Oğlumla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum?

yabancı bir forumda bir başlığa denk gelmiştim. kız erkek kardeşlerin ilişkisi var, yatıyorlar, anne de bunu fark etmiş ve soruyor ne yapmalıyım diye. onlarca yorum okudum, bir tane “çüşşş” diyen okumadım. orta halli yorumlar vardı. diğerleri

-cybh tehlikesinden iyidir
-bu çok doğal, genç bir erkek ve genç bir kadın ve birbirlerine benziyorlar, çekici bulabilirler
-kardeşlerin cinselliği bile birlikte deneyimlemeleri ne tatlı
-ellemeyin zaten ayrılırlar
-acemiliklerini böyle atıyorlar
-ben de oğlumun sevişmeyi daha iyi öğrenmesi için ona rehberlik ediyorum ve onun ilk seviştiği kadın benim, duygusal bir bağ olmadıkça buna ensest diyemezsiniz bedenlere bu kadar anlam yüklemeyin.

o zaman şok olmuştum.ortadoğulu ne anlar la medeniyetten deyip kapatmıştım mevzuyu. şimdi bazı yorumları okuyunca bir yobaz benim herhalde diyorum.
Oğlunun ilk yattığı kadın olmak medeniyet olamaz

Bu yaşa kadar birlikte uyumadık. Bazen korkuyor veya ben evde yokken korku filmi izleyip akşam aklına geliyor o izlediği filmler. Korkuyorm diyip benimle uyumak istiyor. AkBende kıyamıyorum. Bende kötü bir niyet olduğuna inanmıyorum
Bakın sizi korkutmak istemem ama bizim buralarda yaşanmış bir olayı anlatayım bir kadın kocası ölmüş oğluyla birlikte yaşıyorlar sonra kadın artk midesi mı bulanmış hasta mı olmuş doktora gitmiş tahlil tutmuşlar ve doktor hamile gozukuyorsunuz demiş kadın şok içinde kocam yok ki nasıl hamile kalayım demiş sonra oğlundan suphelenmis çünkü evde başka kimse yok akşamları çay içiyorlar oğlu anne çay koyalım içelim demiş mutfağa gitmiş sonra artk çaya uyku ilacı gibi birşey herhalde koyuyormus annesi oğlu çayı getirince bir şekilde içiyor gibi yapmış ama içmemiş bir muddet sonra uyuyor numarası yapmış sonra bakmış oğlu gelmiş yanına istismar etmeye kalkmış o sırada kadın yataktan fırlayıp oğlunu itmiş kapıyı açmış bağırmış bütün komşular gelmis polis falan bu gerçek yaşanmış olay herkes bir ara anlatıyordu oğlunuz böyle aramalar yaptığına göre niyeti kötü bir an önce doktora başvurun anlatin durumu yoksa sonunuz iyi olmayacak sadece ayrı odaya gitmesi de sizi kurtarmaz aynı evde yaşıyorsunuz sonuçta böyle şeyler aratıp izliyorsa ki normal bı insan midesi kaldırmaz anne oğul ilişkisi izlemeye demekki sizin oglunuzun pskilojisi normal değil

Bakın sizi korkutmak istemem ama bizim buralarda yaşanmış bir olayı anlatayım bir kadın kocası ölmüş oğluyla birlikte yaşıyorlar sonra kadın artk midesi mı bulanmış hasta mı olmuş doktora gitmiş tahlil tutmuşlar ve doktor hamile gozukuyorsunuz demiş kadın şok içinde kocam yok ki nasıl hamile kalayım demiş sonra oğlundan suphelenmis çünkü evde başka kimse yok akşamları çay içiyorlar oğlu anne çay koyalım içelim demiş mutfağa gitmiş sonra artk çaya uyku ilacı gibi birşey herhalde koyuyormus annesi oğlu çayı getirince bir şekilde içiyor gibi yapmış ama içmemiş bir muddet sonra uyuyor numarası yapmış sonra bakmış oğlu gelmiş yanına istismar etmeye kalkmış o sırada kadın yataktan fırlayıp oğlunu itmiş kapıyı açmış bağırmış bütün komşular gelmis polis falan bu gerçek yaşanmış olay herkes bir ara anlatıyordu oğlunuz böyle aramalar yaptığına göre niyeti kötü bir an önce doktora başvurun anlatin durumu yoksa sonunuz iyi olmayacak sadece ayrı odaya gitmesi de sizi kurtarmaz aynı evde yaşıyorsunuz sonuçta böyle şeyler aratıp izliyorsa ki normal bı insan midesi kaldırmaz anne oğul ilişkisi izlemeye demekki sizin oglunuzun pskilojisi normal değil
Ay benim de psikolojim bozuldu bunları okurken 😵‍💫

Kendin uzman desteği al yaz boyu da çocuğunu ya çalışmaya ya da tatile gönder. Ben anlamıyorum 16 yaşındaki cocukla anası nasıl aynı yatakta yatıyor. Daha bir nesil öncesi o yaşta evlenip çocuk yapıyordu.

Bence uzman desteği almanızda fayda var .
Merhaba ablacım benimde oğlum var sonunda insan şaşar beşer bunu farkettiniz konuşmanız lazım yada beraber destek alın arkadaş çevresi de kötü olabilir. Bu yaşta bu fanteziyi kurması normal bir davranış değil geç olmadan hem yatağınızı ayırın hem de destek alın. Belki bu vesvesedir kurtulamıyordur.

16 yaşında bir gençten bahsediyorsunuz ve beraber uyuyprsunuz.Annesi olabilirsiniz ama çok çok yanlış.Ergenlikle erkeklerin uyaranları çok oluyor.
Gece rüyalanmaları olur.
Cahil anne değilim diyorsunuz ama beraber uyumak nedir bu yaşında.

Merhaba ablacım benimde oğlum var sonunda insan şaşar beşer bunu farkettiniz konuşmanız lazım yada beraber destek alın arkadaş çevresi de kötü olabilir. Bu yaşta bu fanteziyi kurması normal bir davranış değil geç olmadan hem yatağınızı ayırın hem de destek alın. Belki bu vesvesedir kurtulamıyordur.
Vesvese derken?

Cahil bir anne değilim demişsiniz ama benim gördüğüm çocuğuna sınır çizememiş bir annesiniz. Çocuk sizi annesi olarak görmüyor muhtemelen. Her konuda kırılmasın diye arkadaşça yaklaştığınız için ebeveyn otoriteniz yok.

16 yaşındaki ergen, çocuksu olamaz. Pipisinin ne amaçla kullanıldığını biliyor, öğrenmiş. Çocuksuluk bitmiş artık. Çocuk size bağımlı mıdır bilmem ama bence siz çocuğunuza bağımlısınız. Özellikle eşiniz olmadığı için onu eş yerine koymuş olabilirsiniz kendinize itiraf edemeseniz de. Sonuçta “anne oğul ensest” şeklinde bir arama yapıldığını görmemiş olsaydınız çocukla yatmaya devam etmeyecek miydiniz?

Bu çocuk ilerde büyük sıkıntılar yaşayabilir. Evlilik hayatında, cinsel hayatında büyük sorunları olabilir. Hatta olacak.

Bütün bunların tıpta yeri var ve hatta diğer bilimlerde, mitolojide… Çocukla birlikte sizin de çok ciddi tedavi görmeniz şart.

Sertlik hissedince ben uyandım ama dondum hareket edecek duruma gelemedim tedirgin oldum ve uyku halsizliği vardı üstümde. Yeni aydınlanmışti hava. Hareket etti ileri geri doğru birkaç saniye. Islaklık hissetmedim
Bu gerçek mi ya? Ben bu mesajdan ötürü inanmıyorum. İleri geri hareket etti nedir? Şaştım kaldım yarabbim korkunç!

Kızım 9 yaşında onunla bile uyumak istemiyorum.biseyden değil ama rahat etmiyor insan.siz koca çocukla uyuyorsunuz.simdiki çocuklar ergenlikte boylu poslu büyük adamlar kadar oluyor.hic mi tuhafiniza gitmedi bu şekilde uyumak.o aramaları gormeseniz bile yaptığınız baştan sona hata.

Cidden korkunç o an ne yapılması doğru acaba🤔
Böyle bir şeye mahal verilmemesi doğru. Evli bir insan yani boşanmış vs anlar ki erkeklerde sabah ereksiyonu olur. Hele ergen çocuklar günde kaç kere masturbasyon yapar. Benim oğlum 7 yaşında ama bedenini tanımaya çalışıyor ve her duştan sonra onu yalnız bırakıyorum. Çünkü pipisine elliyor, bilmiyor ama zevk alıyor fakat anlıyorum ki utanıyor. Ben onu yalnız bırakınca elliyordur böylece mahremiyeti de öğreniyor. Böyle bir şey anne yanında baba yanında yapılmaz diye. Kimse doğduğunda çocuk yetiştirme kurallarını bilmiyor ama bizler de yaşadığımız şeylerden öğreniyoruz ve öğretiyoruz.
17 yaşında bir gençle aynı yatakta hadi yattın diyelim e be kadın senin ona arkanı dönmemen ve o dalınca gidip salonda yatman uygundur.
Hayret ettim yani.

Back
X