Çocuk Hastalıkları oğlumda 4 gündür geçmeyen kusma ve ishal :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
kızlar oğlum 2,5 yaşında 4 gündür çok sulu ishal ve kusması var.2-3 kere kusuyor günde 4-5 kezde ishal oluyor. sırtına kadar çıkıyor ama ishal olunca. sabahları biraz ayaklanıyor, genelde yatıyor hep. karnını gösteriyor acıyo diye. masaj yaptırıyor. hiç böyle yatmamıştı. çok üzülüyorum :(( iki kere doktora gittik. kaka tahlili falan yapıldı bişey çıkmadı. mikrobik, bulaşıcı bişey dedi doktor. reflor verdi. zamanla düzelecek bir hafta falan da sürebilir dedi. bulantısı var galiba parmaklarını ağzına sokup öğürmeye çalışıyor. istifra edince rahatlıyor biraz bi süre sonra tekrar yatıyor. salgın da varmış galiba. benzer şikayetleri olan varmı? daha uzun sürermi acaba? bişey yediremiyorum inat ediyor yiyip içmiyor. biraz yoğurt, simit, çubuk kraker ve muz yedi bugün. vermek istediğim şeyleri yemedi bir kaşık bile yediremedim. :(((( hiç onu böyle gün boyu yatarken görmemiştim. çookk moralim bozuk...:((((

canım geçmiş olsun, ama bence bir daha götürün doktora ne olur ne olmaz..burdan bir şey söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum..en iyisi tekrardan doktora götürmek 4 gün az zaman değil..tekrar geçmiş olsun

canım dün akşam tekrar götürdük zaten. ayrı bir doktora aynı şeyleri söyledi. su kaybı yok dedi.bu şekilde bir h afta on gün bile sürebilir dedi.bişey olmaz dedi.kusma sayısı daha çok artarsa 5-6 kez gibi.ishalindeki renk değişimi olursa getirirsin dedi. onun dışında bişey demedi. ama anne yüreği ben kendimi çok kötü hissediyorum. o böyle yatınca karnını gösterip acıyo diyince. çok hareketli bir çocuk normalde hiç onu böyle yatarken görmemiştik. oyüzden üzülüyorum. salgın da varmış galiba belki benzer şeyleri yaşamış tecrübeli anneler vardır içimi rahatlatır diye yazmak istedim..:((

Back
X