- 30 Ekim 2023
- 158
- 263
- 23
- 29
- Konu Sahibi Kismetimbir
- #221
Sevenin bol yerine attılar kahkayıHem muhteşem hem de kahkaha atamıyor muyuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevenin bol yerine attılar kahkayıHem muhteşem hem de kahkaha atamıyor muyuz![]()
Ben de sevenlerimi seviyorumSevenin bol yerine attılar kahkayı![]()
Harikasın gerçekten. Bu konu beni banlatır destek olmaya çalışan arkadaşlara helal olsun diyorum.Sütyensiz geziyorum evin içinde tabiki bu havada doğal olara ama açıpta dekolte göstermiyorum. Bunu yazmadım paylaşımda ama bunu birkaç defa hissettim sabahin erken saatlerinde. Kendisinin haberi yok bundan. Haberi olsa çok utanır. Babası
Katsayısı bol kedicik seni seviyormuş , bende seviyorum artıkın. Gece gece neler yaşadık ya .Ben de sevenlerimi seviyorum![]()
Bence de kesinlikle yüz göz olmayın,aramayı gördüğünüzü çaktırmayın ama aynı odada da uyumayın kazık kadar olmuş..Babasından uzaklaştığı gibi benden de uzaklaşıp tavır almasını istemediğim için her konuda anlayışlı olup uzlaşmaya çalışıyorum ama bu farklı tabi. Burada bir çizgi çizmek gerekiyor ve bunu psikiyatriyle mi kendi kendime mi konuşarak halletmeliyim onu düşünüyorum. Yoksa gelip geçici ciddi olmayan bir durum mudur diyorum içimden
Onunla götdaşız belki ondandır dsdsdhKatsayısı bol kedicik seni seviyormuş , bende seviyorum artıkın. Gece gece neler yaşadık ya .
Nerden anladın sevdiğimi kcjcjKatsayısı bol kedicik seni seviyormuş , bende seviyorum artıkın. Gece gece neler yaşadık ya .
Sus kız seviyorum de nolcak? Şurda iki havamız oldu bozmaNerden anladın sevdiğimi kcjcj
Yok kıstası ne yani, istatistiksel olarak bi açıklama yapacak mı onu merak ettimSus kız seviyorum de nolcak? Şurda iki havamız oldu bozma
Varsaydım. Ama götdaş olduğunuz yönünde söylemlerden sonra emin oldum. Nasıl götdaş oldunuz anlatmak isterseniz dinlerimNerden anladın sevdiğimi kcjcj
Cevap biraz garip olacak ama 2mizin de dötü kocamanVarsaydım. Ama götdaş olduğunuz yönünde söylemlerden sonra emin oldum. Nasıl götdaş oldunuz anlatmak isterseniz dinlerim
Yakında götüz olacağız desenize. Ama benimki burda laf yiye yiye büyüyecek.Cevap biraz garip olacak ama 2mizin de dötü kocaman![]()
Ben anlamadım tek taraflı mı barışmış oldum şimdi ben? Kalbimi geri çekerim o zaman, ne bu tek taraflı sevda falan mı hani onun etiketi?Hayatı görüyor musunuzZerriniffet gece boyu delikanlının penisi oynadı diye "uyanıktı" "uyanık değildi" derken gerginlik yaşadık. Şimdi bu garip konunun her noktasını özümseyip ve konu sahibine inandığımız için kendimiz kolluyoruz konuyu . Şimdi bana muhteşem atıp katsayımı arttırın ve barışmış olun . (Opsiyonel)
Normal değil beraber uyumaniz. Korkuyormus da bahaneye bak. Esek kadar adam korkuyorsa izlemesin. Sunepe ve cinsel olarak akli karisik bir cocuk olacak boyle giderse. Aramaya özellikle anne ogul yazip kendisinin aratmasi da facia. Cocuksu olmaz 16 yasinda bir delikanli uzmana gidin de sizi bir yonlendirsinler bence. Cok yanlis yaptiklariniz. Sutyensiz de gezmeyin artik evde sizin oglan niyeti bozmusBu yaşa kadar birlikte uyumadık. Bazen korkuyor veya ben evde yokken korku filmi izleyip akşam aklına geliyor o izlediği filmler. Korkuyorm diyip benimle uyumak istiyor. Bende kıyamıyorum. Bende kötü bir niyet olduğuna inanmıyorum
Ben bunu masumlaştıramam. Tecrübesizsen tecrübeliden donanımlıdan eğitimliden yardım alırsın. Mağarada kırsalda dağda bayırda yaşamıyorsan yol yordam var bu sorunlar için. Ne isterse annesi yapmış tamam da hiç bir çocuk bu yaşa kadar annesiyle aynı yatakta uyumak istemez. Tam tersi kapı çalmadan odasına girmenizi istemez, banyodayken rahatsız edilmek istemez, dolabını açıp baktırmaz bile. 16 yaşında kız babasıyla aynı yatakta uyusa yine aynı şeyi yazar mıydınız? Kız-erkek fark ediyor mu? Burada açılan konuların çoğu kötü eş, nişanlı, erkek arkadaş üzerine. Kazık kadar adamlar annelerinin lafıyla oturup kalkıyor. Çocuk boşanma zamanı 10 yaşındaymış, o zamana kadar ayrı yatıyordu da birden annesinin yatağına gelmeye mi başladı? Bize gelene kadar hiç mi aile akraba arkadaş çevreleri yoktu, bir Allahın kulu demedi mi ne yapıyorsun sen diye? Sizin var mı 16 yaşında çocuğunuz, bende iki tane var. Ergenlik sorunları yaşadınız mı? Geçici sorunlar kalıcı travmaya sebep olmasın diye ip üstünde yürüyorsunuz ve bazı davranışların hataların geri dönüşü olmuyor. Beyinlerine kazınıyor. Doğurduk diye çocuğa her şeyi yapma hakkımız olamaz, gerekirse ilgili kurum araştırıp peşine düşmeli.Boşanmadan sonra oğlu babasından nefret etmeye başlamış, konu sahibi de benden de nefret eder korkusuyla her dediğine evet demiş sanırım. Evet bu yaptıklarının normal olduğunu düşünüyordu başta aklına bu ihtimali hiç getirmemiş konduramamış ama yorumlardan sonra o da yanlış yaptığını fark etti artık sınır çizmeye başlamış ve psikologa gidecek o yüzden kötü niyeti olduğunu sanmıyorum, tecrübesizlik ve bilgisizlik
Ben anlamadım tek taraflı mı barışmış oldum şimdi ben? Kalbimi geri çekerim o zaman, ne bu tek taraflı sevda falan mı hani onun etiketi?
Ben bebegimin odasini 6. Aydan itibaren ayırdım. Hiç korkar mı falan da düşünmedim yani. 16 yaşındaki bi erkek niye korksun yani canavarlara falan mı inanıyorArkadaşlar aslında bunu yazarken bile utanıyorum ama gerçekten çok kaygılı olduğum bir durum var. Benim oglum 16 yaşında. Ben eşimden ayrıldım 6 sene önce. Oğlumun psikolojisi biraz sallandı bizim yüzümüzden. Daha öncede paylaşmıştım biz eski eşimle ayrıldıktan 2 sene sonra oğlumun babasıyla arası tamamen açıldı. Erkek figürü yok hayatında. Sürekli onu kontrol ediyorum. Yalnızlık çekmesine engel olmak için çabalıyorum. Maddi olarak destek oluyorum elimden geldiğince. Arkadaş çevresi olsun sosyal hayatı olsun, internette yaptığı araştırmaları bile inceliyorum. 5 gün önce internette gece yaptığı aramalara baktım. Tamamen Cinsel içerikliydi. İlk başta sorguladım kızdım içimden acaba normal mi dedim ama sonra düşününce Ergendir,erkek çocuğu merak ediyor,ihtiyaci vardır dedim kendi kendime. Cahil bir anne değilim. Ama yaptığı aramalar cok ürkütücü. "Ensest Anne oğul" içerikli videolar gördüm ve bunları iki haftadır izliyor. Biz beraber uyuyoruz bazen sarılıyor bana korkuyor diye kıyamıyorum göndermiyorum odasına yanimda uyuyor. Ama sonuçta temas ediyor bana uyurken. Aklına bunların gelmesini istemiyorum. Birkaç gündür yanımda uyumasin diye "büyüdün artık tek başına uyumalisin"diyorum. Bana farklı gözle mi bakıyor, kendini babasının yerine mi koyuyor ? Yoksa bunlar normal şeyler mi o yaş için cok soru var kafamda. ona hiçbir şey belli etmedim tabi. Babasina soyleyemem bunu ne tepki vereceğini bilmiyorum. Ne yapmalıyım kendim mi konuşup çözmeliyim yoksa psikiyatrist desteğimi almalıyim ona da kadar vermedim daha. Yani kendim konuşmaya kalksam bile hangi dille nasıl konusucagimi bilmiyorum.
Ya afedersiniz ama çocuk falan değil o, 16 yaşına gelmiş, kazık kadar olmuş artık. Bu yaşta neyin korkusu bu?Çocuğumu kendime bağımlı falan kılmıyorm. 16 yaşındaki bir çocukta herşeyi yapmaya hazır bir yetişkin gibi davranamaz zaten. Korku filmi izleyip korkuyor o yüzden geliyor yanıma. Hanginizin çocuğu korku filmi izleyip korkmuyor veya tek yatmaktan çekinmiyor ?
Ohooo hala oglum oyle biri degil diyorsun aman tanrim faciaya bak. Sonrasinda da beraber yatmasina izin mi verdin? Kusura bakma da bunu bir erkek anlatsa sapik deriz. Aman kalbimi kirmayayim derken nelere sebep oldugunun farkinda misin? Niye kalkip gitmiyorsun cocuk dayamis sana tovbe estağfurullah ya. Hala daha inkar inkar...Bunu hiç anlamadım o anda. Çünkü arkamı dönüp yüzüne bakmadım. kalcamda hissedince o anda uyandım ben. Hareket etmedim.