Ben bu konunun gerçek olmamasını, konu sahibinin dalga geçtiğini düşünmek istiyorum.
Gerçekse de, evinize derhal sosyal hizmet görevlileri gelmeli ve 16 yaşındaki ergen oğlunuza gereken psikolojik desteği vermeliler. Benim yaşadığım yerde yaşasanız yargılanır hapse girebilirdiniz. Oğlunuzla görüşmeniz bile engellenirdi.
Siz şaka mısınız ya? 6 yaş bile kendi odası kendi yatağı olmalıyken 16 yaşındaki erkek çocuğuyla aynı yatakta yatıyorsunuz. Hiç mi psikolog diye bir şey duymadınız, boşanma travmasına çözüm aynı yatakta beraber uyumak mı? Çocuklar 7-8 yaşında anneyi banyoya bile sokmuyor kendi yıkanmak istiyor. Çok garip detaylar var. Çağan Irmak'ın Karanlıktakiler filmindeki anne karakteri canlandı gözümde.
16 yaşında, annesiyle aynı yatakta yatan uyuyan biri kusura bakmayın ama sağlıklı birey olamaz. Şimdinin modası incel e döner, partner bulamayıp duygusal fiziksel ilişki yaşayamayan evden çıkmayan asosyal bir tipe dönüşür. Cahil biri değilim yazıp duruyorsunuz acaba psikoloji terapist vs hiç duydunuz mu? Ne hakkınız var bir çocuğa bunu yapmaya? Kimse de uyarmadı mı sizi çocuğun mahremiyetine giriyorsun diye? Ben hala inanamıyorum gerçek olduğuna, bu kadar olamaz böyle ebeveyn olmaz ya. Terapi tedavi görmeli ve gerekirse sizinle aynı ortamda yaşamamalı. Hatta siz de tedavi görmelisiniz, 16 yaşında ergenin sabah sertleşmeleri bile kendine mahremdir, bu bile sizinle aynı yataktayken oluyor. Siz dış dünyadan izole misiniz, hiç mi aileler yok etrafınızda, çocuğun arkadaşları da mı yok, görmüyor mu onların evinde nasıl yaşanıyor? Annesiyle uyuyan arkadaşı var mıymış?