Oglumdan ayri kalacagim diye uyuyamiyorum

Olabilir
Zaten belirttim anne değilim diye bana öyle gelmiyor şu an diye

Ama biraz da yapı meselesi sanırım
Bir ablam var kızı hep bizde kalırdı hala kalır ( annemlerde yani , bebekken arada şimdi de bazı haftasonları kalır )

Diğer ablamın 3 kızı var daha bir kere annemlerde bırakmamıştır

Bende aynen senin gibiyim yaa... Hastalıktan perişan olurum işe gidemem, o gün bile ablama götürmem kızımı olsun evdeyim yanımda kalsın. Kalkarım ilgilenirim onunla. Birde kendim için hastaneye giderim oda benle gelir geçenlerde 2 ye kadar hastanede kaldık. 3 müz. bırak işte ablana yok illa benle olsun anneliğin bazen mokunumu çıkarıyoruz ne.... düğünlerde falan ağlıyorum benim kızımda evlencek gidicek diye (( hemde eşimle beraber amaannn alışıcaz sanırım onlar yakamdan düş artık anne dediklerinde...

aynen su aygırım normalde ev hıc tam tamamıyla toplu olmaz bızde onun odası hep oyuncak ıcınde olur o olmadan oyle olmayacak sımdı
kı olduklaı zamanda ben mesela cok derıma y annem alsada su temızlıgı 5 saatte degıl 2 saatte yapsam dıye ama ıste belkıde bu bır sınav sımdı

kendı annelerınız sag degılmı canım?
ablalarında cocukları vardır ama cok kucukmus kendı cocukları buyukse onu sevmıs olmuslardır
makas kagıt makası ama senınkı daha kucuk olabılır
henuz tutmayı ogrenemedı ama gelsın ogretecegım bende
ben bı ara okula aksam ugruyayımda ısımı garanrtıye alayım
malzelerı ısterlerse dahada ısıme gelır acıkcası

ben olsam göndermezdim. sizinle kalsın. sizinle gelsin düğüne, doğum gününe.
3 yaşındaki oğlunu bir kaç gün de olsa yanınızdan ayırmayın bence
dogum gunune gelecek fakat dugunde durmuyor cocukluk arkadası bu dugunu olan kısı tum dugunu organıze eden sarkıyı pastayı takıyı tokayı adam eden kısıler sımdı aynı gorev bızde cocukla nasıl yapabılırız dedıgım gıbı dugunlerıde sevmıyor huzursuzluk edıyor bırde annem yengeme yardım etmemı soyluyor hem yemek yapımında hemede cocukları kendı evıne al sen bak onlar hazırlansın dıyoar
bırd eben calısıyorum esımle sabah 2.30 saat mesafe var evden cıkıs ve varıslarda o arada bakacak kımse olmadıgı gıbı esımde uyumak zorundakı aksam 12 saat calısabılsın dıye..

bizden saglam kaynana olacak
ben henuz aglamıyorum evlenecek dıye ama bır gun onun evıne gıdık ıkı buklum arkama bıle yaslanmadan oturacaksam dıye cok uzuluyorum
halbukı en kotu ıhtımalle evlenmesıne daha 27 sene var :44:
valal bana cok kızıyolardı cocuk 3 aylıktı 4 aylıktı ta ıstanbuldan nerelere gıdıyordum onunla sımdı aglasa napcam dıye dusunurdum acemılıkmı tutkumu anlamadım

en büyük ablamın 21 yaşında oğlu 14 yaşında kızı var :) diğerinin 12 yaşında ve 5 yaşında iki oğlu var...
en büyük ablam bakıyor genelde. Diğeride komşum aynı sitedeyiz. Ama biz ablama çok alıştı diye ayırmadık :) yoksa komşum olanda bakıyor bakarım diyor :) arabayla götürüp getiriyoruz bizde.

bu arada Ablamada anne diyor kızım. Geçen gün dedim kızım teyzene teyze de artık bak karışıyor anneler dedim. Senin anne bir tane dedim. Durdu teyze olan senmisin dedi bende şok tabi. Biliyorsun dimi annen olduğumu dedim. ııh ıhh dedi. Ziili. Peki dedim ben teyzensem annen kim ......can dedi (ablamın adı) çıldırtma beni hadi yat dedim uyudu, akşama kadar bunu düşündüm. Ablam gel beraber uyuyalım gitme deyince bas bas bağırıyo ben annemle uyurum diye :) şaka yapmıştır herhalde dimi..

birde bu basrolun teyzede degıl kayınvaldıe oldugunu dusunsene
şaka yapmışltır yada suanad aklı tam kesmıyor olabilir
kafası karısıyordur cnaım
benım oglumda anneme anne dıyordu sımdı uzun bır suredır ona anane bana anne dıyor tabı arada banada anane dıyor
mesela oradayız onu almaya gıttım bı soluklanıyorum dıyelım su ısterken bıle annemden ıstıyor

ay cocuklar bızı cok uzuyor ya

nerden baskan 27 sene pöfffff.. hemende koymuş yaşını, nerden biliyosun 30 da evleneceğini
belki 20 yaşında üniv. tede evlenecek oğlan, bak bakk şimdiden yoluna çocuğun set he.

şaka bir yana

olsunda canım böyle ayrılıklar olsun ne diyelim :) Allah onları bize bağışlasın. Allahı gücendirmemek lazım.

Sen kızdın mı bana :44:
Yok ben gördüm zaten çocuğum yok yazını.
Anne olunca anlarsın dedim ters bişey mi dedim ki..
Kızdın gibi geldi de ondan :44:

Sen kızdın mı bana :44:
Yok ben gördüm zaten çocuğum yok yazını.
Anne olunca anlarsın dedim ters bişey mi dedim ki..
Kızdın gibi geldi de ondan :44:

Sen benim hiç kızdığımı görmemişsin herhalde
Yoo kızmadım ki :26:
Var olmayan bir duyguyu hissedemiyor olmam çok normal
Anne olunca buraya yazarım

ben şaka yapmış olduğunu düşünüyorum bazen böyle saçmalıyor :) ama sonradan şaka şaka derdi anlamadım.

ayy kayanan olsaydı snaırım fenalık geçirirdim. Yok iyi biri olsa can kurbanda :))))
aynen bizimkide ablamdan ister suyu hep. Hatta üst kata çıkabilirmiyim anne dedi ona geçenlerde :) bende yanındayım he.

Ama şunu da merak etmiyor değilim
Birkaç gün bu kadar sıkıntı oluyorsa
Bu oğlunu evlendirip ama kabullenemeyen kayınvalideler haklı mı

Bu kağıt makası şu normal küçük renkli makaslardan mı :44:
Benimki 23aylık kullanabilir mi ki...
Elini felan kesmesin.
Sen başka ne oyuncaklar alıyorsun oğluşuna.Zeka geliştirici vs..

sevdan o zamana kadar donem degısır ya
cocugum 30da evlensın duyguları ve dusuncelerı degısmesın
3 tanede cocugu olsun

zaten genc anne oldum genc kaynana olmayayım

e haklı tabıı
ben onu ne kadar zorluklardan sonra kavustum ha bugun hamıleyım bugun ıyı yarın ne olacak dıye yuregım agzıma gele gele bı hamılelık gecırdım
keza dogurdugundan sonrada cocuk ınanılmaz maddı manevı bır yatırım kaynagı
sonra evlensın pacozun bırı gelsın yok annene gıtmeyelım desın kırarım bacaklarını

duygularımız bızımde yaslarımız buyudukce degsıır herhalde bılmıyorum bızde boyle yorumlar yapıyoruz cunku

Bu kağıt makası şu normal küçük renkli makaslardan mı :44:
Benimki 23aylık kullanabilir mi ki...
Elini felan kesmesin.
Sen başka ne oyuncaklar alıyorsun oğluşuna.Zeka geliştirici vs..

kagıt makası derken kesıcı olmayan bır makas ben alısverıs merkezınden aldım ogluana makası hafta sonu
benım ogluma ben muzık aletlerı aldım hep kucukken alısverıs arabaları i arabalar ıs arabaları pelus oyuncaklar ama zeka gelıstırıcı bırde arabamız vardı sımdı kırıldı kup yerlerı vardı ıcıne atıyordun
onun dısında ben bırebır oynamayı sevıyorum bır arkadasımdan duydum
corap sepetını cıftlerı ayırıyorum rengarenk oluyor aynı desen ve rneklerı bırbırıyle eslesmesıne yardım edıyorum
mandallardan renk ogretıyorum
sayı saymayı ogretıyorum
bızıme vde cok tv acılmaz actıgımdada genelde yabancı kanallar acıyorum ıng ogrensın dıye ama yada bı yatkınlık olsun dıye ama yok
onun dısında muzık acıp oynuyoruz

yemek yaparken ılla corba karıstırır tuz atar bısey yapar
evı supuruyor :)
evdekı aktıvıtelerımız bu sekılde
kagıt olayını yenı ogrendım bır daha bakmam lazım o sayfayı bulup 3 yas ıcın aktıvıtelerde gormus olmam gerek

ha bırde en meshur kardesı varmıs gıbı bı kuzuyu sarıp sarmalıyoruz butun gun yatır kardes kalkdır kardes oynuyoruz

cokta zeka gelısıtırıcı bısey yapıyormuyum bılmıyorum acıkcası ama ogretmek gerek bıseyler yapmamız gerek

O zaman özellikle anne olan gelinler kayınvalidelerini anlayışla karşılamalı

Haklı değiller ama kabullenmekte çok zor sen bak büyüt ağla psikolojin bozulsun elin kızı gelsin alsın oğlunu Ben evlendirmem oğlumu koynumda uyansın hep

Sen benim hiç kızdığımı görmemişsin herhalde
Yoo kızmadım ki :26:
Var olmayan bir duyguyu hissedemiyor olmam çok normal
Anne olunca buraya yazarım

Ben kızdın sandım ondan :13:
Buara nişan ve söz vs yok demi sende?
Sevcan ın dediği gibi smiley kullanmamışn ya ben yanlış anlamışım
Smiley insanın tepkisine yansıyor genelde .
Neyse kadercim sen umursama ben bazen alınganlık yaparım böyle

Yenidendoğdumum oğluşun telefonda konuşabiliyor mu?
Ayrı kaldığın günler arayıp konuşssan hem sesini duymuş olursun :26:
Ama o zaman da ağlar mı ki anne diye :26:

Haklı değiller ama kabullenmekte çok zor sen bak büyüt ağla psikolojin bozulsun elin kızı gelsin alsın oğlunu Ben evlendirmem oğlumu koynumda uyansın hep

ay bıde tınycım benım aklıam ne gelıyor su mıllı olma durumu var ya
ay ben hıc konduramıyorum o olayı ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…