Oğluma tokat atan kv

Başlığı okudum gerisini okumadım.O eli kırarım. Net.

Daha fazla üzmeyin kendinizi çok şükür eşiniz arkanızda durmuş. O kendini bilmezi de bir daha görmezsiniz olur biter. İnsan olsa, normal olsa zaten küçücük çocuğa el kaldırmazdı. Allah böylelerinden korusun hepimizi

Aynen. O kadar da yazdık, darp raporu alın, şikayetçi olun diye. Konu sahibi görmezden geliyor.

Bu arada, dediğiniz gibi aynı muameleye konu sahibi maruz kalsa, burada da çoğu kişi darp raporu al, şikayetçi ol yazardı. Ama konu çocuk olunca yorumların sadece %10’u kadarı bu yönde. Çocuğa şiddeti böyle normalleştirmek, sadece “ağzına geleni söyleseydin” vs demek de korkunç.

Yetişkine şiddet olunca darp raporu ve şikayet, çocuğa şiddet olunca ağzına geleni sayma, eşyaları yere atma vs. adil değil. Sadece yaşı küçük diye bu çifte standardı haketmiyor. Bilakis ufak olduğu ve kendi hakkını koruyamadığı için ekstra hassas davranmak, çocuğun tüm haklarını korumak lazım.

Malesef öyle. Yorumlarda öyle gerçekte de öyle yetişkin olsa şiddeti gören daha çok ciddiye alıyoruz. Çocuklara uygulanan şiddet normal görüyoruz. Annedir babadır dededir vs döver de sever de mantığı. Halbuki çocuk kendinden kaç kat güçlü birinden o şiddeti görüyor ve haklarını koruyamıyor. Sesi çıkmıyor nasılsa. Burda anne olarak konu sahibinin şikayetçi olması gerekiyordu. Basit bi popoya şaplak bile değil kolu morarmış kendi kolunu biri morartsa neyse mi diyecek.

Ateşe elinizi.dokunmayin masa kullanin felsefesi her zaman kv de geçerlidir sakin ikili polemige girme esine fikrini söyle anlat uzuldum kirildim cocugumuzun psikolojisi bozuldu seklinde o gerekeni yapar ve en.etkilisidir
Bu arada hadsiz kadin ruh hastasi daha da evine gelip devam.ederse o zaman sen de cevabini verirsin

Dün bu yaşadıklarımdan dolayı çok yazamadım buraya merak etmeyin evladım söz konusu olduğunda dünyayı karşıma alıcak bi insanım her ne kadar o an sabretsemde dayanamadım ve gidip darp raporu aldım.Eşiminde payı büyük gidip almamda koskoca adam onca derdinin arasında arayıp saatlerce ağladı.Her ne kadar yapmam gereken şey belli olsada eşimin düşğncesini bilmek zorundaydım.Hep bunu düşünmüş o da git şikayette bulun ben hep arkandayım dedi ortak bi karara varıp zaman kaybetmeden annemin yardımıyla onun çalıştığı hastaneden darp raporunu aldım. Çocuğa şiddet olduğu için hastane polisi de gördü çocuğu mesajlar vs kanıt göstererek olayı açıkladım küçük bi ilçede yaşıyorum tanıdığımız bi insandı yardımcı oldu şikayet dilekcesi oluşturuldu ve o dilekçeyle savcılığa şikayette bulunmamı söyledi. Darp raporu elimde bana ve eşime attığı çok ağır hakaret mesajları ve de bu uyguladığı şiddeti kanıtlayan mesajlarda var ondan dolayıda şikayette bulunucam.Hafta sonu gidebilirmiyim diye sormayı unuttum internetten baktım biraz hafta sonu sadece çok acil cinayet vs olaylarına bakıldığı yazıyor. Yarın dilekce vermeye gidicem.Kendimi yedim bitirdim yanlarına mı kalıcak bu diye bencede en doğru şeyi yaptığımı düşünüyorum vicdanım çok rahatladı.

Ben oğluma tatlım sen gel diyip bi odaya götürürdüm bekle beni annecim gelicem derdim. Sonra kv yanına gidip sen naptığını sanıyosun diyip sacina basina yapışırdım..
Yani bilmiyorum su hayatta tek taviz veremicegim seydir oğlum. Okirken sinirlendim. Yani saç baş yolarim diyorumda büyük mu konusuyorum bilmiyorum ama bir daha asla affetmezdim oglum yokkende laflarimla doverdim..

Harikasiniz.. Ben olsam sinirden ilk anda sabredemez kv saldirirdim. sikayette bulunmak aklima gelmedi ilk okudugumda ne yalan soyliyeyim. En iyisini yapmissiniz

Aynen. O kadar da yazdık, darp raporu alın, şikayetçi olun diye. Konu sahibi görmezden geliyor.
Şikayetçi olunca bir şey değişecek mi gerçekten? Babaanne olacak haysiyetsiz, küçücük savunmasız bir çocuğu dövdüğü için ceza alacak mı? Bence bir tokattan bir şey olmaz, büyüğü denilir. Daha fazla bu insanlarla muhatap olmak zorunda kalır aile, çocuk daha fazla yıpranır. Anne ve baba birlikte bunun üstesinden çocuğa zarar vermeden daha güzel gelirler diye düşünüyorum.

Harikasiniz.. Ben olsam sinirden ilk anda sabredemez kv saldirirdim. sikayette bulunmak aklima gelmedi ilk okudugumda ne yalan soyliyeyim. En iyisini yapmissiniz
Yapmadığıma pişman oldum bende en azından hırsım geçerdi dedim ama iyi ki yapmamışım. Haklıyken haksız duruma düşücektim belkide şimdi böyle bi hakkım olmayacaktı.Bu saatten sonra ne doğucak bebeğime ne oğluma dokunamazlar bile. Yorumun için teşekkür ederim canım hayırlı akşamlar

Evet ceza alacak tabii ki. En azından 5 yıl içinde başka birine bile benzer bir suç işlerse hapis cezası alabileceğini bilecek. En düşük ceza bu çıkar. Ayrıca çocuğa uzaklaştırma da alınabilir. Hakimin “bir tokattan bir şey olmaz, büyüğüdür” diyeceğini mi sanıyorsunuz? Davaya bakmak ve kanunda yazan cezayı vermek zorundalar.

Çocuk niye daha fazla yıpransın, ne alaka? Tüm çocuklar herkesin davranışlarının sonuçlarına katlanması gerektiğini, o yüzden kendilerinin de dahil herkesin kanunlara uygun davranması gerektiğini bilerek büyümeli.

Oh, en iyisini yapmışsınız. Artık onlar düşünsün.

Ahh keşke siz de ona patlatsaydınız Bi tane. Ben okurken sinir oldum eşim dahil kimse vuramaz çocuğuma. Sen kimsin ki bir de haklı gibi akıllansın bilmem ne diyor. Tam ağzını ensesine kadar yırtmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…