Oglumdan ayri kalacagim diye uyuyamiyorum

Çok doğru Kader ortası lazım… biri bana demişti ki siz kocaman çocuklarınızı sallaya sallaya uyutuyorsunuz biz bebeklikten odasını ayırıp kendi uyumasını sağlıyoruz. Önce ağlıyor uyurken ama sonra alışıyor kendi kendine uyumayı.. biz ise kocamızı bırakıp onla yatarız. Ben henüz o noktaya gelmedim ama kızım 2,5 yaşında yatağı hala benim odamda ayırmaya kıyamıyorum. 5 yaşında olup da anne babayla yatan çocuklar biliyorum..
İkinci açıdan da bakarsak.. biz duygusal bir milletiz. Bir program vardı ya yıllardır görüşmeyenleri buluşturuyordu Film Gibi sanırım adı hatırladığım kadarıyla… onu düşünün yıllar sonra buluşmuş baba oğul; baba 60 yaşında oğlan 40 hüngür hüngür mendiller yetmez.. ama iki yabancı olsa aynı durumda o an “nasılsın, napıyorsun?” der ve herkes kendi hayatına devam eder.. bu da kötü bir durum tabi.. yine de fazlaca abarttığımız konusunda tecrübelerime dayanarak hem fikiriz..

kendı cabalarıylamı buyumus esın
okumus dısarıda kalmıs cok uzuldum :S
ben hepsıne bakamadım bıle..
onu ızleyen o cocugun annesı oldugumu dusunemıyorum bıle bı bıberon sekerlı su verse cocugun elıne cocuk aglamadan 1 saat oylece duracagı garantı agladıkca vuruyor :S

Gececiyken bile o akşamı zehir gibi geçirmek….bunu tuttum..

15 gun o yokken sız agladınızmı pekı hzuunlendınızmı naptınız
nasıl asabılırız bu durumları ?
oglan annelerı guclu olmamız lazımmıs Oglum cok guzel dımı tütü masallah analar neler doguruyor be

Anammm siz şimdiden böyleyseniz yandı gelinler….kaynanalar azcık haklı mı ki

canım oglumun özel durumunu biliyosun 4 yasına girdi oglum.. son zamanlarda eve kimse gelmesin bizde bir yere gitmeyelim istiyodu.. kendı kabuguna çekilme gibi bi durumu vardı.. bende eşimin halasını cagırdım içine kapanmasına izin vermek istemiyorum aglasada eve birilerini cagırıyorum yada aksamları akraba ziyaretlerine gidiyoruz..

aslında peşlerine takılmasına cok sevındım bıyere gıtmek dısarı gıtmek ıstedı.. eşimi aradım bak ne güzel oluyo korkma halam bakar ona dedı.. bide dönüp bana öpücük atıyodu korkma der gibi

masallah oglusuna allah ayırmasın evlatlarımızdan

Evet çalışmış burs almış vs. vs. İnsanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri kafasına vuruyor sussun diye yüz üstü yatırıp örtü fırlatıyor falan Annesine allah sabır versin çok zor bir durum

Ayy canım ablacım annelik böyle bir duygu herhalde Hayat bu, ileride de yaşayacağınız ufak tefek ayrılıklar olacak. Şimdiden alışmaya başla bence,hem yabancıya gitmiyor ki annenle birlikte. İçini ferah tut

canım benım bazı kurallarım vardı bunu en cok uyku konusunda tutarım oglumla uyumayı cok severım
ama kendı basına uyur kendı odasında uyur
hafatda ortalama 1 aksam kalkıp yanımıza gelır oda uykusunua lmıstırda ıste kıpır kıpır uykuya boluk boluk devam ettıgı zamanlar dıyeyım sana
bebeklıgınden berı boyle ara ara ayakta ara ara salıncakta ara ara kucakta salaldık kımı zaman elını tutup uykuya dalamasını sagladık ama kendı basına bıraktıgımızda hep uyur yanı benım psiokolojık durumuma baglı onu nasıl uyuttugum

fılm gıbıyı bırakta muge anlıda kurban bayramı attılındeyken ızlıyodum yada yılbası tatılınden sonrakı gun ay kac sene sonra kardesler bulustu onlar bır damla aglamadılar da ben kahroldum aglamaktan

hakket alemsin valla

Öyle kesinlikle
Bilemiyorum evlat farklı şey tabi ama
Ben en azından eşi için ölüp dirilenlerden değilim , herşeyden ödün veremem
Vermek te istemiyorum, yarın ne olacağımız belli değilken
Şu dünyada sürekli kendimden kısarak bişeyler başaracağımı zannetmiyorum

Ablamın çocuklarına bile çok bağlıyım ama yeğenim diye de şımartmıyorum onları
Dur demem gerektiği yerde diyorum, kötü yanlarını anlatıyorum

O programı izlerdik annemde ağladı babamda ben gülerdim
Biraz yapı meselesi böyle şeyler ama
Millet olarak fazla duygusalız evet

Peki senin var mı gelecekteki yakın planlarında çocuk

Peki senin var mı gelecekteki yakın planlarında çocuk

Allah’ım cümleye bak “gelecekteki yakın planların” yakın gelecekteki planların olacaktı. Bu da aynen “eski devlet bakanı mı devlet eski bakanı mı” hadi başka bir tartışma konusu.

yenidendoğdum...canım okurken içim sızladı ya...ben de aynı senin gibiyim..eşim biraz kızıyor bu huyuma ama ne yapayım elimde değil..doğumgünümde bile eşim kv ile görüşüp bana sürpriz yapacağını söylemiş ve doruk u sana bırakıcaz demiş..başta geceyi biraz eşime zehir etmiştim..ben eğleniyorum oğlum yok diye..aslında bendeki his , hem ayrı kalmak hem de vicdan azabı gibi birşey..tuhaf işte..annelik..senin de öyle sanırım..mecburiyetin varsa biraz dayan,neticede emin ellere teslim ediyorsun..

İnşallah.. bu arada dün Natlus ne yaptı. En son sen yorum yazmıştın gözüme çarptı…

Bilmiyorum galiba yöneticiler kapattı konularını
Ama bugün yine açmış, her zaman ki gibi

Şimcik ben bi gülücük bile atsam konu dışından banlanan biri olduğum için
Konu ile ilgili de yorumlarıma devam edeyim

Bence biz kadınlar anne olunca kendimizden çok ödün veriyoruz ama erkekler öyle olmuyo
Bu yüzden oğlu evlenince de yıkılan kayınpeder yok hep kayınvalide var

Oğlu evlenince yıkılan kayınpeder yok da oğlu evlenince darphane sayısının 2 ye katlandığını düşünen kayınpeder sayısı hayli fazla.

Allah sabır versın dıyorum ya gerçektenerkekler anlamıyorlar bu durumu canım
ama mesela yapı meselesı benım mesela anenm babam aglasın sebbıde bılmesem bende aglarım duramam
daha ketun olmak gerek ama bende nerdeee su 20 dakıkayı ızlerken bıle kadın kcoasıyla cezaevınde gorusuyor cocukları sormuyor hah dıyorum duygusuza bak hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…