• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Oglumla tuvalet maceralarimiz :)

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
1. Gunden sesleniyorum henüz oglen olmasina ragmen kiyafetimiz kalmadi tuvalete de hic yapmadi bi denk getiremedik :)

Bunu yazdiktan sonra tam 2 kere daha ust degistik simdiden yoruldum dusundugumden daha zor gececek gibi gorunuyor

Sonunda ilk gunu atlattik oglen 2 ye kadar durum vahimdi tuvaletini hic yakalayamadim her seferinde altina yapti sonra belli araliklarla tuvalete goturdum orda oyaladim camasir makinesinde kimlerin camasirlari yikandigindan sohbet ettik telefondan oyun oynadik komik hayvan videolari izledik banyodaki renkleri saydik derken her seferinde tuvalete yapti.gece yatarken de alistirma kulodu giydirdim ne kadar tutar biomiyorum ama bez takip kafasinj karistirmak istemedim yataginda alez yoktu o yuzden altina alt acma ortuleri serdim terlemesin diye kalin bi carsaf ve kendi carsafini serdim.gece cisinj yapmis ustu islanmis kulot bir ise yaramadı ben de ustunu degistirip bez bagladim sabah kaltiginda kakasini yapmıştı sanirim bugun de yirttim kakadan :)

Su saat oldu daha tuvalete hic denk getiremedik malesef ama tuvalet aralari uzadi dünkü gibi sık yapmiyor

2. Gunu de bitirdik saat 16dan sonra 4 kere cisim geldi dedi ve tuvalete kostuk her seferinde de yapti cok sukur en son uyumayacagim diye yatakta aglarken kacirdi :) simdi uyudu uyuduktan sonra bez bagladim gecesine guvenemiyorum bi de sabah kalkar kalmaz kakasini yapiyor daha beni cagirmadan o yuzden sabah yatagi hayal edince bez baglamak mantikli geldi yarin kakasinj yapmamış kuru bi bezle uyandirir beni insallah:dua:

Gece cisim var diye uyandi gittik ama yapmadı zaten bezi doluydu.sabahta altina kacirdi kaka yapmamış kak bugun kakali bi gun bizi bekliyor :)

Bugun 2 cis 2 kaka kacirdi gerisini hep söyledi uyuyunca bezini bagladim yine bakalim sabah ne olacak :) kuru bez gormek istiyorummm

4. Gun Sabah kalkar kalkmaz tuvalete gitmek istedi cisini yapti ama sabaha kadar da bezi doldurmus :) suan ara ara kacirsa da cisini söylüyor

5. Gun sabah bezi cok dolu degildi bu sevindirici dun kaka yapmadi sabah biraz beze yapmis su saate kadar daha hic cis kacirmadi dun fazla ilgilenemedim o yuzden cok kacirdi diye düşünüyorum bugun biraz ustune duscem bakalim.su gunduz olayini halledip ozgurlugume kavusup disari cikmak istiyorum :)

5. Gun gunduz bir ara pespese cisim var deyip tuvalete yapti ama sonrasi tam bi faciaydi cok sık araliklarla surekli kacirdi
Kuculen kiyafetleri bile cikardim camasir kalmadigi icin ilerleyecegimiz halde geriliyoruz umutsuzluga kapiliyorum :(

5. Gun gunduz bir ara pespese cisim var deyip tuvalete yapti ama sonrasi tam bi faciaydi cok sık araliklarla surekli kacirdi
Kuculen kiyafetleri bile cikardim camasir kalmadigi icin ilerleyecegimiz halde geriliyoruz umutsuzluga kapiliyorum :KK43:
:( ben ertelemek zorunda kaldım, malesef. Yapmayacağım diyor

:KK43: ben ertelemek zorunda kaldım, malesef. Yapmayacağım diyor
Kac aylik? Ben bugun pes edip bez baglamayi bile teklif ettim bir ara ama istemiyorum dedi.tutamiyor desem gayet soyluyor da ama sanirim biraz sabira ihtiyacimkz vae gercekten yorucu bir surecmis bu kadar beklemiyordum :(

6. Gun dune gore daha rahat gecti cunku onun soylemesini beklemeden ben goturdum tuvalete yine de arada kacirdi kakayi da yakalayamadim :silah:

7. Gun simdilik iyi gidiyor sabah cisim var diye uyandirdi disari da ciktik kacirmadan geldik yavas yavas tutmayi ogreniyor sanirim yani umarim :)

9. Gun bitti bugun ve dun cok kotu gecti dun ilk defa kakasini tuvalete yapti ama bugune ne cis soyledi ne kaka pes wtmek uzereyim

Çocuk altını bağlatmak istemiyorsa asla pes etmeyin sona yaklaşmış demektir öğreniyor yani.. sık sık çişin var mı diye sorun ve asla geceleri altını bağlamayın çocukta dengesizlik oluşur beze mi tuvalete mi şaşırır.. gecede tuvlete kaldırın en fazla 1 ay sürecek sabredin.. birde alıştırma külodu kullanın bu büyük rahatlık kaka için..

Çocuk altını bağlatmak istemiyorsa asla pes etmeyin sona yaklaşmış demektir öğreniyor yani.. sık sık çişin var mı diye sorun ve asla geceleri altını bağlamayın çocukta dengesizlik oluşur beze mi tuvalete mi şaşırır.. gecede tuvlete kaldırın en fazla 1 ay sürecek sabredin.. birde alıştırma külodu kullanın bu büyük rahatlık kaka için..
Gece cok su iciyor ve cok dolu oluyor bezi gunduz biraz daha alismasini bekliyorum aslinda gece icin .alistirma kulodu aldim ama kenarlari sıkı oldugu icin kaka yapinca cikarmak daha bi iskence oluyor pek sevmedim

Egitimde bilmem kacinci gun :) cani isterse soyluyor istemezse soylemiyor aslinda ogrendi ama isine gelmiyor :) kakasini tutuyor 2 gundur yapmadi kabiz olma yolunda ilerliyor :(

Back
X