Oğlumla ve öğretmenlik hayalim

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
1 yaşında oğlum var 3,sınıf okul öncesi öğrencisiyim örgün okuyorum oğluma ben okuldayken bakıcı bakıyor. Benim asıl derdim kpss gözümü korkutuyor geç kalmış hissediyorum kursa gideyim diyorum ama oğlumu ihmal etmekten de korkuyorum hafta içi akşam gitsem diyorum haftada 3 gün babası ilgilenir diğer akşamlar zaten evde olucam derside o uyuyunca çalışırım haftasonu evdeyim ilgilenirim oğluma yazık etmiş olur muyum? sonra pişman olur muyum? Ne yapmalıyım bilmiyorum arkadaşlarım daha erken diyor ama benim yaşım okul bittiğinde 28 olacak hemen atanmak istiyorum doğru olan nedir arkadaşlar yavrumu arada harcamadan bu işi becerebilir miyim?

Yardımcım yok bakıcı kendi evinde bakıyor temizlik yemek sadece benim üstümde ilgilenecek anne kayınvalide de yok

1 yaşında oğlum var 3,sınıf okul öncesi öğrencisiyim örgün okuyorum oğluma ben okuldayken bakıcı bakıyor. Benim asıl derdim kpss gözümü korkutuyor geç kalmış hissediyorum kursa gideyim diyorum ama oğlumu ihmal etmekten de korkuyorum hafta içi akşam gitsem diyorum haftada 3 gün babası ilgilenir diğer akşamlar zaten evde olucam derside o uyuyunca çalışırım haftasonu evdeyim ilgilenirim oğluma yazık etmiş olur muyum? sonra pişman olur muyum? Ne yapmalıyım bilmiyorum arkadaşlarım daha erken diyor ama benim yaşım okul bittiğinde 28 olacak hemen atanmak istiyorum doğru olan nedir arkadaşlar yavrumu arada harcamadan bu işi becerebilir miyim?

Yardımcım yok bakıcı kendi evinde bakıyor temizlik yemek sadece benim üstümde ilgilenecek anne kayınvalide de yok

azmini tebrik ediyorum
gerçekten çok nadir bir durum
evlat sahibi olup
örgün okumak
bence sen sınavıda başarırsın
:34::34::34:
geçicic bir süre oğlunu ihmal etsen de
amacın bunu mübah kılar diye düşünüyorum

azmini tebrik ediyorum
gerçekten çok nadir bir durum
evlat sahibi olup
örgün okumak
bence sen sınavıda başarırsın
:34::34::34:
geçicic bir süre oğlunu ihmal etsen de
amacın bunu mübah kılar diye düşünüyorum

Sağol canım ,

Ben onu ihmal etmeden yapmak istiyorum mümkün mü bilmiyorum:26:

Senenin başında çok tereddütlüydüm oğlum 2 aylıktı bakıcımız iyi biri sorun hiç yaşamadım gül gibi baktı sağolsun bende tüm vaktimi ona verdim okul dışında sadece oğlumlaydım onsuz ne gezme ne başka bişey yapmadım idare ettik 1 yaşımıza geldik ama bundan sonra ne olacak bilmiyorum

Kursa bu yıl olmazsa seneye gideceksiniz. Çocuğunuza eskisi kadar zaman ayıramayacaksınız.
Çocuğunuza daha az zaman ayırarak, çocuğunuzun geleceği için çalışacaksınız.
Her anne evde kalıp bebeğini büyütmek ister ama bazılarımızın şartları elvermiyor. Ben de öğretmenim, 8-5 çalışan bir memur olsaydım bebeğim konusunda çok zorlanırdım.
Siz de bir süreliğine kendinizi böyle şartlandırın, çocuğumun geleceği için benim çooook çalışmama lazım deyip bir an önce kursa başlayın derim. Allah kolaylık versin

Kursa bu yıl olmazsa seneye gideceksiniz. Çocuğunuza eskisi kadar zaman ayıramayacaksınız.
Çocuğunuza daha az zaman ayırarak, çocuğunuzun geleceği için çalışacaksınız.
Her anne evde kalıp bebeğini büyütmek ister ama bazılarımızın şartları elvermiyor. Ben de öğretmenim, 8-5 çalışan bir memur olsaydım bebeğim konusunda çok zorlanırdım.
Siz de bir süreliğine kendinizi böyle şartlandırın, çocuğumun geleceği için benim çooook çalışmama lazım deyip bir an önce kursa başlayın derim. Allah kolaylık versin

Bir an önce öğretmen olup oğlumla daha çok ilgilenmek istediklerini almak onu iyi eğitmek istiyorum teşekkür ederim canım sağol

Sizi en iyi ben anlarım heralde.kızım dokuz aylık falandı dershaneye başladım akşamları ama baktım bana hiçbi yararı yok toplasan bi ay gitmişimdir bıraktım bende tabii ders çalışmayı da bıraktım:-) sonra zaman geçti nisan oldu çalışayım artık dedim kızım da bir yaşına girmişti.ufaktan başladım.eğitim konularından iki ders bildiğin yarım kaldı.neyse konumuz o değil atandım o yıl. İnan evde çalışsan bile kazanırsın ki çok yüksek almaba da gerek yok.azmettiğin zaman başaranatacağın şey yok inan bana

cocugu ihmal etmeden en mantikli evde calismak.dershanenin faydasi planli duzenli konulari anlatmalaridir ki siz kendiniz defalarca tekrar edeceksiniz zaten 1kez dinlemeyle hallolmuyor.o yuzden evde videolardan ders dinlemeniz daha iyi.cocugu uyuttugunuzda yada o 1saat oyun oynar.arada bakici eve gelir belki birkac saat.esiniz ilgilenir.gunduz video dinlr aksam soru cozersiniz

Kursa gitmek zorunda misiniz? Kendiniz sistemli bir şekilde çalışın, kursun da sadece deneme sınavlarına gidin?
Zaten eğitim derslerini alıyosunuz bölümünüzde, alan testi için kursa gitseniz ya da eksik olduğunuz kısımlar için gitseniz? Yoksa hem okul hem dershane çok yoğun bir program olacak, bi de evde de çalışmanız lazım...
Bi arkadaşım çocuğunu 1 sene başka şehirde annesine gönderdi bu süreçte sadece haftasonları görmeye gitti. Bence bu da yanlış..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X