Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gun gunduz bir ara pespese cisim var deyip tuvalete yapti ama sonrasi tam bi faciaydi cok sık araliklarla surekli kacirdi
Kuculen kiyafetleri bile cikardim camasir kalmadigi icin ilerleyecegimiz halde geriliyoruz umutsuzluga kapiliyorum![]()
Kac aylik? Ben bugun pes edip bez baglamayi bile teklif ettim bir ara ama istemiyorum dedi.tutamiyor desem gayet soyluyor da ama sanirim biraz sabira ihtiyacimkz vae gercekten yorucu bir surecmis bu kadar beklemiyordumben ertelemek zorunda kaldım, malesef. Yapmayacağım diyor
Gece cok su iciyor ve cok dolu oluyor bezi gunduz biraz daha alismasini bekliyorum aslinda gece icin .alistirma kulodu aldim ama kenarlari sıkı oldugu icin kaka yapinca cikarmak daha bi iskence oluyor pek sevmedimÇocuk altını bağlatmak istemiyorsa asla pes etmeyin sona yaklaşmış demektir öğreniyor yani.. sık sık çişin var mı diye sorun ve asla geceleri altını bağlamayın çocukta dengesizlik oluşur beze mi tuvalete mi şaşırır.. gecede tuvlete kaldırın en fazla 1 ay sürecek sabredin.. birde alıştırma külodu kullanın bu büyük rahatlık kaka için..