Pedagog olmasin ilaci nerden cikardiniz3 3 5 ?
O psikolog değil de, psiyatr olmasın ilaca başlamak için erken, gözlemleyelim demiştir belki.
O da değil de, zerre inanmadım psikoloğa ya da psiyatra gittiğinize
Gelecek cevapları tahmin edip, yazıvereyim bari olmuş sanki
Sana yalan borcumu mu var birsey paylaşıyorlarsa lütfen cumlelerinize dikkat edin cevap yazmak zorunda degilsinizki3 3 5 ?
O psikolog değil de, psiyatr olmasın ilaca başlamak için erken, gözlemleyelim demiştir belki.
O da değil de, zerre inanmadım psikoloğa ya da psiyatra gittiğinize
Gelecek cevapları tahmin edip, yazıvereyim bari olmuş sanki
TDK olmasın arkamızdan kovalayanPedagog olmasin ilaci nerden cikardiniz
3.5 yani sayısını tam net bilmiyorum anlaminda3 3 5?
Çocukların sınıfta dizilişi mi
3 5 2 gibi falan
Şaka bir yana, bence de erken yollamışsınız yavruya yazık. Sınıf arkadaşları bir yaş büyükse uyum sorunu yaşıyordur
Yorumum bu hanımSana yalan borcumu mu var birsey paylaşıyorlarsa lütfen cumlelerinize dikkat edin cevap yazmak zorunda degilsinizki
Ne bileyim ben takilmamda siz takilinca en azindan en dogrusunu soyleyin dedim.Ilac ne alaka onuda cozemedimTDK olmasın arkamızdan kovalayan
Benim öğrenci gruplarımda da vardı böyle sınıf düZenini, ders ortamını bölen çocuklar.haylazlığın yaş ile alakası yok. bizim sınıfta da var bana göre kesinlikle tedaviye ihtiyaçları var birbirlerini boğazlıyorlar annelerde whatsap grubunda birbirine giriyor öğretmen karışmıyor siz kendi aranızda çözün diyor
Çözün öyleyse,Ne bileyim ben takilmamda siz takilinca en azindan en dogrusunu soyleyin dedim.Ilac ne alaka onuda cozemedim
Cozdum okudugunu anlamadan yazan uye yapmislarÇözün öyleyse,
Sonra yeniden konuşalım
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?