam galiba orda ağzıma geleni sayardım, elime geçen ne varsa da hepsini atıp kırıp öyle çıkardım o evden.

Bence kesinlikle siz de görüşmeyin çocuğunuzu da görüştürmeyin.

Yazık yavrum nasıl korkmuştur kim bilir.

Ben daha yeni hamileyken yeğenim sert bir oyuncakla karnıma vurmuştu. O an can acısı ve korkuyla bağırmıştım çocuğa. Aylar geçti hala içime batıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…