- 20 Temmuz 2007
- 4.228
- 664
- 723
- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
Paşaya bak!!!
Büyümüş de flört edermiş.
Maşallah!!!
Şaka bir yana güzelim malum bildiğim bir konu değil inşallah sıkıntı oluşturacak bir olay değildir diyerek güzel dileklerimi sunup öpeyim diye uğradım :)
benim 3.5 yaşındaki yeğenimde böyleydi... nereden duyduysa kızlar dudağından öpülür diye duymuş... apartmandaki kızlar evleine geldiğinde odalara kapatıp öpmeye çalışıyormuş...çocukların ilk gelişen hormonları cinsel hormanları..pedagoga götürdük....çocukların cinsel organlarıyla oynaması normalmiş ama eğer çok fazla pipisiyle oynuyorsa btün günü alacak kadar ve etrafla ilgisini kesecek kadar o zamn sorun var dedi...Merhaba kızlar . . Ben çalışan bir anneyim oğluma annem bakıyor oğlum 37 aylık. . .annemin aprtmanında halamda kız torununa bakıyor 5 yaşında oda. . oğlumla halamın torunu son zamanlarda oyun oynarken yanındaki herkesi kovup yada kuytu bir yere geçip birbirlerini dudaktan öpüyorlarmış daha doğrusu hep kız öpüyormuş ama bizim oğlan yok demiyor tabi. . kız göbeğini açıp oğlumun göbeğinide açıp birbirine değdiriyormuş. . Hatta bugün halama torunu ben ona aşık oldum demiş . . .
Şunuda belirtmek isterim. . Eşimle herhangi bir yakınlaşmama oğlum şahit olmadı . . Hani gördüde yapıcak desem kesinlikle değil. Zaten tv izlemez pek fazla oradada görmüş olması imkansız . halamın torunuyla evcilik oynarken kız oğluma o benim kocam diyomuş.kocacım diye hitap ediyormuş. ..
Açıkçası korkuyorum . . anneme kesinlikle onunla yalnız oyun oynattırma dedim . . oğlumunda çok arkadaşı yok onunla zaman geçirmeyi seviyor. Normalde utangaç çocuk zaten onunla konuşuyor.
Ekimde pedogoga gidicez oradada paylaşıcam bu sorunumu . . Ama aranızda bu tarz tecrübesi olan varsa fikir almak istiyorum
Merhaba kızlar . . Ben çalışan bir anneyim oğluma annem bakıyor oğlum 37 aylık. . .annemin aprtmanında halamda kız torununa bakıyor 5 yaşında oda. . oğlumla halamın torunu son zamanlarda oyun oynarken yanındaki herkesi kovup yada kuytu bir yere geçip birbirlerini dudaktan öpüyorlarmış daha doğrusu hep kız öpüyormuş ama bizim oğlan yok demiyor tabi. . kız göbeğini açıp oğlumun göbeğinide açıp birbirine değdiriyormuş. . Hatta bugün halama torunu ben ona aşık oldum demiş . . .
Şunuda belirtmek isterim. . Eşimle herhangi bir yakınlaşmama oğlum şahit olmadı . . Hani gördüde yapıcak desem kesinlikle değil. Zaten tv izlemez pek fazla oradada görmüş olması imkansız . halamın torunuyla evcilik oynarken kız oğluma o benim kocam diyomuş.kocacım diye hitap ediyormuş. ..
Açıkçası korkuyorum . . anneme kesinlikle onunla yalnız oyun oynattırma dedim . . oğlumunda çok arkadaşı yok onunla zaman geçirmeyi seviyor. Normalde utangaç çocuk zaten onunla konuşuyor.
Ekimde pedogoga gidicez oradada paylaşıcam bu sorunumu . . Ama aranızda bu tarz tecrübesi olan varsa fikir almak istiyorum
herşeyi geçtim de 3 yaşında oğlunuza neden 37 aylık yazdınız onu anlamadım...
cinselliği keşfetme yaşları,ancak 3 yaş henüz erken,5 yaşındaki kız yönlendiriyor sanırım,onun da tam yaşı...eğer süreklilik arzediyorsa,öncelikle bir süre birbirlerini unutmalarını sağlayın..sonrasında aralıklarla görüşmelerinde sakınca yok bence..
ayrıca onlar henüz cinsel kimliklerini keşfetmeye çalışan çocuklar,lütfen sapık muamelesi yapmayın..
Buna benzer bir sorun benimde başıma geldi...Çocukların annemin evine girmesini kestim çünkü yaşları büyük ve aile pekte umursamıyordu.. öncelikle kesinlikle ikisini bir arada bırakmam eğer olmuyorsa bir araya getirmemek gerek diye düşünüyorum... Kız çocuğunu ailesi de oalyın farkında mı acaba ? Onlara da bu durumu söylemek lazım..
bence kız çocuğun ailesi cinsel konularda pek rahat değillerse,konuşmamışlarsa,ya da yasaklama,ayıplama gibi durumlara girmişlerse,bastırılmış duygular bu şekilde ortyaa çıkıyor olabilr.dudaktan öpüşmeleri olağan değil,yani ancak büyüdüklerinde yapabilecekleri,çocuklar için uygun olmaıdğı,sadece yanaktan öpülmesi gerektiğini belirtmelisiniz.kızmadan tabii ki..Hakkaten kafamda deli sorular olduğu için ayını yazmışım :) 3 yaşında dediğiniz gibi oğlum . .
2 ay önce annemin alt sokağına taşındım, onun öncesinde ayda bir görüşüyorlardı zaten . . haftasonuda görmüyorlar birbirlerini hafta içide kız artk okula gideceği için en fazla 3 saat görürler birbirini . .
Ayrıca cinsel kimliğini tanımak için zaten cinsel organına dokunuyordu onu normal karşılıyordum hatta bir ara koltuklara sürtüyordu kendini ama bilmiorum şimdi direk dudaktan öpmesi göbeğini değdirmesi beni endişelendirdi
canım ben çocuklara tv seyrettirilmesine çok karşıyım hele diziler, gündüz kadın programları, müzik klip kanalları falan...
bence tv seyretmek eski bir gelenek olarak tarihin tozlu sayfalarına karışmalı
o kadar çok zararı var ki çocuklara, sanırım bu zarar ihtimallerinden biride senin başına gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?