Oglumla anlasamiyorum

Bence sorun edilcek bi durum degil, erkek cocuklar bu konuda daha rahatlar.
Abimden ve esimden örnek vereyim:
Abim baska sehirde okumak icin 21 yasinda ayrildi evden ve haftalarca aramadigi olurdu annem arardi cogu Zaman. Ama aralarinda hic sorun yok abim cok sever ve düskündür anneme.
Esimde ayni seneler önce cikmis evinden oda ayni okul icin. Bazen bi ay ve daha fazla aramadigi olurdu annesini benim hatirlatmamla aradigi bile olurdu ,ozamanlar daha evli degildik. Bazen hatta sorardim neden aramiosun anneler bekler diye. Aklima gelio tam aricam bisey cikio kalio falan diye gecio diodu hep.

Yani kasten yaptiklari bisey degil. Ben suan evliyim ve annemi cok sIK ararim esim öyle degil. Haftalarca aramadigi olur. Sevmiyomu annesini hayir cok sever.

Oglunuz suan daha cok genc aklinda kimbilir neler var. Arkadaslariyla gezmeler is vs. Kötü düsünmeyin bence. Aranizda baska sorunlar yoksa bunu sorun etmeyin.
Helede yeni tasindiysa suan yanliz yasamanin tadini cikartiyo tek:)

Ben iyi bi anne olduguma inaniyorum ama oglum evden ayrilamayi tercih etti 23 yasinda ne ariyor ne soruyor onu o kadar ozluyorumki ne yapicami bilmiyorum
Benim de oğlum olacak. Hep başına buyruk, kendi kararlarını alan, hür ruhlu bir yetişkin hayal ediyorum. Yasadışı, Yanlış şeylere karışmıyorsa üzülmeyin. Sizi üzen sadece evden ayrılması mı? Yaşı buna müsait çünkü.

Kusura bakmayin internetim yoktu ama cok.bosluktayim onu cok ozluyorum ili oglum daha var ama o ilk goz agrim icim aciyo onu ayni bi kiz gibi damatliginla cikarmak isterdim.obur oglum 19 yasinda okuyo yanimda abisini hep onder olarak goruyo oda gidecek diye korkuyorum.oteriter bi aile degiliz ama cocuklarim .niye boyle oldu bilmimiyorum

23 yaşında bekar bir erkeğin evden ayrılması artık normal mi karşılanıyor. Ben hala avrupalılar öyle de bizde evlenene kadar aynı evde yaşanır sanıyordum. Vallahi sanki ben yıllardır uyuyordum. Çağ dışı kalmışım

Bilmiyorum benim kaderimmi boyle bilmiyorum . Ortanca oglumda bi turk kiziyla beraber adi turk oglum cumadan bi gidiyo pazar aksam eve geliyo o kadar rahat bi aileki anlatamam kizla oglum ayni yatakta yatiyo ben geri kafalimiyim bilmiyom ya bence cok ters ama elimden bisey gelmiyo

erkek evlat, kız evlat gibi ilgili olmuyor maalesef
doğal bir durum, yapıları böyle

Cok uzuluyorum pisikolojim o kadar bozulduki anlatamam ne yapicami bilmiyorum nereye gidecemi bilmiyorum cok kotu bi anne degilim gercekten

ne kadar zamanda bir arıyo

Bu kadar uzulmenize uzuldum. Kendinizi yipratmayin zamanla sizi ozleyecek ve degerinizi daha cok anlayacaktir. Simdi ozgurlugun, kendi kararlarini rahatca alip uygulayabilmenin zevkini yasiyorlardir. Kotu bir anne olsa bile ozleniyor anne. Kendi hayatiniza odaklanin. Oglumu evden damatligiyla cikarmak isterdim gibi dusunceler bence yanlis. 35 yasinda evlense mesela sizinle mi yasayacak evlenene kadar.. insanin kendine ait dunyasi olmasi guzel, mukemmel bile olsa aile yalniz yasamak daha cazip gelir bazi insanlara.

Yanlış anlamayın sizi daha fazla üzmek değil niyetim.
Ama oğlunuzun seçimi çok çok doğal, o yaşta ailesi ile yaşaması asıl anormal olan değil mi. Bakın benim babam 23 yaşındayken 3 çocuğu varmış. O nesil erken evleniyormuş genelde, şimdiki nesil geç evlense de evden başka sebeple ayrılmayı seçiyor. Çok çok normal, hiç kafaya takıp üzülmenizi gerektiren bir durum yok.

Ben iyi bi anne olduguma inaniyorum ama oglum evden ayrilamayi tercih etti 23 yasinda ne ariyor ne soruyor onu o kadar ozluyorumki ne yapicami bilmiyorum
Ara bir kafeye gotur konus tatli tatli anlat benim bu sorunlarim var seni uzduk dusunemedik diye.. sende bana anlat bizden ne bekledigini sorunlarinin ne oldugunu diye

oteriter olmak tek krater değil bazen ilgidende kaçabiliyor insan
aynı bir kız gibi damatlığında çıkarmak çok garip bir tabir bence
bırakın kendi ayakları üzerinde dursun gençler artık çocuk değil ki
ben kızken 17 yaşımda üni ye gittim hayatı tanısın aferin delikanlıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…